Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mali je vrtić ograjen, ograjen...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mali je vrtić ograjen, ograjen...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 36>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 10:29
Moj mali raj u svitanje :

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 10:54

da nebi mislili da ja ovih dana baš niš ne delam :

ovdje je posađen luk kozjak:

a ovdje niski grah trešnjevec :

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 11:10

Crveni luk posađen lani tjedan dana prije Sesveta, a sad izlazi po redovima mrkvica :

mlade jagodice cvatu :

moja omiljena živica :

moja smokvica fala Bogu napreduje :

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 11:21

sa njima ste se već upoznali :

Radovi na novom cvjetnjaku kreću u svibnju, još imam posla dobri tjedan dana ovdje, a i kod mame.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 13:38
smile99
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:24
Draga Gospina trava, strašno mi se sviđaju oni tvoji panjevi sa sukulentima! Dobro ih čuvaj, jer ja volim navratiti u tvoj kraj, ako ne prije onda na KAJ SU JELI NAŠI STARI, pa bi ti ih mogla maznuti!!!
Gadnja prijetnja! Zar ne? Pozdrav!!!
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:27
Povrće, voće i cvijeće smile186 
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:37
E sad ti meni reci jel to vikendica ili kuća, i sin ti je pravi, a radova ko u prići, ma bit će sve super, a sina pusti malo s uzice- doć će snajka kad se najmanje nadaš... a posude si inprovizirala ili ti baš tak paše.... uf baš ne volim puno pisati nego samo pogledati i koji puta ostaviti mali komentar....

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 21:46
Malo novosti oko moje vikse :

ovogodišnji luk kozjak :

luk posađen u studenom, kao što ste mogli i prije vidjeti , u mom vrtu je samo rosilo, htjela sam rassaditi mrkvicu posijanu između luka, ali moram sutra jer nije padalo, a ja si nisam uzela vodu

Djevojke, svima hvala na posjeti.Sunceee MM ti se tu sprema živjeti kad podmladak postavi na noge. On to uređuje po svojem ukusu, a ja se tu samo bavim poljoprivredom. Naradio se čovjek cijeli život, pa nek mu bude.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 21:49
ovu zadnju sam okrenula, ali ju je opet postavilo popreko
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 23:05
koliko povrća ClapClapClap
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 08:40
O, draga, pa kolko vi luka jedete? LOL
Pa tu ima za na plac nosit!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 08:27
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

O, draga, pa kolko vi luka jedete? [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />Pa tu ima za na plac nosit!

Čuj ja sam relativno mlada i MM tu nekam spada ali volim malo posluhnuti našu Žužiku. A ona u svojoj knjizi : "Od seksa do vječnosti" piše da za dugovječan seksualni život muškaraca je uvelike zaslužan i luk. Kod mene to još ne treba, ali preventive radi....
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 08:31
LOL, to sam si i mislila, vraže jedan!
Ima ona stara narodna: od luka se bolje f...!
Ajd dobaci malo tog luka, zlu netrebalo!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 08:39
nema frke, mogla bi se i ti došetati koji put...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 08:47
Pa mogla bi. Možda i budem. Jednom...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 09:16
Evo malo novosti iz vrteka i okolice, da vam barem malo dočaram zvukove i mirise :

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 09:49
dugo  me nije bilo u tvom vrtu.. puno luka kozjaka imaš, meni je drag taj luk jer sada ga mogu jesti kao mladog iako sam kasno sadila, onaj obični mi je prejak..
a sinčina je pravi dečko za ženidbu
sviđa mi se drvena ograda u starom voćnjakuClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 16:08

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 16:18

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.