Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 78> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
srećko je predivan ,tija svaka ćast baš si mi uljepšala dan sa ovim tvojim amarilisom,koliko je važan učitelj još više je važan učenik koji želi ili ne želi primiti preneseno znanje bravo i za tebe i vokija u pravu si on je car i ja sam dosta stvari o biljkama naučila od njega.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
da, da ljepotan je u pravom smislu te riječi!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pohađam trenutno predavanja o Amarilisima, Bananama i Pasifloricama......nadam se da ću ih položiti uspješno i da će moj učitelj biti zadovoljan s učenicom |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Lijep pozdrav nakon duzeg vremena vidim kod tebe se sve razbujalo za to vrijeme koliko mene nije bilo, a i hostinjak se lijepo razrasao
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Razbujalo se sve i svašta, hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
Moj vrt danas, dakle "friške" (svježe, nove) fotke..... ovo se nekad zvalo problematična gredica..........više definitivno nije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onda sam čučnula i shvatila da i ja imam crvene čarapice, odnosno Hostu s crvenim nogicama, nadam se da se vide dobro
![]() ![]() ![]() centralna gredica........hoću reći ostatak vrta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja/njegova Alstromeria bez mašne još bez cvijeta ali s pupoljcima
![]() moj povrtnjak u žardinjeri
![]() moje buduće najslađe jagodice, kupine, kumin agapanthus, Vokijevo "nešto" kad procvate znat ćemo ko što ima
![]() polica sa pasifloricama (ovdje se prilagođavaju), clivijom, i još svačim....
![]() moj Amarilisnjak, zapravo moje kutijice s blagom...
![]() ispikirane belamcande chinensis, Voki ja ih imam 6 tvoje i kumine su otišle preko granice pa ih je duplo ili sam samo s više ljubavi sijala vaše?
![]() željela sam jednu bananicu a dobila dvije....jednu za po doma a jednu za van, ali i ta će biti unutra
![]() i to bi bilo to, osim ako što ne pronađem na photobucketu ...... uživajte u gledanju.......
Daj jos jednom da ti cujem glasHari Mata Hari Zaplovi sa mnom do neba |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uživala sam šetajući tvojim vrtom i svakako da tu nema problematične gredice, naprotiv, jako lijepea gredica, a i centralni dio vrta također
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo, lijepo!! Hoste i koraljne zvončike su neodoljive.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() Ostala bez teksta! |
|
![]() |
|
Moon uspijela sam srediti problematičnu gredicu na moje veliko zadovoljstvo....još samo da se riješim susjedinog korova iz nje, nitko sretniji od mene. Hvala i tebi i Lucy na lijepim riječima.
Perla ti si ostala bez teksta????!!!! Da si ga našla odmah!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja ostanem bez teksta kad zadjem u tvoj vrt,al znas to vec,zato jednostavno-savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa tebi je oprošteno, ali me Perla začudila tj. navikla sam i na njena i na "ljubavna pisma" Malog Goge mom vrtu, pa mi to sad malčice nedostaje.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan vrt Tija tako mali a profinjen dok je moj veliki i pravo seoski ali ih povezuje naša ljubav prema cvijeću zar ne ?
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek lijepe slikice sređenog gradskog vrteka! Gredica i jedna i druga, a i povrtnjak - sve je sređeno kako treba, sve je bujno i zdravo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nonice svaki vrt je lijep na svoj način, netko bi volio imati većeg netko manjeg. Ja se trudim najbolje što znam i uz svestranu pomoć dragih ljudi valjda radim dobro. Šaljem poljubac u Trnjane .
Anaida znaš da mi još nikad nije sve tako bujalo, gredice su baš pune i predivne. Hvala na posjeti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tija,lijepo se razbujao mali gradski vrtek,pun je lijepih cvječka
![]() |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Savršeno izgleda. Vidim da imamo jednak ukus što se biljaka tiče. Ja jedino imam problema sa heucherama jer im malo smeta sunce.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jedna predivna zeleno/cvjetna oaza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, dok se malčice sredim organiziramo kavu kod mene, pa da vidiš na licu mjesta.
Ante hvala na koplimentu, probaj Heuchere staviti u neku sjenu kod sebe.
Bako meni je drago dok sam i za nešto lijepo "kriva". Hvala Vam!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno tija evo od mene i od mame pohvale
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |