Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 165> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme bromi, što si se ti ponovila!!!
Sve ti je lijepo, ali hibiji su preslatki. Kakve su im bile cijene? ( ako naravno nije nekulturno to pitati)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
tako prepunjen auto cvijećem još nisam vidjela
![]() Uvijek me oduševe tvoji klematisi, taj vatromet plavih nijansi je fenomenalan, a lupinusi nimalo ne zaostaju za njima, divni su, gusti, baš moćno izgledaju. Naravnu zadivljuje i sjajna kolekcija hosti....
Nadam se da se bar na kratko vidimo na Flori
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno, koliko lijepih noviteta, alstromerie, ja prevrnula i nebo i zemlju da ih kupim, naručivala u vrtnim centrima, nema ih ni za lijeka, na kraju mi poslala hoya.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti ćeš uskoro imati botanički vrt od dvorišta.Imaš prekrasne kombinacije cvijeća,a noviteti sa sajma su prelijepi,ja sam bila puno skromnija.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
rascvijetao se climax do kraja
![]() ![]() a ovo su kalemi iz Ludbrega ![]() ![]() a ovo je jedan domaći ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Prelijepi noviteti, posebno alstroemerije.
Klematisi i lupinusi imaju divne boje, odlično si ih kombinirala. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala drage moje
![]() evo malo domaćih cvijetića...klematisi za sada šolmi i prezident ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za ovog neznam kako se zove ![]() ovdje je bijeli njega čekam da procvijeta ![]() ovo bi trebao biti multi blue, a nekako mi sliči na prezidenta ![]() crvena djetelina ![]() ovo je nova ruža Abedgult ![]() ![]() ![]() ![]() zlatoglavica ![]() vučika ili lupinus ![]() bugenvila uskoro će i druge cvijetati ![]() bijeli alium ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Koji šoping
![]() ![]() Vi ste prave sretnice ,kod vas ima svašta za kupiti
![]() Kod nas ne možemo nači ni Alstromerije,puzavu Lantanu ,prekrasne Hortenzije,... ni mnogo toga lijepog.
Zato uživamo posječujući vaše lijepe vrtove .
Želim da ti se to sve lijepo primi da i dalje uživaš u ljepoti svoga cvijeća
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuuuuuuuuuu,koji divni noviteti
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A tebi hvala što si i nama darovala malo tog divnog dana.
A ponovila si se stvarno raskošno, neka, ti voliš cvijeće, a i cvijeće tebe. |
|
![]() |
|
Kao i svake godine i ove sam posijetila sajam u Ludbregu sa mojim dragim prijateljicama, bilo je predivno našlo se dosta novih biljaka, a naravno i hibiskusa...što da vam kažem osim da smo se jedva ugurale u auto nakon što smo spakovale naše nove ljubimce....
ovako smo počele ![]() a ovako završile ![]() ![]() ni same neznamo gdje je sve stalo ![]() a sada nekoliko mojih noviteta....ruža pendula stablašica ![]() bugenvilija madona ![]() šarenolisni abutilon ![]() lantana nadam se da je puzava ![]() posebno me je obradovalo da smo ponovo našli gospođu sa trajnicama pa sam izabrala nekoliko vrsta trava ![]() ![]() bio je velik izbor alstroemija po vrlo pristupačnoj cijeni ![]() a bio je velik izbor i mandevila, sandevila i dipledenija pa čak i jedna dupla roza ![]() ![]() bio je i velik izbor delphinijuma ![]() ![]() pošto je tematika ove godine bila hortenzije našlo se i njih nekoliko koje su pošle sa nama ali ja nažalost nisam kupila niti jednu ![]() ![]() ali sam zato nekoliko hibiskusa ovaj me je po povratku kući obradovao sa cvijetom... moram se još jednom zahvaliti gosp. Bojčiću koji mi je pokazivao kalemljenje hibiskusa ![]() climax ![]() ![]() i na kraju jedva čekam iduću godinu i da ponovimo naš izlet, cure hvala na divno provedenom danu ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lupinusi, hoste, ma ne znam, sve je divno
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šolmi ti je predivan. I ja ga prvi puta vidim. Prekrasan je. Valjda zato što je plav
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe je pravi vatromet boja i cvit do cvita se gura, a svaki je predivan
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nevjerojatno koliko imaš prekrasnog cvijeća, neobičnog.....vidim da ni drugi nisu neke vidjeli dosad....
Bromi vrt je č a r o b a n!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oooo da kako ne ima puno toga lijepog što nemam ali čar je u tome da to vidim po vašim vrtovima i uživam
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bromi, postoji li nešto što nemaš?
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hoste su prekrasne ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |