Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 21:38

Znači tako, opet ste se družile. A gdje su slike? Je li vam opet vjetar pomrsio frizure pa se zato niste slikale? Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 06:56
Nataly, to su naša mala prijateljska druženja - nađemo se samo nas tri pa nas ni nema tko slikati a i već ste nas vidjeli u sličnom sastavu na međimurskoj kavici.. Vas je, vesele riječke ekipe puuuuuno i imate dežurne fotografe i reportere, morat ćete i nama nekad iste poslati Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:54
Evo, milene moje, opet ulet u sekundu!!!  Ali posao zove, dok moji ručaju samo da bacim oko!!! 

Kako Anaida i Mali kaktus nemaju više kaj reči, onda sam ja sada zaista bez riječi jer imam dvije drugarice koje me stalno zovu: prekrasnu Dipladenijicu od Malog kaktusa i prekrasan puzajući ostić iz Crikvenice od Anaide, a ti cvijetići sada samo prepričavaju kaj su one razdovarale uz put k meni!!  A ja uživam u pričicama!!

Evo, moja pauza je gotova, pozdravljam sve i ostavljam piće za posjetioce mog vrtića!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:16
Free, lijepo, a vidim da ćeš uskoro otvoriti vrtlariju s ružama! 

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 17:49
E, cure, nećete vjerovati, OPET mi je jučer bio najljepši dan u Životu!!!  Ja posjetila, onako iz neba pa u rebra, nakon nekog privatnog poslića u Zg, VRTNI CENTAR HORTI!!!!   Da, u Karlovcu!!!   Ljudi moji, još mi od jućer oči idusmile93,   smile93,   smile93, da upravo tako, a i jezičina mi je u tom položaju od jučer!!!

Ljudi moji, nemože ni sto slika nadomjestit ni milimetar onoga truda koji Horti mora uložiti da napravi jednu slikicu biljčice koja se trudi iz petnih žila nagraditi Hortin trud i muku da od one TVRDE, Teške i ZBIJENE zemlje napravi ovaj prekrasan vrtni raj!!!   Tišinu, mir i sklad nemoram ni napomenuti!!!  
Tišinu, mir i sklad sam, moram priznati, nenamjerno poremetila, nadam se da će se sve opet vratiti u red!!!  Izbacila sam iz Hortinog vrta desetak puževa koji papuckaju sve kaj im se nađe na putu, donijela nešto biljčica kaj nisam vidjela na Hortinim slikicama, pa vam ovim putem skrečem pažnju, ne povodite se s tim kao ja, neke biljčice koje sam joj donijela vješto ima zakomuflirane u svom vrtu, a nisu bile ni blizu poze za slikanje, pa sad ima duplikate!!  Uglavnom, dvaputa više sam biljčica odnijela nego donijela, iako mi je muž rekao da će me žena ubiti kada joj sve to iskrcam u dvorištu, pa sam na kraju ja morala bježati od svog muža kada sam to iskrcala iz svog auta, dobro da je bila noć pa nije imao pravi uvid u stanje!!  A noć ima svoju moč!!!
  Tako sam ja cijelu noć razmiještala biljke po vrtu, pokazujući im rahlu zemljicu u kojoj će dalje živjeti, cijele noći i danas kišica krasno sipi, ma biljčicama je kao curi kada uđe u kuću svog dragog!!!    
Dakako, da su biljčice sve već posađene, pa čak i najmanji korjenčići i listić,  kišica koja sipi ih opet umiva, a ja se topim od miline kad vidim sve čime me nadijelila Horti!!!  Nadam se da sam se barem imalo svojim biljčicama odužila za one krasote kaj sam ponjela u kutiji ali i srcu iz Hortinog dvorišta!!!  

I nemojte misliti da je bilo sličica sa ove blic kave, jer slikanje mi nije bilo na kraj pameti, oči su mi gledale jedno, noge me nosile kojekuda, ruke stalno bile zatrpane, a vjerujte mi u toj krasoti-slikanje mi nije ni palo na pamet!!!

Iako sam sama sebi rekla da više ni prst neću turiti u zemlju, opet me ćeka posao u zemljici!!!  Moje vrle i vrijedne voluharice pojele preko zime 3 kile posađenih lučica pa im sada idem opet posadim 2 kile, da mi ne budu gladne a sada možda i ostane nešto za nas!!!   Sadit ću lučice a zamišljat ću Hortin vrt!!!  Ma koja slika-zatvorim oči i tamo sam!!!

Horti Heart, tebi želim ugodan radni dan u vrtu, da uradiš sve kaj si planirala a gospodinu šumaru ugodan odmor, iako si upravo ti na godišnjem!!!  (ah, opet ta Adamova rebra!!!)

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 18:06

Znači već si sve zbrinula, stvarno si marljivica!

I nisi ni spomenula da si gazila po hupserima od počupanog drača na sve strane, dobro je, još svi misle da je pri meni sve zriktano ko na slikama smile96. A vidiš kakve sam sreće; prvi dan na godišnjem i odmah je kišni. Dobro da sam startala jutros prije sedam pa sam bar nešto napravila.
Izgleda da si ti meni ipak dopeljala više jer ja nisam još sve posadila Heart.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 19:01
free mogu zamisliti kako ce izgledati kad procvjetaju sve ruze,divno ti je u vrtuThumbs%20Up
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:24
Ma ja ti pamtim samo ono kaj hoću, a hupseri od počupanog draća uopšte nisu bitni, misliš da ih ja nemam!!!  Pa i kod mene moraju opstati na gredici barem 7 dana, a tokom tih 7 dana molim sve u kući da ih odnesi do kompostera, i na kraju ih odnesem sama jer ih više ne mogu tamo gledati, znači ako ih ne želim gledati bolje da ih odnesem sama i nema ih više!!!

Mila, od tebe ću pamtiti tvoj osmjeh, tvoje tegle sa cvijećem svuda okolo, tvoju tvrdu zemlju i prekrasnu stazu kojom se silazi do prekrasnog vrta sa pakujcima!!!!

A tebi sam dopeljala sve u teglicama, da ne moraš odmah saditi, ako nemaš vremena, kao da sam znala da sve tvoje ljepotice neko vrijeme žele biti u teglicama da se adaptiraju na klimu!!!

A ja sam danas posadila SVO tvoje cvijeće, skuhala ručak, kod mame iskopala panj od osušene kruške, posadila trešnju i breskvu koju mama već dugo želi, daj bože da se dočeka barem 10-15 berbi i kod frizerke ofarbala kosu, do 15 sati!!!  A nakon toga skakala po povrtnjaku, i mrveći prekrasno meku i vlažnu zemlju, skoro plakala od muke, kad sam se sjetila tvog lopatanja po onoj groznoj tvrdoj zemlji u kojoj raste tvoje prekrasno cvijeće!!
Što je rekao gospodin šumar??  Pa zar je još netko tako ludi za cvijećem, ima li vas više??

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:27
I ja svratila da pogledam vrt i da te pozdravim!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:34
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

free mogu zamisliti kako ce izgledati kad procvjetaju sve ruze,divno ti je u vrtuThumbs%20Up

Gio, ako ti možeš zamisliti kak to izgleda, svaka ti čast, jer ja to ne mogu ni u snu!!!

Za sada mi se vrte samo slike dobivenih forumskih biljčica kako cvatu kod vas, ali.....  jako željno očekujem da procvatu kod mene!!  Doduše već mogu uživati i u cvijetičima Hortinih pakujaca jer ......kod nje već sve cvate!!!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:34
I ja svratila i doista se zadivila....Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:36
Prekrasno ! Vidi se da si bila vrijedna !   smile55
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:38
smile227  krasno
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:51
Ali, više ništa nije kak je bilo do sada!!!   Proljeće čini prekrasna čuda!!!!  Nakon nekih zavrzlama s nemogučnosti stavljanja sličica, pa dana kada se nije moglo prčkati u zemlji oko Uskrsa, pa puta u Zg, pa pun prtljažnik iz Karlovca, pa malo sim malo tam, nove sličice ću staviti sutra, iako ima tisuću biljčica kojima neznam imena, uz vašu ćemo pomoć i to savladati!!!

Zahvaljujem svim curicama na posjeti, drago mi je da još netko samnom uživa u mome cvijeću!!!smile78 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:02
Ovo je dvorište moje seke, moje mjesto za rad jer ovdje se kraj jezerca nemože pit kava i pušiti!!!  Ovdje znoj teče potocima, jer vremena je malo a daleko sam od kuće, a ja bih svejedno htjela malo i popričkati s njom pa je uglavnom dovlačim na jedvite jade pod sjenicu da mi pravi društvo!!!  Nadam se da se nećete ljutiti što slike nisu moje, ali rad je moj, pa probajte uživati:

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:04

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:10

Moj preduskršnji rad:  dugogodišnje cvijetno korito, dužine 20m i širine  60cm, izvagena sva zemlja do dubine od 50cm, izvađeno tonu lukovica narcisa, zumbula, irisa, rununkula, đurđica, perunika i boga pitaj što sve još, vračena zemlja u korito, stavljena folija i , najdraži dio: kamenje u dvije granulacija, bijeli obluci veličine kovanice 5 kn i sitni crveni drobljeni tucanik, malo moje mašte, i prekrasno bilje!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:12

Žuti rododendron, sada su cvijetovi otvoreni, veličine dubokog tanjura

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:14
Crveni roddodendron, sa duplo večim cvijetovima

Evo, krenuli se cvijetovi otvarati

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:16
crvene ekike, prekrasno izgledaju na bijelim oblucima

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.