Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 174175176177178 251> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno ! Vidi se da si bila vrijedna !
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja svratila i doista se zadivila....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Gio, ako ti možeš zamisliti kak to izgleda, svaka ti čast, jer ja to ne mogu ni u snu!!! Za sada mi se vrte samo slike dobivenih forumskih biljčica kako cvatu kod vas, ali..... jako željno očekujem da procvatu kod mene!! Doduše već mogu uživati i u cvijetičima Hortinih pakujaca jer ......kod nje već sve cvate!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja svratila da pogledam vrt i da te pozdravim!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma ja ti pamtim samo ono kaj hoću, a hupseri od počupanog draća uopšte nisu bitni, misliš da ih ja nemam!!! Pa i kod mene moraju opstati na gredici barem 7 dana, a tokom tih 7 dana molim sve u kući da ih odnesi do kompostera, i na kraju ih odnesem sama jer ih više ne mogu tamo gledati, znači ako ih ne želim gledati bolje da ih odnesem sama i nema ih više!!!
Mila, od tebe ću pamtiti tvoj osmjeh, tvoje tegle sa cvijećem svuda okolo, tvoju tvrdu zemlju i prekrasnu stazu kojom se silazi do prekrasnog vrta sa pakujcima!!!! A tebi sam dopeljala sve u teglicama, da ne moraš odmah saditi, ako nemaš vremena, kao da sam znala da sve tvoje ljepotice neko vrijeme žele biti u teglicama da se adaptiraju na klimu!!! A ja sam danas posadila SVO tvoje cvijeće, skuhala ručak, kod mame iskopala panj od osušene kruške, posadila trešnju i breskvu koju mama već dugo želi, daj bože da se dočeka barem 10-15 berbi i kod frizerke ofarbala kosu, do 15 sati!!! A nakon toga skakala po povrtnjaku, i mrveći prekrasno meku i vlažnu zemlju, skoro plakala od muke, kad sam se sjetila tvog lopatanja po onoj groznoj tvrdoj zemlji u kojoj raste tvoje prekrasno cvijeće!! Što je rekao gospodin šumar?? Pa zar je još netko tako ludi za cvijećem, ima li vas više?? |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
free mogu zamisliti kako ce izgledati kad procvjetaju sve ruze,divno ti je u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Znači već si sve zbrinula, stvarno si marljivica! I nisi ni spomenula da si gazila po hupserima od počupanog drača na sve strane, dobro je, još svi misle da je pri meni sve zriktano ko na slikama
![]() Izgleda da si ti meni ipak dopeljala više jer ja nisam još sve posadila
![]() |
|
![]() |
|
E, cure, nećete vjerovati, OPET mi je jučer bio najljepši dan u Životu!!! Ja posjetila, onako iz neba pa u rebra, nakon nekog privatnog poslića u Zg, VRTNI CENTAR HORTI!!!! Da, u Karlovcu!!! Ljudi moji, još mi od jućer oči idu
![]() ![]() ![]() Ljudi moji, nemože ni sto slika nadomjestit ni milimetar onoga truda koji Horti mora uložiti da napravi jednu slikicu biljčice koja se trudi iz petnih žila nagraditi Hortin trud i muku da od one TVRDE, Teške i ZBIJENE zemlje napravi ovaj prekrasan vrtni raj!!! Tišinu, mir i sklad nemoram ni napomenuti!!! Tišinu, mir i sklad sam, moram priznati, nenamjerno poremetila, nadam se da će se sve opet vratiti u red!!! Izbacila sam iz Hortinog vrta desetak puževa koji papuckaju sve kaj im se nađe na putu, donijela nešto biljčica kaj nisam vidjela na Hortinim slikicama, pa vam ovim putem skrečem pažnju, ne povodite se s tim kao ja, neke biljčice koje sam joj donijela vješto ima zakomuflirane u svom vrtu, a nisu bile ni blizu poze za slikanje, pa sad ima duplikate!! Uglavnom, dvaputa više sam biljčica odnijela nego donijela, iako mi je muž rekao da će me žena ubiti kada joj sve to iskrcam u dvorištu, pa sam na kraju ja morala bježati od svog muža kada sam to iskrcala iz svog auta, dobro da je bila noć pa nije imao pravi uvid u stanje!! A noć ima svoju moč!!! Tako sam ja cijelu noć razmiještala biljke po vrtu, pokazujući im rahlu zemljicu u kojoj će dalje živjeti, cijele noći i danas kišica krasno sipi, ma biljčicama je kao curi kada uđe u kuću svog dragog!!! Dakako, da su biljčice sve već posađene, pa čak i najmanji korjenčići i listić, kišica koja sipi ih opet umiva, a ja se topim od miline kad vidim sve čime me nadijelila Horti!!! Nadam se da sam se barem imalo svojim biljčicama odužila za one krasote kaj sam ponjela u kutiji ali i srcu iz Hortinog dvorišta!!! I nemojte misliti da je bilo sličica sa ove blic kave, jer slikanje mi nije bilo na kraj pameti, oči su mi gledale jedno, noge me nosile kojekuda, ruke stalno bile zatrpane, a vjerujte mi u toj krasoti-slikanje mi nije ni palo na pamet!!! Iako sam sama sebi rekla da više ni prst neću turiti u zemlju, opet me ćeka posao u zemljici!!! Moje vrle i vrijedne voluharice pojele preko zime 3 kile posađenih lučica pa im sada idem opet posadim 2 kile, da mi ne budu gladne a sada možda i ostane nešto za nas!!! Sadit ću lučice a zamišljat ću Hortin vrt!!! Ma koja slika-zatvorim oči i tamo sam!!! Horti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Free, lijepo, a vidim da ćeš uskoro otvoriti vrtlariju s ružama!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Evo, milene moje, opet ulet u sekundu!!! Ali posao zove, dok moji ručaju samo da bacim oko!!!
Kako Anaida i Mali kaktus nemaju više kaj reči, onda sam ja sada zaista bez riječi jer imam dvije drugarice koje me stalno zovu: prekrasnu Dipladenijicu od Malog kaktusa i prekrasan puzajući ostić iz Crikvenice od Anaide, a ti cvijetići sada samo prepričavaju kaj su one razdovarale uz put k meni!! A ja uživam u pričicama!! Evo, moja pauza je gotova, pozdravljam sve i ostavljam piće za posjetioce mog vrtića!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nataly, to su naša mala prijateljska druženja - nađemo se samo nas tri pa nas ni nema tko slikati a i već ste nas vidjeli u sličnom sastavu na međimurskoj kavici.. Vas je, vesele riječke ekipe puuuuuno i imate dežurne fotografe i reportere, morat ćete i nama nekad iste poslati
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Znači tako, opet ste se družile. A gdje su slike? Je li vam opet vjetar pomrsio frizure pa se zato niste slikale? ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja Free, hvala ti na svemu danas!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auuu šta si sve nabrojala...bit će zanimljivo
|
|
![]() |
|
Duda, nemožeš ni zamisliti kako mene jako interesira svaka ruža iz tog staklenika!!! Sve sami krasni rasni primjerci; vinćester catedral, messagere, samba, karibia, paradise, blue moon, iceberg, english garden, maršal Tito, flamingo, duble delight, zebra, green slaves, iako ni meni imena nikaj ne pomažu u pretpostavljanju cvijeta, zato jedva čekam!!! |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma sve mi je če-če ali šuma striborova bu pravi mrakač
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđaju, pa i bilo je vrijeme da barem nešto uhvatim u boji kakva je, inaće uvijek ispadne nekaj drugo, ali jučer je bilo oblačno a ja nisam izdržala, morala sam samo malo prošetati dvorištem!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 174175176177178 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |