Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 26> |
Korisnik | ||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ruže penjačice Don Juan, kojesam morala ošišati do dna, i neke druge tek rastu.
![]() Juke u suhozidu sa ploksićima. ![]() Vince su preživjele u zagrljaju ploksova. Bilo je mnoštvo šarenih vinca koje su trebale tvoriti slap na suhozidu, ali su propale jer su kasno presađene ili su neki uvjeti ih uništili. Ovaj dio je bio pod hrpom snijega cijelu zimu, ali je ovaj gornji dio bio izložen vjetru i nepogodama. Stavili smo iznad ovog djela vjetrozaštitnu mrežu, prije par dana. ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Park žednjaka
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Vanzemaljci.
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Prašnjavi zamio, zaljevan samo jedanput mjesečno.
![]() ![]() Hoja je li ti procvjetao? Evo moj. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Alisijum
![]() ![]() Vrtni u punom sjaju ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Jedno drugom pomažu oporavak lantana-čuvarkuća.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Jedini ulov na sajmu, suzdržala sam se
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Predivno smrčko!Lijepe cvijetne gredice si napravila..
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
|
ovi vanzemaljci su jako zanimljivi, još nikad ih nisam vidjela!
|
||
![]() |
||
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
|
sve je slatkiš ;)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Alisa ![]() ![]() ![]() Pravimo vjetrozaštitu sa mrežom kao u tvom vrtu ![]() ------
Hvala Sanja ![]() Prvog nisam ni ja, kupila sam ga od nekog starčića na tržnici, imao je neke zanimljive biljčice po jednu od svake vrste. Upelcao svoje biljke ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Dobar ti je naslov - moj vrt pun iznenađenja, jer iznenađenja ima koliko hoćeš, nadam se da vremenski uvjeti unatoč prognozi neće biti baš tako loši.
A na balkon si navukla biljaka kao hrčak, a sve su ti lijepe |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Krasno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Kako su ti lijepu phloxići. Prekrasni!
Tvoja mi kamenjarka lijepo napreduje, ali nije procvala. Možda ima pupoljke jer mi se čini da sam preko oka vidjela nešto bujno na vrhovima. Nadam se da će bit lijepa kao i tvoja.
A je li ona može zimi ostati vani?
Jesi našla na sajmu brusnicu?
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Hej Šmrčko, drago mi je da si tu. Lijepo je rascvijetano u vrteku. A balkon.....sukulentići i ostale biljčice super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Držim "fige" da sve prodje u redu.......... |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Konačno nešto slika i od tebe.
![]() Vrt ti izgleda jaako lijepo, ali vjerujem da je to sve Sizifov posao.
Ona roza trans...je prekrasna, a i floksići su ti suuuper, ja sam od njih odustala jer kod mene jednostavno ne uspijevaju.
Kako je prošlo jučer i sinoć kod tebe?
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
napokon slikice,kako ce biti predivno kad se floksici rasire
![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Imaš posebno lijepe floksiće i simpa vanzemaljca
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |