Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 26> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Utjerala si mi strah u kosti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ni meni žicanje nije bilo na kraj pameti , samo sam ušla u tvoj vrt da vidim kako su ti biljkice preživjele zimu i hladan vjetar!!! I jako sam se razveselila vidjevši ti sve rascvjetano kao da zime i vjetra nije ni bilo!! Viceve pamtim kao zlatna ribica, tek tren, ali prvi cvijetni na koji naleti moje uvce završit će kod tebe!! Svaka minuta uložena u formiranje tvog vrta sada dolazi do izražaja!!! Pa sada onaj uvod dobiva pravi smisao, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mali Kaktusček
![]() Otočić kad vidim moj vrt onako ćelav i opuhan vjetrom, nikakva hvala ne pomaže. Samo hvali bar na trenutak zaboravim muku koju prolazim ![]() ![]() Hoja znaš što ti je činiti ![]() Gio, Free, Mirčeka 021, G. Trava hvala na lijepim riječima. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne smijemo ništa a smijemo pitati?
![]() Zašto si otvorila novu temu? Oprosti ako si negdje objasnila pa mi promaknulo.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Smije se Baka sve, ne žežaj me. Zna se što je normalno, a što je prešlo sve granice. Neću se više nikom pravdati, tako je kako je
![]() ![]() ![]() Piše Baka vrt 2011. Moj vrt je svaku godinu na drugom mjestu i sa drugim rasporedom. Sad je fizički na drugoj parceli i na drugoj čestici u katastru ( ili kako se to zove). Prvobitna čestica se priprema za gradnju temelja, ako dragi Bog da da sve bude uredu. A i ne dopada mi se da je vrt 500 stranica i da danima tražim sliku, ovako ću se sama snaći bolje kad je po godinama. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Smrco uvijek iznenadi.................pa tako i ovaj put!"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nešto sa mog balkona okupano u prašini od kopanja ceste ( uvode kanlizaciju svaku godinu).
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ova zadnja slikica s tradescantiom je baš lijepa. Tako nježna kombinacija boja..
Slušam sad da bi ovih dana ujutro u gorju moglo biti slabog mraza... A joj!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Evo Hojja kampanulica mi procvjetala
![]() ![]() Lora živa mi je Isusova kruna. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ispod samog najlona na direktnom suncu sukulenti, kaktusi i agave su doživjele eksploziju rasta. Više im paše tako nego van.
![]() ![]() Korjenčica- Lorčeka ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() Više me u gorju ništa ne iznenađuje, biljke se bore kao znaju. Odnijela sam mini begonije i našla ih poravnate sa zemljom ![]() Ta tradeskantija je jako osjetljiva, a prekrasna. Boja joj je lila-rozkasta. Ne znam što joj smeta hladnoća ili sunce, ali vidim samo popaljene listove. Kad sam je vidjela nisam je mogla pustiti iz šaka ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ispred ulaza u sjeni
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija prepoznaješ li svoje ljepotice.
![]() ![]() Od mnoštva zebrine mi je samo ovo preživjelo, ipak sam je trebala unijeti u kuću. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ovaj puzavac još nisam vidjela sa roza nijansom ,poseban je !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Puno posla, ali i rezultati su idljivi, još kad se sve razbuja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure na lijepim riječima
![]() Ovo je danas iz mog vrta, a noćas je najavljen snijeg. Puno toga mi je uništeno sa snijegom koji je nedavno pao. Jednostavno biljke krenu i spali ih, i nikada naprijed, i nikada bujan vrt koliko god se trudimo ![]() Hrpe sadnica su polmrtve. Bar 15 metara pačempresa je potpuno požutilom, iz godine u godinu samo vidim štetu ![]() Što će sutra biti, nek mi je Bog na pomoći, padaju i obilne kiše. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tise na novom mjestu i napravit ćemo vjetrozaštitu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |