Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu sam, kopam, sadim, selim, gledam i divim se!! Život je lijep ma kako ponekad crn bio!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.usageshack.us]ImageShack.us[/URL] Kada mi procvate bilo koji grm, kao sada rodić, azaleja, ruža, osječam se kao da sam usred Muhlenbergijinog rajskog vrta!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Čak me i mali mačić ushičuje svojim prekrasnim cvijetičima!! ![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.us p://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Rascvijetani prvi klematis u mom vrtu!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() Da ti se pohvalim da i ja imam takav isti rododendron, mislim iste boje....
Nadam se da će izrasti u takvog ljepotana kakav je tvoj.....
Ono kamenje na panju ti je prva liga......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro da si ti meni tu, već sam se zabrinula malo.. Znaš da mi fale slikice iz krasnog vrteka tvojega!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno je krasan, ti ne moraš šetati po tuđim vrtovima, samo izađi u svoj i uživanje je zajamčeno! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Free,nemoj tako.
![]() Moraš se osjećati kao usred svog rajskog vrta,jer on to i jeste.
![]() Mislim da ću se uskoro došetati ovdje.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bilo bi lijepo uživo prošetati
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uh, Otok, koliko bismo mi voljele da nam se pridružiš i ti i drage nam cure i dečki s foruma kada uživamo u šetnji vrtom naše Free!! To bi bilo predivno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
E, sada me je sram, ali mi je i drago i raste mi perje, kaj netko (naša šumska dobra vila) zove u šetnjicu mojim vrtom!!
Ali uz šetnjicu dalo bi se i malo zadimiti s roštilja!!! Samo, vidim dogovore u Zadru, kako je teško uskladiti slobodno vrijeme, ali.... tko zna!!! Možda još netko montira krila, uhh kaj bi ja rado poletjela!! Možda se nađe malo dobre volje, pa se jednom i uspijemo nekaj dogovoriti!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Malo zabušavaš sa slikanjema, ha? ![]() Krasno ti je sve rascvjetano stoga s nestrpljenjem očekujem iduće slike... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Freeland.... kakvi detalji
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasan vrt, ali su me ruže oborile s nogu...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad se nisam dosla odmoriti vec uzivati u divnim slikama,rodic je
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Ribica, fotić u ruke i slikat idi van jer su nam ovi sunčani dani prekrasni i treba ih zabilježiti za CiF! Osim toga, prevruće je za kopanje, košnju i slične aktivnosti oko podneva - tako da pusti posao i u to nam vrijeme samo slikni nekaj.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
E, Anaida draga, hvatam ja svaki rascvjetani trenutak vani, slika ima za enciklopediju u 3 djela!! Ali previše mi je to slika za stavljati, ja sam ti više žena od prljavih dlanova, kada imam zemljice pod noktima, najsretnija sam!!
Danas sam od pola 4 na nogama; odvela majčicu na bus za Makarsku, u pola 5 šetnjica sa mojom buckom stafordicom Donom, šetamo ujutro rano dok je još svježije, jer očekuje bebice pa da je ne zamaram previše kad se sunce pojavi, a današnju drugu jutarnju kavicu ću si zasladiti sa buketom svježe ubranih plavih različaka!!! A sada idem saditi Otokove napelcane puzajuće gazanijice, Lantanine Lantane, tvoj dragoljub i ljetne čempresiće, za svega pomalo jer se želim riješiti brda tegli i teglica u kojima je napelcano svega i svačega, zatrpani mi je svaki kut dvorišta, pa se svako malo sjetim Horti i njezinih teglica, ma kao da smo sestre po teglicama, ali znam da nas ima takvih jako puno!!! Ali obečajem, svaka pauzica i bit će par slikica!!! Krasan sunčan dan želim vam, dobro ga iskoristite!! ![]() Hvala svim vrijednim šetačicama na posjeti, svakoj lijepoj riječi, mislim na vas!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Žuri se,brzo posadi i onda sjedni na svoju klupicu i uživaj u svakom cvjeteku koji ti tvom lijepi vrt podari
![]() |
|
![]() |
|
Free, sandučić ti je pun!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |