Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175176177 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 10:08
A ja danas iznijela Adame, možda ih koja Eva pokupi!!

Uploaded with ImageShack.us

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 10:05
Pa jedna gospođa u utorak u metropoli, nisam mogla odoljeti, u štiklama sa krvavim žuljevima, a kod Horti u patikama broj 46 skakala po gredicama pakujaca!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:53
Evo Anaida, tvoje krasotice, zaista neizmjerno uživam u njoj, čak se mm sviđa!!!Heart

Nije ovo GMO ljubičica nego majčica priroda umiješala prste!!

Moja-Antonijina ruselija, u društvu žute pustinjske ruže

Nataly, ove proljetne kišice imamile još dvije grančice monarde!!! A sada tvoja monarda radi društvo Hortinoj!!

Tulipani su sve ljepši

Dio cvijetnjaka kraj ružićnjaka, cvijeća sa kave sa Zelenkom, Natom, Malim kaktusom i ....   Perunike, irisi, hoste, i cvijeće od Otok i Mirina K ruža u sredini!!

Uploaded with ImageShack.us   Joj vidi, tek sada vidim da mi je procvala Jagodina svijetloplava perunika!!!!!  Jedan cvijetić u gornjem lijevom uglu!!!  Huraaa

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:38
Evo me sada doma, sljede moje ljepotice: vaša mahonija-moja mimoza!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:36
Vidim da si i putovala i uživala! Baš me raduje što te ugostila naša draga Horti!! Rad kod seke je, kao što sam ti već i rekla, baš po  mojem ukusu - kamenje i cvijeće! I prekrasan pogled s bregeka!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:35
Korjenko, ono kaj sam napisala izvještaj od Horti, samo je mrvica od svega, prekrasnog mjesta, divnog okoliša, krasnog šumara, divnog osmjeha Horti iako sam uletila kao padobranac, ma ja sam još uvijek tamo!!!!

Cure, pa mene ima jako malo doma, sram me reči ali nestignem u vaše prekrasne vrtiće, posao zove, pa sama sam dozivala proljeće, pa eto mi ga sad!!!
A frizeraj: vidi ovako, frizerka dođe do mame, ofarba seku, pa njenu snahu, ošiša mamu, pa onda ofarba mene, dok se one friziraju dalje ja sa bojom na kosi vadim  stare panjeve i sadim vočkice, sve u jedan!!!   Pa tko onda nebi stigao, i na kraju dođem doma sa krasnom frizurom i groznim rukama!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:29
Bigmama, sve stignem, samo mi nokti ne stignu narasti!!! Nemogu oni preko noći narasti jer ja već sljedeći dan sve uništim!!!
smile78   i pozzzz, mila

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:27
Bravo za našu WONDER WOMAN smile141
Krasan izvještaj sa posjete kod Horti.....kako si to lijepo napisala Thumbs%20Up.
Ma ja se uvijek pitam gdje to sve posadiš Wink i kada sve stigneš, pogotovo između svega još i sjediti u frizeraju i to u radno vrijeme Wink, ja to obavljam kod prijateljice i to kasno navečer LOL .
 Vidim fali ti mjesta doma pa si se preselila saditi kod seke Wink, imaš i krasno mjesto za odmor ispod glicinije Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:26
Sekino jezerce, ja jedva čekam da se rascvate
 ogromni lopoč koji ima po 100 cvijetova u komadu koji prekrije pola jezerca koje je velićine 6x4m, a cvijeta cijele godine!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:24
Od 6 posađenih ukrasnih trešnjica, ostala se samo jedna, ostale je progutala noć, nadam se da se već nekome osušila ruka jer ih nemogu prežaliti, a koštale su kao suho zlato!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:19

Na kraju kamene aleje je prekrasna nova vrsta lavande, samo da se lijepo razraste i bit će i za mene!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:17

Pa bijeloroza grmić, zaboravila ime

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:16
Pa ženo draga, ti si stvarno superwoman!
Ne samo da po svom dvorištu čuda radiš, neg i mami sadiš, sestri pomažeš, još povrh svega i na frizure stižeš!
Uglavnom, čega god se primiš, uspiješ!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:16
crvene ekike, prekrasno izgledaju na bijelim oblucima

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:14
Crveni roddodendron, sa duplo večim cvijetovima

Evo, krenuli se cvijetovi otvarati

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:12

Žuti rododendron, sada su cvijetovi otvoreni, veličine dubokog tanjura

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:10

Moj preduskršnji rad:  dugogodišnje cvijetno korito, dužine 20m i širine  60cm, izvagena sva zemlja do dubine od 50cm, izvađeno tonu lukovica narcisa, zumbula, irisa, rununkula, đurđica, perunika i boga pitaj što sve još, vračena zemlja u korito, stavljena folija i , najdraži dio: kamenje u dvije granulacija, bijeli obluci veličine kovanice 5 kn i sitni crveni drobljeni tucanik, malo moje mašte, i prekrasno bilje!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:04

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:02
Ovo je dvorište moje seke, moje mjesto za rad jer ovdje se kraj jezerca nemože pit kava i pušiti!!!  Ovdje znoj teče potocima, jer vremena je malo a daleko sam od kuće, a ja bih svejedno htjela malo i popričkati s njom pa je uglavnom dovlačim na jedvite jade pod sjenicu da mi pravi društvo!!!  Nadam se da se nećete ljutiti što slike nisu moje, ali rad je moj, pa probajte uživati:

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:51
Ali, više ništa nije kak je bilo do sada!!!   Proljeće čini prekrasna čuda!!!!  Nakon nekih zavrzlama s nemogučnosti stavljanja sličica, pa dana kada se nije moglo prčkati u zemlji oko Uskrsa, pa puta u Zg, pa pun prtljažnik iz Karlovca, pa malo sim malo tam, nove sličice ću staviti sutra, iako ima tisuću biljčica kojima neznam imena, uz vašu ćemo pomoć i to savladati!!!

Zahvaljujem svim curicama na posjeti, drago mi je da još netko samnom uživa u mome cvijeću!!!smile78 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175176177 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.