Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 169170171172173 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 20:09
Beba, jako je lijepo vidjeti da si bila tu!!!Embarrassed
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 14:33
Drago mi je da je vidim i znam da uživaš u njezinom mirisu.
Evo da ponovim sliku i da ti pošaljem pusu!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 11:39
Magnolija, hvala za vrijedne ogrebene ručice, smile78  !!!!

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 11:26
predivno, bravo za vrijedne ručice
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 11:20
Dio kamenjara sa starim pakujcima

Uploaded with ImageShack.us

Jastučići, perunike, pakujci

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 11:15

Moje ljepotice, jutros!!!   A nakon skidanja poklopca od stakla, mmmmmm, nemogu vam opisati mirise koji su me okružili!!! Božanstveno!!

I opet uživam u prekrasnom cvijetu Jagodine perunike!!!  Jedan pogled na nju i Mirinu ružu briše sva sječanja na januarsku revoluciju!! 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 14:03
Enrikova nona, nemam ni zrnce protiv novih reznica!!!  Dapaće,smile126smile70 ovako ih čekam, jer ove mlade dale su mi krila, a možda se nađe i  kod mene neka koju ti nemaš!!!

Gio, jako mi je drago što si bila!!!smile78

Miro,  tvoja tj moja rođendanska je već velika cura, ali ćekam pupoljke da je slikam!!  A ne sumnjam da će i bijela krenuti, iako je posađena u neko moje glupo vrijeme, ipak ove u stakleniku imaju fora od 6 mjeseci!!
Ma znam ja da negdje još spava tvoj leptirko, ali u onoj šumi grančica sa svakojakvim mladim listićima badava gledam, ali prvi cvijetić ću i izdaleka spaziti!!!!
Ne hvalim se kaj sam na sajmovima u Prelogu i Ludbregu kupila jer nisam ni bila, pošto tebi nisam morala nikaj kupovati, pa mi je mm rekao da onda ni ne trebam iči jer ionako više nemam mjesta za saditi!!  A ti si mi bila ALIBI, nisam mogla zatajiti da ti netrebaš jer mi je rekao Mira ti je poslala pp kojeg je naravno pročitao prije mene!!!smile51

A ježića mi je kupio zet, dok još nije bio pravi zet nego na probi, a meni se zbilja svidio na prvi pogled, samo mu je "netko" slomio lopatu koju nosi na ramenu pa ga sada moji zovu "mamino drugo ja"  jer, svaku alatku kaj uhvatim u ruke, lopata, motika....  slomim!!!!!!  Zato imam par rezervnih, da ne bi morala prekinuti rad prije nego sam i poćela zapravo!!

Cikas, ovo cvijeće vani, je moja snaga, da njega nema to nebi bila ja, pa vjerojatno više ni nebi bilo mene!!! Cvijeće je moj život, pa tko razumije-razumije, a tko ne...nek se ne ljuti, sve što imam rado podijelim a što nemam lijepo zamolim!!!  Pa netko usliši a netko ode dalje kao da ništa nije bilo!!  Ali još uvijek ima onih koji vole drage volje podijeliti a takva sam uvijek bila, i ne želim se mijenjati!!  A i prekasno je u ovim mojim  godinama glumiti ledenu kraljicu!!! A glumiti ni neznam.
  A ružice moje???  Ma kaj da ti velim, ljubav na prvu!! I to uzajamna, one, ja, njihove mame i tako u krug!  Ozbiljno, samo prije pelcanja dobro pognojeno i obrađeno tlo, Možda od jeseni 10 puta zalijano vodom kišnicom, staklenik drži vlagu, sve se kondenzira po stjenkama, bez hormona, bez posebnog gnojiva!!!  Čisti posao duga ljubav!!  Ali sada, kada vidim prve cvijetove, doživotna ljubav, bez obzira na trnje i moje izgrebane ruke!!   A ljubav za cvijeće, pa ona me i denjela na Cif!!! Zato joj hvala jer mi je dala prekrasne, divne, prave prijatelje, sa kojima dijelim ljubav i prema cvijeću ali i prema LJUDIMA!! 

Natalija, našla sam u tvom vrtu mamu moje bijele prvoprocvijetane ruže, ICEBERG!!!smile78

Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 13:49
O draga free odakle ti samo snaga za sve ovo?
Svaka ti čast, sve ti je prekrasno. Šta radiš svojim pelcerima ruža da ovako napreduju? S ćim ih hraniš, s ćim ih pojiš! Očito tvojom prevelikom ljubavlju za cvjeće.
Baška Voda
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 11:23
Zaista si napunila vrt ružama i nadam se da će ti se moja bijela i rođendanska dobro primiti. Leptirko će preživjeti pa kada ojača, imat ćeš reznicu ako ti se ova nije primila . Sačekaj da procvjeta, već bi trebao ove godine. Što se ne hvališ što si na sajmu kupila Wink?
Draga, ovaj vrtlar mi je nešto preslatko u tvom vrteku! Clap

vaj  
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 22:42
upravo sam prosetala tvojim vrtom
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 22:11
smile141 majstorice u pelcanju ruža kad moje procvjetaju ako imam neku koju nemaš drage volje ti pošaljem
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 13:05

Mali kaktus, primljeno na znanje!!!   Znači, cijelo ljeto ću imati jedan ogroman buket prekrasnih rasvijetalih ruža, usred povrtnjaka!!! Pa se ne ćudite ako će me biti jako malo na Cif-u!!!  Ne želim propustiti ni jednu ružu, od pupoljka do punog cvijeta!!!   Tako ću uživati u svim onim mirisima koji se šire iz vrtova Malog kaktusa, tikvića, Nataly!! 

Bit će to ovo jedna jako zanimljiva godina, ne trebam ni dodavati ona iznenađenja koja su zasijana ili zapelcana pa još ni neznam čime raspolažem!! A najviše me mući kaj neznam gdje je posađen Lovrin plumbago, pa Mirini leptirići, .....pa ima dosta toga gdje čekam prvi cvijetić, pa ću tek onda moći reći - imam ga!!!

Sada krečem u traženje alstromeria, gaurice - bijele i crvene, klematisa, njih ću ubacit između ruža, za sada imam 5 komada, dvije tegle su još na zakorjenjivanju, neznam kakvi su dok ne procvijetaju, a morala bi poraditi i na grmlju jer želim zatvoriti parcelu od sjeverne strane da zaklonim malo ruže, da nebudu na vjetrometini, a tu mi i pogledi susjeda ometaju mir!! Imam zasađeno samo na tom dijelu nekih dvadesetak grmova koji cvatu u različitim periodima, ali ne mislim tu stati dok ne formiram zatvoreni dio bez ijedne rupe!!!

Flower, od kada sam vlasnica dipladenije, od prvog dana je vani, na punom suncu, ni za ovih zadnjih niskih noćnih temperatura je nisam unosila, samo sam je prekrila folijom kada se pričalo o mrazu!!  A danas sam je od ovog vjetra stavila u zavjetrinu, da mi ne slomi koju granu ili pupoljak!!

Bako, zahvaljujući vašim uputstvima, moje ružice jesu takve kakve jesu, da nije bilo divnih forumašica nebi ih imala  pa još u takvom broju!!  Ali neću stati s njima, tek sad će doći sezona pelcanja, a neću prezati ni od kupnje rezanih ruža u cvječarama jer i takve su mi se zakorjenile!!!
Perunike- pa ipak nas dijeli 400-tinjak kilometara i to prema sjeveru od tebe, pa ću zato ja, ali i vi uživati u njima jedan duži period, jer ovo su tek moje prve, a ima pupoljaka različitih veličina pa će cvatnja biti produžena!!

Ugodan dan vam želim, mile moje!!smile57

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 22:42

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 22:39
Kakve su ti ruže....i sve od lanjskih reznica!Thumbs%20Up

Pakujac, dipladenija...prelijepiClapClapClap.
Zanimljivo, tebi tek počele cvjetati perunike a moje su već skoro gotove...
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:59
predivno,a posebno mi je divna dipladenija,jer ja se još borim sa mojom malenom da preživi....valjda će sad potjerati bolje kad ide toplo,a dali je tvoja stalno na suncu ili malo u zaklonu ipak?
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:28
A  prekrasna dipladenijica, dar malog kaktusa, presađena u veću teglu, dodana veća penjalica, nanovo namontirana na penjalicu, i baš krasno otvara novi cvijet, a ima sve više pupića, a i grančice su vidljivo naraslew!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:24
Dozvolu dobiješ na jesen,prije neeeeeee.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:23
Je, Anaida, to su te ruže!!!   Joj kak sam ponosan na rezultat pelcanja, zbilja izgledaju prekrasno!!!  A presadit ću ih kad doktorica za ruže - Mali kaktus, dozvoli!!!!

Mali kaktus, badava ih ja imam više, kad su tvoje najljepše na CIF-u!!!Embarrassed

Do sljedeće posjete, valjda će tvoje biti već u cvatu!!!  Joj, moram u tvoj vrtić skočiti da vidim kakve su tvoje!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:09
To su one ruže u rasadniku-stakleniku? Krasne su!! U jesen ćeš ih presađivati?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 19:48
Predivno Free,sad već imaš više ruža nego jaTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 169170171172173 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.