Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 08:12
sve ti je jako lijepo i bujno!
koralju ti ne smeta kiša, i sama si primjetila, samo digni pjat ako imaš ispod graste. stavi ga na sunce, ako imaš mjesto da je na suncu cijeli dan, prihrani ga kadkad i bujati će!

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 08:53
 Panj sa čuvarkućama, glicinija na stablu kruške, hosta.......  predivno draga moja!
 Moram te razočarat, ono drvce nije judić već katalpa!Žao mi je, ako nenaš judić, šaljem ti ga na jesen kad lišće opadne.smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 09:29
Puno toga lijepoga kod tebe.

Da li ti japanska mušmula (nešpula) rodi?
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 10:32
panj kamenjar super idejasmile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 10:57
divno free,ovaj panj kamenjar je presladakThumbs%20Up
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 11:26
Anaida, nisam bila na sajmu, jer mi je mm rekao ako misliš kaj kupiti-bolje ti je da neideš, jer nemaš više ništa kuda staviti!!!  Pa mi je to objašnjenje ubilo volju za ići na sajam, a o ona djevojčica koja je htjela da joj nešto nabavim je sve našla na sajmu u Opatiji, pa tako do.....možda Ludbreškog sajma ništa, ali onda ostavljam mm domeka!!
A travicu sam ja sama samcata pokosila u petak pred kućom a subotu prije većernjeg pljuska oko ružičnjaka do potoka!!!  Tako da sada samo šetam s fotićem, kaj se može i vidjeti iz priloženog,  ja se ne bojim one riječi koja jako ružno zvući, bilo izgovorena ili pisana!!!  A volim pokazati što ima novoga ili staroga!!

Mira021, Enrikova nona, Gio - za vas današnje slikice panja obasjane suncem, jučer se nisam mogla dočekati sunca na tom dijelu vrta a panj je preogroman da ga preselim!!!  Da znate, kod panja se može popiti i smile142  ili  smile121

Uploaded with ImageShack.us
ali moraš sve držati u rukama jer je stol pun puncat kamenih i zelenih delicija!!  Za sjedenje sam dovukla iz skrivenih kuteva dvorišta ogromne gromade kamena, to sam sakrila, znala sam da ću ga kad tad zatrebati, dugo mi se već vrti po pameti ideja s kamenjarom na ogromnom panju, da mi ga ne zatrpaju u neke temelje!!

Otok, mušmula mi ne rodi jer još nisam na njoj vidjela cvijet, ali od sada je više ne vadim, ostaje i zimi vani pa možda joj smjena godišnjih doba donese do pameti da bi i ja htjela vidjeti cvijet, dobro bi došao i plod!!

Tikvić, a ja mojima pokazujem tvoje rascvjetano drvce judića i hvalim se da to imam!!!   Tko zna kaj još imam a mislim da je nekaj drugo!!   Ali meni je i katalpa super lijepa, ima mjesta i za nju, a Horti mi je dala jedan mali judić ali ako ti  imaš viška  judića, tko zna, možda i dolutam!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 11:39
Divovi iz zimskog vrta preseljeni van, da pokažem mm da imam mjesta za nove cvječkice!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 11:44
Kad god dođem do kruške, uvijek se sjetim Duda-Lave i njezine glicinije!!  Još samo nisam ležala na leđima i slikala gliciniju na kruški iz tog položaja, tko zn....  ako me uhvati da je slikam iz tog položaja, jer nikako nemogu dobit sliku gdje se vide plavi grozdovi u krošnji, a plave se i na vrhu krošnje!!

Jedan pogled u unutrašnjost krošnje!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 11:48
E, a ovo mi je zadnja zeleno-crvena kreacija, i ja sam posebno oduševljena jer sam dobila sa Krka jednu kantu crvene zemlje, tako da, molim obratite pažnju na boju zemlje u vrtiću!!!  Lakše će mi biti ujesen unositi i zbrinuti biljke u ovim teglama nego onim malim!!!  Lakše je sa zalijevanje zimi u zimskom vrtu!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 11:55
Drvenasti božur kojeg sam pokušala presaditi i izkopala ga sa dosta korjenja, ali pošto ne podnosi presađivanje, našao je snage da proba otvoriti jedan cvijet!!!  Prvi otvoreni pupoljak drvenastog božura u mom vrtu-ikada!!!Držim fige da se primi!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 11:58
Evo, travica oko ružičnjaka pokošena, sada se treba samo spustiti na koljena i opljeviti travu ručicama, jer ako mm krene s flaksericom kositi, sve će mi biti posuto travom, a to me želim vidjeti!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 12:01
Divim se svaki dan Hortinim pakujcima, svaki dan ima sve više cvijetova i svi su krenuli u visine!!

Na svaki pedalj srednjeg dijela ružičnjaka dolazi biljčica, sve se prekrasno širi!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 12:04
Nove hoste

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 12:09
Procvijetala je i glicinija na zapadnom prozoru zimskog vrta!!!  Ta malo kasni jer ima jako malo sunca samo krajem dana!!  Ali zato je zimski vrt prekrasno obasjan posljednjim toplim zrakama sunca na kraju dana!!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 15:11
Još lijepih sličica tvog božanstvenog vrta! Glicinija je prekrasna!
A evo tebi slike listića plavog leptirka ili clerodendrum ugandense ( zapiši to)pa usporedi sa onim što imaš

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 20:34
Prelijepo cvijeće, stol kamenjar smile227
Iz priloženih slika se vidi da imaš još punooooooooo mjesta za razne biljke Wink !!!!!!

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 12:05
Baš tak, naša Free je skoro pa veleposjednik zemljišta u krasnom mjestašcu, tako da ima kuda saditi a i, što je važnije, ima jako puno volje za raditi. (vidiš Free kak mi i rima štima Smile )
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 15:20
fre baš imaš lijep vrt prijala mi je šetnjasmile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 10:40
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Još lijepih sličica tvog božanstvenog vrta! Glicinija je prekrasna!
A evo tebi slike listića plavog leptirka ili clerodendrum ugandense ( zapiši to)pa usporedi sa onim što imaš

Beba, ova slika mi puno znači, sada barem imam gdje pasti oči, ali po ovoj  slici i mojim listićima, hmmm....pošto ima jako puno mladih grančica pobockanih, izgleda da ću morati pričekati da vidim prvi cvijetić, tek onda ću ti 100 posto sigurno moću reći: Imam ga!!!  Ali zato imam onaj clerodrendrum sa malim plavim bobicama, od tvojih sjemenki nikao mi je jedan i bas krasno stasa!!!

Anaida, ja ti nisam veleposjednik, ja sam samo na privremenom radu (31godinu) na ovom prekrasnom mjestu!!!

Curice hvala vam na posjeti mojem vrtiću!!smile78   Vaše pohvale mi daju jako puno volje za ići dalje, i truditi se, vaši vrtovi jako su mi digli kriterije!!

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 10:50
Lijepo uređen prostran vrt
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.