kako se zove ovo cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zar nitko ne zna???a stvarno mi je bitno....planiramo cijelo dvorište renovirati, a ja bih htjela da mi ta biljčica i dalje raste a nemam pojma ni kako se zove, ni kako se razmnožava ni da li ima sjeme za kupiti ništa...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
da li mi netko može pomoći i reći kako se zove ova biljka, kod mene raste između kamenih ploča po dvorištu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Otok je u pravu!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mari, ipak je tradescantia, ja sam takvu uzgojila iz lukovice
|
|
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
mislim da je u pitanju neka vrsta Irisa..porodica Iridaceae..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
natalija hvala
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mari tradescantia (vrtna)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
moreno232 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
ma bit će da je,iznad je slika mimilusa,puno ti hvala ![]() |
|
![]() |
|
moreno232 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja mislim da je to jedan prekrasan primjerak jedne vrste mimulusa -
Mimulus aurantiacu..ako sam u krivu, neka netko ispravi...
|
|
![]() |
|
molio bih vas ime ovog cvijeta,hvala unaprijed
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
orchid ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Baka , hvala !
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Meni izgleda ko nekakav jaglac sa previše izduženim cvjetovima
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Streptocarpus
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |