enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 221> |
Korisnik | |
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kod nas ih ima u svim stovarištima građevinskog materijala, a mi smo naše kupili u URADI SAM
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
hvala, ha ha morati ću malo prošetati uz građevinski iskop
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Blago meni! ![]() Vidim da si odgovorila Misty za ranuncule. Ja sam ih posadila po drugi put i opet nisu niknule.. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Nona, krasan ti je vrtek
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za vrijednu ženu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Nataly vjerovatno su ti smrznule probaj ih posaditi u proljeće
![]() Otok hvala ti ![]() Mari5510 nisam ti ja posebno vrijedna ništa više od svih nas na Cif-u ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad vidim da nisam bila dugo kod tebe. Nije čudo ima puno vrtova pa se malko zbunim gdje sam bila
![]() Imaš cvijeća.... ona glicinija je prekrasna, pa ruže, pa oni aranžmani u košarama (kakva odlična ideja).... Predivan vrt iako bih prije rekla po veličini - imanje.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nona predivno je u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nona, evo i mene u tvoj (k)raj!! Vidjela sam i tvoj veeeeliki povrtnjak, pa uz svo ovo cvijeće i činjenicu da si dislocirana od vrta - uh, dosta se ti i naradiš i naputuješ!! Ali zato mi s tobom itekako uživamo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa
![]() misty prvi put ih imam pa neznam dal se šire ako se prošire na jesen dobiješ ![]() Anaida pravo kažeš puno putovanja, puno posla, ali i uživanja danas smo malo odmarali bili nam dvoji prijatelji ispekli roštilj i uživali to su inače dragi ljudi koji vole doći kod a bome i pomoć kad god treba naravno nikad ni ne odu praznih ruku uglavnom jedan divan dan druženja koji je završio kišom koja je dobro došla našem cvijeću i povrću ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ja tek sada pronašla ovaj vrt. Prekrasno. Gdje sam bila dosada?
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
o koliki velikki vrtek imaš a koliko cvijeća...ma ona kantica od mljeka mi je za 5
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je vidjeti dvije nove cure u mom vrtu Gricka tako blizu a tako daleko
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Prekrasno!
|
|
Život je more...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |