Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 78>
Korisnik
Poruka
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 22:51
Star

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 09:47
Ja obećala fotke ali od toga ništa, nismo ih stigli prebaciti.....jučer imali prvo padobrance na ručku, pa padobrance cijelo popodne i dok sam između obavila sve kućanske poslove nisam stigla....

.....još se nema što puno pofotkati od ovog novopridošlog nisu to "nabildani" primjerci u lončiću br.14, to su lijepe zdrave male biljčice kojima treba mjesec dva da očvrsnu i porastu.....ja imam vremena čekati, a vi?

.....Perla Baka Bea je punoooo pomogla, kojom je sve brzinom išlo, dobro da me nije "poslala nekud"........ a ne ja sam još i savjete dobila da u gredicu ukomponiram grmiće, nešto je već kupljeno i posađeno, a nešto čeka da se maknu lukovice pa da se vide rupe.....Hvala Beić, neizmjerno sam Vam zahvalna!.....

.....dakle danas budu neke fotke, a onda budete mi morali vjerovati na riječ, ako vam kažem da mi je vrt prekrasan, jer fotograf mi odlazi za jedno duže vrijeme......

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 09:51
a 20.4.?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 10:40
20.4. ostaje , mada je i to bilo upitno da li ćemo realizirati.......međutim koliko dugo se ovo putovanje planiralo bilo bi suludo gotovo na cilju Odustati.
Te fotke budete sigurno dobili......

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 17:02
Tak da se zna.... u subotu je vozač autobusa i mom prijatelju i meni uzeo po 20 kuna za prijevoz čarobne kutije, smuljao je naljepnice......pripazite da vas ne nasanjkaju.
Baš sam ljuta sad, ali kud sve danas tud i ovo!
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 07:20

Mene isto ljuti što smo postali takav svijet. Nismo nekad bili toliko prokleti za novcem, bila je važna i čast, poštenje, dobrota.... sad samo lova, lova, lova....

To me podsjetilo na dokumentarce koje sam gledao, dokumentarce o pismima koja su totalni neznanci prenosili bližnjima stradalih, iz ruke u ruku do krajnjeg cilja. Ko bi to danas napravio?
Gdje god se okreneš - prevara!

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 08:46
Joj Gogiću a najteže je klince u tom svijetu odgajati i usaditi im neke vrijednosti.

U kavici sam jedan dan pitala za Fejs (Facebook), evo da iskopiram tekst:
Tko ima profil na Fejsu (Facebooku)? Jučer sam tek shvatila njegovu moć i da su one neke priče o njegovoj velikoj važnosti u životu istinite. Moj frend (37) i njegova djevojka (29) prekinuli su vezu prije godinu dana na ne baš lijep način......on joj je ko razlog prekida  naveo da se "njegova ljubav ugasila" imao je u među vremenu i neke vezice i avanturice.....znali su se vidjeti dok bi on došao iz metropole......ona ima frajera koji je lud za njom...ali ona se i dalje godinu dana nadala da će ipak moj frend dopuzati do nje i da će živjeti dugo i sretno Zajedno......ali frendu dosadilo što ga ona svako malo zapitkuje nešto na Fejsu pa ju je prekjučer "skinuo" kao prijatelja i jučer je žena od 29 godina tek shvatila da je ona s njim prekinula prije godinu dana.....nije bilo bitno što su sve ružno nakon prekida izgovorili, koliko je žuči proliveno u tih godinu dana jer bili su prijatelji na fejsu a sad više nisu........dakle poučak "tako dugo si s nekim dobar dok ste si prijatelji na Facebooku nije bitan stvarni život" ....... i onda da imam Fejs.....ne hvala to je Vrlo Ozbiljna Stvar, ja bih se još uvijek zezala.

Postajemo glupa fejs generacija, sad tu malu već tjedan dana treba uvjeravati da su prekinuli prije godinu dana a ne prošli tjedan. Totalno su neke vrijednosti pomaknute. Imamo poplavu ovih reality showova koji klincima šalju "čudne" poruke......ko će gledati "Zameo ih vjetar" 3 sata i 45 minuta kad je na drugom programu Nemeš.

Drugi tjedan idem na put a prije tri dana smo imali Dadek i ja vijećanje kome od susjeda ćemo reči za to, tj. u koga možemo imati povjerenje, da "nabaci oko"na kuću i dvorište. Grozno! Prije dvadeset godina kad smo sa starcima bili na moru veš mašina nam je poplavila stan. Susjedi su napravili radnu akciju i sredili nam stan i dočekao nas je ko da ništa nije bilo, a danas ...... nisam sigurna u to.

Zabrazdila sam, navečer stavljam fotke....

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 22:20
Ovo je moje proljeće......

Tako lijepa, Damir Urban

Mislim da ludim
Krecem se prebrzo
Jednostavno,
Ne mogu stati
Htio bih reci
Ali vec sam daleko...
Malo parfema
Ceste pod noge
Tako, dok stojim, putujem
U zadnjem dzepu broj
Telefona,jednom ga mozda
Okrenem
Postoji li negdje kirurg,
Cije su ruke carobne
Da tako rastegne moje tijelo
da kada odem,ostanem...

Kisno jutro,miris hotela,
Tako lijepa u praznom krevetu

Sve sto dajem
Suze i saputanja
Tesko da mogu vise ja...

...Ono nedostizno nesto...
...Ono prelijepo...
...Ono najdalje...
...ja sam val sto se krece od tocke A do tocke B.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 22:26
Ha, jesam odmah uletila u tvoje proljeće!
Pa vrtek ti je prekrasan, ovako rascvjetan.... A još slike "prva liga"...Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 06:54
Lijepo proljetno cvijeće i još ljepše slike,a vidjela sam ti i mačka.WinkTongue
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 07:38
smile141baš prelijepo proljeće u tvom vrtusmile78
Na vrh
mikica2 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 08:55
Slike su prekrasne,jako lijep vrt!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 09:19
Sve lijepo, al i macan što se šulja!!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:28
Prelijepo  smile141.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 11:17
Bila. Sjedila na ''poklopcu''.Hvatala zrake sunca kroz latice tulipana. Gledala svojim i vašim očima. Biserni niz bijelih srdašca i koćoperne kockavice, plodna voćka i dominantna trava kao suha u sredini gredice. smile79
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 15:59
Hvala svima na lijepim riječima......

Perla daj dođi i zapravo! Onda ti dam olovku i papir i piši o mom vrtu koliko god hoćeš, u zamjenu dajem klopu i kavu. Preslatko napisano i već kopirano!

Rekoh da vam malčice pokažem vrtek prije nego odem .... da me ne zaboravite Wink u međuvremenu
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 22:28
Krasne slike prekrasnih tulipana i ostalog cvijeća!Clap
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 21:40
Divno proljece u tvom vrtuHeart
Da li je onaj cvijet na drugoj slici phlox (rozo bijeli, delikatan cvijet)?
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:44
lijepo Tija, a micek je super isto!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 16:43
Gle pa ja goste imala, a ja se skićem po "belom svetu"......je Zvrk to ti je phlohić mali niski puzavi, nabavila sam ga ove godine.

Hvala na posjeti, drugi put se najavite da budem domeka.

....ej dugo niste dobili pjesmicu....

Gje Dunav ljubi nebo, Josipa Lisac

Prica i san pod jastucima
Vino i dim u poljupcima
I miris ljesnjaka
Nebo plave boje indiga
I ti i ja
Cini mi se da
Da sam sve to sanjala

Pokazi mi gdje Dunav ljubi nebo
O zasto smo sada toliko daleko
Probudi me, ja mrzim ove noci