Kontesin vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 1819202122 104> |
| Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 00:49 |
|
Konte dugo nisam bila u tvome vrteku...Ne mogu se nagledati tvojih lupinusa, prekrasni su. Ja s njima nemam sreće. Sijala sam ih nekoliko puta i kupovale sadnice, ali oni se jednostavno ne održe kod mene...Imam još jedno pitanje a to je kako tvoji ahimenesi? Ja sam ih kupila i posadila ali ni jedan nije izniknuo.Baš nemam sreće ni s njima, a mislila sam da ću ih ove godine imati
|
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 23:55 |
|
Prekrasno se rascvijetao tvoj bregek,svašta ijepoga ima...
Kao Moon ipak bi izdvojila irise, pakujce i lupinuse
|
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 22:59 |
|
Prekrasni irisi i lupinusi, a i pakujci su krasni
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 22:29 |
|
hojčika paa ne znam, ali Lovro ju je lijepo pripremila, imala je fini korjen i na moje veliko veselje, primila se
|
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 22:24 |
|
Lupinusi su ti mrak. Ma, reci mi kako je tebi i Lovri uspjelo zakorjeniti magnoliju? Ja to pokušavam godinama i nikako da uspijem!
|
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 22:19 |
|
danas smo skoknuli na brijeg završiti započete poslove preko vikenda pa sam odmah iskoristila vrijeme da nastavim saditi i presađivati...dva sata su prošla za čas...ratujem sa susjedinim kokama..ja posadim, one isčupaju
![]() pakujac se ipak odlučio glede boja žuto crvenkasti...a iza njega se crveni heuchera u društvu onog bijelog puzavca, a sve ih ograđuju zečja uha ![]() ovaj katekin i moj se napokon skroz rascvao ![]() ![]() ![]() a pakujčev susjed, red baron, se fino oporavio od zime i polako se crveni...pored njega se šepuri drač koji koke neće ni taknuti ![]() ![]() Lovrina magnolija lijepo tjera listeke ![]() ovaj grmek irisa je u nedjelju bio u pupovima, a sad se polako pokazuju cvijeteki ![]() ![]() i još jedan lupinus je procvao...ljubičasti ![]() ![]() i još jedan ljupki iris ![]() i jedan turski karanfilček ![]() ovo je cvijetnjak sa tim irisima, lupinusima i kompanijom koja ili je već ocvala ili se tek sprema ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 06:52 |
|
Curo naša vesela, opet kod tebe ljepote cvjetne! I irisi i pakujac koji se nije mogao odlučiti koje bu boje, i lupinusi .. sve ti je jako lepeko!
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 06:50 |
|
Imam nekakve obaveze taj dan, ali možda...
|
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 23:11 |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 23:10 |
|
ohooo Korjenčice pa to je već dvoboj sa lupinusima
![]() a žute perunike sam dobila prošle godine, ali rasrast će se one vrlooo brzo ...ma clatke su ![]() vilmač hvala bome fino mirišu karanfilčekiproljeće tebe bome dugo ne vidjeh..ni u vrtu ni uživo moji lupinusi su na punom suncu..za sada je jedan veliki i više manjih i pokazali su se super za sada...dalje će mo vidjeti mam ideju što više boja uvesti u vrtek ...e da..imaš pravo glede naziva one prve cvijećke, hvala ![]() ola kaktuseeek drago mi je da ti se sviđaNataly, koliko znam, onaj bergin oxalis ne može kod mene vani prezimiti, ali nisam sigurna da li kod nje može..hmm moon hvalaa bum poslikala još koji puta to zdanje ako te veseli ![]() GT...jel ti stižeš na kavicu u ivaniću? a kaj je otorinac zgodnički? ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon
administrator
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 21:01 |
|
cvjeće je prekrasno i hoste i pakujci i lupinusi, ma divno |
|
![]() |
|
Nataly
Trajnica
Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:47 |
|
Ne razumijem se baš u oxalise pa me zanima može li onaj (Bergin) biti posađen i u vrtu pa tako prezimiti? Clematis je baš predivne boje.... |
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 18:46 |
|
Evo me opet na bregecu,sve jedno ljepše od drugoga
|
|
![]() |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 16:43 |
|
sad se dvoumim između dvie ljepote, onog otorinca i tvojega vrta... Ipak je tvoj vrt ljepši!
|
|
![]() |
|
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:49 |
|
Konte, mislim da ti onon plavo što cvjeta a ti ne znaš kako se zove je streptokarpela.
A cvijeće ti je jednostavno za 10!!!
Prošle godine si me upoznala sa šebojem i ja se oduševila a ove godine sa lupinusima!!!
Idem malo prosurfati o njima: koliko dugo cvjetaju, šta više vole sunce ili hlad...
|
|
![]() |
|
VILMAČ
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:20 |
|
baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom! no ove karanfile bi izdvojila jer znam da prekrasno mirišu... uživaj
![]() |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:08 |
|
Ma samo ti tupi
Negoooo..... kakve su ovo žute perunike, predivne su
, neka posebna vrsta. |
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 14:58 |
|
hvala djevojčice
silvestra bome klinčeki fino miriše i baš mi je žao da tako kratko traju ![]() saro, ovaj me klematis fakat iznenadio...od jedne grane prije dvije godine i još ju precvika pura do lijepog frmića ove god :) ma tegle su staro namackane, znaš da nisam ništa mackala ove zime a sedum aurora je sam zaslužan za svoju ljepotu...i sunčeko valjda ![]() Anaida i Kaktusek drago mi je da ste prošetale bregekom ![]() Belina, sjedi i odmori, izvoli bome si se svega nagledala ako si od prve do zadnje stranice gledala jedini je problem to kaj sam počela osmišljavati nekaj pametno tek ove godine ![]() Bakoo...pa da sedum je na suncu...kod mene ti je sve uglavnom na suncu, u ono malo hlada se uguraju oni baš najosjetljiviji ![]() nekako sam si zamislila da će perunike cvasti u isto vrijeme, ali brus idu jedna po jednaovoj žutoj su se u petak tek nazirali pupovi, a u nedjelju prijepodne se rascvala ![]() ![]() ova je tek sad u pupekima ![]() jesu li listovi japonice ovakvi zbog smještaja na suncu? ![]() ![]() malo čudnovati pakujac ![]() ![]() hostice su sve lijepo krenule ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i normalno da je lupinus na kraju znam da tupim već s njima, ali kaj mogu kad su mi zakon ![]() ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 08:17 |
|
Bome i do mene....posebno karanfilići.
Breg cvjeta....teško je i nabrojati što mi se sve svidjelo....
Onaj crveni što ćeš ga seliti je li ti na suncu? Moj je postao zelen ali je u hladu. Tvoj je divan.Pa iberis...
E za perunike i ja popisujem peticiju. Pa meni su one lijepe i bez cvjeća...
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 07:50 |
|
Tvoj bregec je zamirisal do mene
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 1819202122 104> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |