Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema čega nema - od cvjetića i jaja do ježića. Da te je bar bocnuo kad si ga tako zalila.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Pozdrav Mari,5510!!!
![]() |
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Mari, sve je predivno, m. luk, ježurka ježić....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prvo je presladak, a onda i koristan, da barem jedan hoće zalutati u moj vrt
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OTOK
![]() baka, đungla će biti još pravija uskoro ![]() moon, milica7, Belina, antonija, Anaida, sunceeee, misty, ne znam kako zadržati ježa, jer on dolazi povremeno ![]() Triša, Nataly, dobar je kad nemam drugoga ![]() Iva61, već smo dosta pričali o medveđem luku, ima nešto i u temi recepti, a ja ga nisam iskoristila na vrijeme ![]() Lantana sve najbolje ![]() mali kaktus, niho, DudaLave ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Što se tiče ježića, predlažem da ostaviš nekog voća na mjestu gdje si vidjela da dolazi pa ga možda to privuče da dođe ponovo.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bilo je jabuka ispod drveta koje su ostale svježe preko zime jer je tlo prekriveno gustom puzajućom kurikom, sad se bojim da će mi pojesti jagode ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bila žena na tulumu, a mi šetamo vrtom i čuvamo joj cvijeće i ježeka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mari , ama bas sve ti je super , a da sa jezicem dobro postupas , to se vidi vec po tome da mu vodicu serviras na ovako lijepom tanjuru !
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
P?rekrasno a ježić tako sladak
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bravo draga treba se malo i provesti a ne samo raditi ja upravo odoh kopati u povrtnjak
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gospođa tulumari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mari, kako je bilo na tulumu, jesi li to išla na Zečića.
usput, sviđaju mise tvoji šeboji! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa bilo je veselo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tulipani su dobili svoju pravu burgundac boju
![]() moje dvije musse koje su preživjele zimu u podrumu ![]() calla koje je u posudi, imam ih i u starom stakleniku vani, te će kasnije cvasti, nadam se ![]() a šeboji stalno cvatu, prekrasno miriše, sad su oni najljepši u vrtu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jedna maritima koja je prezimila vani, (one koje sam čuvala u posudi su propale) ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mari,sve ti je prekrasno,ali šeboji ovog časa caruju u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |