Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 199200201202203 245> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čestitam na 200 predivnih strana pune predivnih slika tvog vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Pridružujem se čestitkama na 200 prekrasnih stranica tvog vrta!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() Još jednom svima hvala na lijepim riječima..
Bako, te plave teglice koje su mi na ogradi sam lani našla u Magmi. Baš su slatke i vesele, zar ne!?
Patkice ispod salixa. ja nemam prave patkice kao naša draga Gioaa, pa sam sretna i s ovim malenim koje čuvaju mog crnkića Fifića!
![]() I darovi naše Otok
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad mogu procijeniti koliki je zapravo taj kamen na zadnjoj slici, mislila sam da je veći. Sad kad je uz njega felicia, znam koliko je
![]() A felicija se rascvala putem, nije imala toliko cvjetića kad sam je poslala. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo je u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mila,kako je lijepo zeleno kod tebe,i ruža će za čas procvasti,jesi li sigurna da patkice čuvaju Fifića,a ne on njih.I jel naša Otok divna,kako nam je poslala lijepe cvjeteke.
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala svima na lijepim riječima! Ugodan vam vikend želim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divne sunčane slike. Kamena ograda koju pokriva lonicera sad izgleda očaravajuće. Salix je prekrasan, a i patkice su slatke bez obzira što su samo statičarke. Kamen, ma sve, sve je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nježna, emotivna, pametna....
![]() ![]() Čestitam ti na 200 divnih stranica!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista je bilo ljepote na ovih 200 stranica i hvala ti na tome.................
vrt ti je ove godine krasan.............a kako i neće biti kad ga njeguješ s toliko ljubavi.............
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
fenomenalni su ti otoci od stijena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
savrsen vrt
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Došla sam vidjeti novitete iz tvoge kupovine sa sajma cvijeća .
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam ti prošetala, malkice sjela kraj lavande, pa ti se samo javljam, ![]() 200 stranica čiste ljepote, čestitam na trudu i divnim rezultatima!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ugodno, dobro jutro vam želim i svakako puno lijepoga u novom radnom tjednu!
Iza nas je vikend koji je donio predivnu subotu i hladnu, vjetrovitu i tmurnu nedjelju. Zbog lošeg vremena propustila sam ludbreški sajam, do iduće godine, ali sam u subotu iskoristila ugodno poslijepodne i puno toga oko vrta obavila. Sliknut ću ovih dana..
Hvala svim mojim gošćama na uvijek lijepim mislima!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivne slike si nam podarila, a vidiš zato sam ja posjetila Ludbreg u petak kada je bio krasan dan da nebi što promaklo i bilo rasprodano
![]() |
|
![]() |
|
Novosti iz malenog cvjetnjaka..
Moji pakujci i dalje su apsolutni ljepotani, tako nježni, tako posebni, graciozni.. Evo jednog grmića.
![]() I evo još grmića pakujaca, darova Kat.Ree, uz novu feliciju i gazaniju naše Otok. Svi su našli dom u novoproširenom polutoku uz još raznih biljkica..
Nešto starih, nešto novih hosti i pieris..
![]() Puzajući ostić šepuri se u nebeskoplavoj teglici..
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 199200201202203 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |