Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 15:55
Procvijetalo je moje prvo duplo srčeko ....... Fotke su mojih ruku dijelo pa nisu baš nešto i fotkane su mobitelom

http://www.youtube.com/watch?v=DyfXzwpSReA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 14:09
Predivno, uzivancija je gledati ove fotke , vjerujem da je tako i u zivo! Kako slatko cvatu Heucere :)))) to sam odmah skuzila!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 14:01
Vrt u predivnom zelenilu i pun cvićasmile71Pravi užitak!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 13:45
Bergenija i Baka hvala vam najljepša na ovim riječima......gode

Ljubček znaš da još nismo okrenuli roštilj ove godine.....valjda drugi tjedan hoćemo. Ujutro kad idem na posao još sam toliko pospana da vrtek ni ne vidim, a navečer je meni uživancija sjediti ali kad je toplo tj. kad je ljeto. Vrtek je prekrasan i sad samo čekam nove nepoznate biljčice da me zadive  svojim cvijetovima.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 13:02
smile126BRAVO legice moja! Sve je prekrasno.
Mora da je pravi užitak sjedit u vrtu, pijuckat kavu, roštiljat....
A mogu mislit kako su opojni mirisi tih silnih biljaka ujutro i uveče.... skoro da osjetim dovde tu divotu.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 18:22
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Uistinu je kod tebe bujno.....pravi raj za uživanje!
Potpisujem s divljenjem i dodajem; vidi se marljivih ruku djelo!Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 16:39
Uistinu je kod tebe bujno.....pravi raj za uživanje!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 16:07
Svakim danom je sve ljepše i ljepše ali ja vam nemam fotkać doma pa da vam to i pokažem......Floramye pet zvijezdica a ja ni ležaljku u vrtu nemam
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 00:52
StarStarStarStarStar
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 23:44

Uuuuu Tija, pa kod tebe se stvarno sve razbujalo, divota!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 19:39

Ma izvozim je u Englesku, travku po travku. Wink Kad se zaželim pogleda na travnjak odem do tvoje teme ti ga još imaš dosta.

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 18:14
Gdje nestaje travaLOL?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 10:39
Anaida da Alliumi već cvatu, ali samo neke vrste većina mi se još nije otvorila. Tak je zbilja sve lijepo i krasno i treba se nešto i raditi ali ja nemam volju nizašto......bit će bolje.

Dijana samo šeći i dalje i nije uvijek nužan komentar.

Misty uživamo ali dok smo zajedno.

Perlić fakat je sve krasno i problematična gredica više nije nimalo problematična ostatak se razbujao fenomenalno. Što nisi uzela pelcere i onako te već nešto dugo čeka? Hvala na čuvanju, iako si sve mislimo da smo trebali ostati 6 mjeseci a ne samo 6 dana da napunimo baterije za sva iskušenja koja nas očekuju.

Pitala me Baka Bea da li sam zadovoljna novim biljčicama, naravno da jesam i više nego zadovoljna, sve rastu prekrasno i ni jedna se nije posušila i otišla u "vječna lovišta".  Hvala!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 04:24
Mogu zamisliti kako uživate ovdje Smile

Time is something you can never get back..
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 04:19
Ovo su fotke za moju dušu. Šumica je prekrasna! Kad se razmotaju sve hoste biti će to krasan ritam boja.

BDW - sve sam ti čuvala dok ste vi malo ''landrali'' i punili baterije. Nisam maznula ni jedan pelcer!LOL
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 14:33
Poslušala sam tvoj savjet i prošetala po temi. Ima tu svašta lijepoga što budi uspomene...a što se tiče najboljih godina hm,hm...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 12:26
Jel ti to već ukrasni luk tako cvate!? Zaista se sve na brzinu popunilo i zazelenilo, zašarenilo..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 14:25
Originalno poslano od člana voki voki napisao:

Savršeno!!! Prelepo za oči i dušu, jedva čekam da sve vidim uživo!
još nije Savršeno, ali bude dok dođeš......i ja te jedva čekam kod sebe
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 14:23
Mali kaktus, hvala na posjeti....  a kad te najbolje godine dolaze??? Meni se nikud ne žuri.
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 14:18
Savršeno!!! Prelepo za oči i dušu, jedva čekam da sve vidim uživo!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.