Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 78> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heuchere, hoste, lupinusi, ruže, sve je tako bujno, uredno, jednom riječi fantastičan vrt!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anastazija ono što se ima prigovoriti to ni ne fotkamo, to treba vidjeti uživo.
I meni je sad krasna problematična, sad mi čudno što je sva puna.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno se nema kaj prigovoriti, samo pohvaliti. Sve je prekrasno i bujno, a moj favorit je , definitivno, "problematična gredica" koja to više nije, baš suprotno - sad mi je ona najljepša! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pando i tvoja mama je gledala?.......osjećam se ko snaša pred ženidbu.
Bergenija, gredice su nastale slučajno a opet planirano i ispale su tako da sam zadovoljna.
Ante nađi hlada i uživaj u njima.
Kumo moja da majstor je iskorišten u zadnji čas. I ja bih na tvom mjestu došla u provjeru.......kad ono oko 21.8.??? I još jednu inspekciju očekujem oko tog datuma, ali vašim inspekcijama se veselim.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Majstor u kuci dobro iskoriscen
![]() Moracu uzivo da proverim da nije bilo koje fotomontaze ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
E kad bih imao gdje. Zapravo, one i vole sunce ali ne ono dalmatinsko |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
tvoje gredice od heuchera su posebne....jako lijepe.......bujne.............prekokrasne!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno tija evo od mene i od mame pohvale
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, dok se malčice sredim organiziramo kavu kod mene, pa da vidiš na licu mjesta.
Ante hvala na koplimentu, probaj Heuchere staviti u neku sjenu kod sebe.
Bako meni je drago dok sam i za nešto lijepo "kriva". Hvala Vam!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jedna predivna zeleno/cvjetna oaza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Savršeno izgleda. Vidim da imamo jednak ukus što se biljaka tiče. Ja jedino imam problema sa heucherama jer im malo smeta sunce.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tija,lijepo se razbujao mali gradski vrtek,pun je lijepih cvječka
![]() |
|
![]() |
|
Nonice svaki vrt je lijep na svoj način, netko bi volio imati većeg netko manjeg. Ja se trudim najbolje što znam i uz svestranu pomoć dragih ljudi valjda radim dobro. Šaljem poljubac u Trnjane .
Anaida znaš da mi još nikad nije sve tako bujalo, gredice su baš pune i predivne. Hvala na posjeti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek lijepe slikice sređenog gradskog vrteka! Gredica i jedna i druga, a i povrtnjak - sve je sređeno kako treba, sve je bujno i zdravo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan vrt Tija tako mali a profinjen dok je moj veliki i pravo seoski ali ih povezuje naša ljubav prema cvijeću zar ne ?
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Gioiaa tebi je oprošteno, ali me Perla začudila tj. navikla sam i na njena i na "ljubavna pisma" Malog Goge mom vrtu, pa mi to sad malčice nedostaje.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja ostanem bez teksta kad zadjem u tvoj vrt,al znas to vec,zato jednostavno-savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Moon uspijela sam srediti problematičnu gredicu na moje veliko zadovoljstvo....još samo da se riješim susjedinog korova iz nje, nitko sretniji od mene. Hvala i tebi i Lucy na lijepim riječima.
Perla ti si ostala bez teksta????!!!! Da si ga našla odmah!
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() Ostala bez teksta! |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo, lijepo!! Hoste i koraljne zvončike su neodoljive.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |