Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 07:07
Heuchere, hoste, lupinusi, ruže, sve je tako bujno, uredno, jednom riječi fantastičan vrt!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 15:23
Anastazija ono što se ima prigovoriti to ni ne fotkamo, to treba vidjeti uživo.
I meni je sad krasna problematična, sad mi čudno što je sva puna.

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 12:47

Stvarno se nema kaj prigovoriti, samo pohvaliti.
Sve je prekrasno i bujno, a moj favorit je , definitivno, "problematična gredica" koja to više nije, baš suprotno - sad mi je ona najljepša!
                     smile120
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 22:45
Pando i tvoja mama je gledala?.......osjećam se ko snaša pred ženidbu.

Bergenija, gredice su nastale slučajno a opet planirano i ispale su tako da sam zadovoljna.

Ante nađi hlada i uživaj u njima.

Kumo moja da majstor je iskorišten u zadnji čas. I ja bih na tvom mjestu došla u provjeru.......kad ono oko 21.8.??? I još jednu inspekciju očekujem oko tog datuma, ali vašim inspekcijama se veselim.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 20:44
Majstor u kuci dobro iskoriscen !
Moracu uzivo da proverim da nije bilo koje fotomontaze
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 17:37
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Mali kaktus, dok se malčice sredim organiziramo kavu kod mene, pa da vidiš na licu mjesta.

Ante hvala na koplimentu, probaj Heuchere staviti u neku sjenu kod sebe.

Bako meni je drago dok sam i za nešto lijepo "kriva". Hvala Vam! 

E kad bih imao gdje. Zapravo, one i vole sunce ali ne ono dalmatinsko
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 17:25
tvoje gredice od heuchera su posebne....jako lijepe.......bujne.............prekokrasne!
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 16:25
prekrasno tija evo od mene i od mame pohvale
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 15:56
Mali kaktus, dok se malčice sredim organiziramo kavu kod mene, pa da vidiš na licu mjesta.

Ante hvala na koplimentu, probaj Heuchere staviti u neku sjenu kod sebe.

Bako meni je drago dok sam i za nešto lijepo "kriva". Hvala Vam! 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 15:25
Jedna predivna zeleno/cvjetna oazaThumbs%20Up. To je tvoj vrtClapClapClap. Prelijepo si ga uredila i da znaš da su mi hauchere zapele za oko baš kod tebe....Big%20smile
Amarilisi smile39Big%20smile
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 13:54
Savršeno izgleda. Vidim da imamo jednak ukus što se biljaka tiče. Ja jedino imam problema sa heucherama jer im malo smeta sunce.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 13:28
Tija,lijepo se razbujao mali gradski vrtek,pun je lijepih cvječkaClap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 13:21
Nonice svaki vrt je lijep na svoj način, netko bi volio imati većeg netko manjeg. Ja se trudim najbolje što znam i uz svestranu pomoć dragih ljudi valjda radim dobro. Šaljem poljubac u Trnjane .

Anaida znaš da mi još nikad nije sve tako bujalo, gredice su baš pune i predivne. Hvala na posjeti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 11:41
Uvijek lijepe slikice sređenog gradskog vrteka! Gredica i jedna i druga, a i povrtnjak - sve je sređeno kako treba, sve je bujno i zdravo.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 11:40
prekrasan vrt Tija tako mali a profinjen dok je moj veliki i pravo seoski ali ih povezuje naša ljubav prema cvijeću zar ne ? smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 11:32
Gioiaa tebi je oprošteno, ali me Perla začudila tj. navikla sam i na njena i na "ljubavna pisma" Malog Goge mom vrtu, pa mi to sad malčice nedostaje.  
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 09:54
i ja ostanem bez teksta kad zadjem u tvoj vrt,al znas to vec,zato jednostavno-savrseno
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 09:51
Moon uspijela sam srediti problematičnu gredicu na moje veliko zadovoljstvo....još samo da se riješim susjedinog korova iz nje, nitko sretniji od mene. Hvala i tebi i Lucy na lijepim riječima.

Perla ti si ostala bez teksta????!!!! Da si ga našla odmah!

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 07:23
smile39  Šumica!
smile68 Hostice!

Ostala bez teksta!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 23:54
Lijepo, lijepo!! Hoste i koraljne zvončike su neodoljive. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.