Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja danas iznijela Adame, možda ih koja Eva pokupi!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa jedna gospođa u utorak u metropoli, nisam mogla odoljeti, u štiklama sa krvavim žuljevima, a kod Horti u patikama broj 46 skakala po gredicama pakujaca!!!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Evo Anaida, tvoje krasotice, zaista neizmjerno uživam u njoj, čak se mm sviđa!!!
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Nije ovo GMO ljubičica nego majčica priroda umiješala prste!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Moja-Antonijina ruselija, u društvu žute pustinjske ruže ![]() Uploaded with ImageShack.us Nataly, ove proljetne kišice imamile još dvije grančice monarde!!! A sada tvoja monarda radi društvo Hortinoj!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Tulipani su sve ljepši ![]() Uploaded with ImageShack.us Dio cvijetnjaka kraj ružićnjaka, cvijeća sa kave sa Zelenkom, Natom, Malim kaktusom i .... Perunike, irisi, hoste, i cvijeće od Otok i Mirina K ruža u sredini!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Joj vidi, tek sada vidim da mi je procvala Jagodina svijetloplava perunika!!!!! Jedan cvijetić u gornjem lijevom uglu!!! Huraaa |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vidim da si i putovala i uživala! Baš me raduje što te ugostila naša draga Horti!! Rad kod seke je, kao što sam ti već i rekla, baš po mojem ukusu - kamenje i cvijeće! I prekrasan pogled s bregeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Korjenko, ono kaj sam napisala izvještaj od Horti, samo je mrvica od svega, prekrasnog mjesta, divnog okoliša, krasnog šumara, divnog osmjeha Horti iako sam uletila kao padobranac, ma ja sam još uvijek tamo!!!!
Cure, pa mene ima jako malo doma, sram me reči ali nestignem u vaše prekrasne vrtiće, posao zove, pa sama sam dozivala proljeće, pa eto mi ga sad!!! A frizeraj: vidi ovako, frizerka dođe do mame, ofarba seku, pa njenu snahu, ošiša mamu, pa onda ofarba mene, dok se one friziraju dalje ja sa bojom na kosi vadim stare panjeve i sadim vočkice, sve u jedan!!! Pa tko onda nebi stigao, i na kraju dođem doma sa krasnom frizurom i groznim rukama!!! |
|
|
|
![]() |
|
Bigmama, sve stignem, samo mi nokti ne stignu narasti!!! Nemogu oni preko noći narasti jer ja već sljedeći dan sve uništim!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo za našu WONDER WOMAN
![]() Krasan izvještaj sa posjete kod Horti.....kako si to lijepo napisala
![]() Ma ja se uvijek pitam gdje to sve posadiš
![]() ![]() ![]() Vidim fali ti mjesta doma pa si se preselila saditi kod seke
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sekino jezerce, ja jedva čekam da se rascvate
ogromni lopoč koji ima po 100 cvijetova u komadu koji prekrije pola jezerca koje je velićine 6x4m, a cvijeta cijele godine!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Od 6 posađenih ukrasnih trešnjica, ostala se samo jedna, ostale je progutala noć, nadam se da se već nekome osušila ruka jer ih nemogu prežaliti, a koštale su kao suho zlato!!
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Na kraju kamene aleje je prekrasna nova vrsta lavande, samo da se lijepo razraste i bit će i za mene!!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pa ženo draga, ti si stvarno superwoman!
Ne samo da po svom dvorištu čuda radiš, neg i mami sadiš, sestri pomažeš, još povrh svega i na frizure stižeš! Uglavnom, čega god se primiš, uspiješ! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Crveni roddodendron, sa duplo večim cvijetovima
![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, krenuli se cvijetovi otvarati ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Žuti rododendron, sada su cvijetovi otvoreni, veličine dubokog tanjura ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj preduskršnji rad: dugogodišnje cvijetno korito, dužine 20m i širine 60cm, izvagena sva zemlja do dubine od 50cm, izvađeno tonu lukovica narcisa, zumbula, irisa, rununkula, đurđica, perunika i boga pitaj što sve još, vračena zemlja u korito, stavljena folija i , najdraži dio: kamenje u dvije granulacija, bijeli obluci veličine kovanice 5 kn i sitni crveni drobljeni tucanik, malo moje mašte, i prekrasno bilje!!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je dvorište moje seke, moje mjesto za rad jer ovdje se kraj jezerca nemože pit kava i pušiti!!! Ovdje znoj teče potocima, jer vremena je malo a daleko sam od kuće, a ja bih svejedno htjela malo i popričkati s njom pa je uglavnom dovlačim na jedvite jade pod sjenicu da mi pravi društvo!!! Nadam se da se nećete ljutiti što slike nisu moje, ali rad je moj, pa probajte uživati:
|
|
|
![]() |
|
Ali, više ništa nije kak je bilo do sada!!! Proljeće čini prekrasna čuda!!!! Nakon nekih zavrzlama s nemogučnosti stavljanja sličica, pa dana kada se nije moglo prčkati u zemlji oko Uskrsa, pa puta u Zg, pa pun prtljažnik iz Karlovca, pa malo sim malo tam, nove sličice ću staviti sutra, iako ima tisuću biljčica kojima neznam imena, uz vašu ćemo pomoć i to savladati!!!
Zahvaljujem svim curicama na posjeti, drago mi je da još netko samnom uživa u mome cvijeću!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |