Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nanica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nanica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 12:16
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

jos jedna ja bih je nazvala nema cega nema u

Zanima me samo gdje ste nabavili ove rubnjake za vrt? S obzirom da imam malu curicu ovom mi izgleda sigurnije nego kamenje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 12:32
kod nas ih ima u svim stovarištima građevinskog materijala, a mi smo naše kupili u URADI SAM
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
nanica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nanica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 12:36
hvala, ha ha morati ću malo prošetati uz građevinski iskop Wink
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 12:43

misty ranunkule su mi konačno ove godine uspjele predivne su i raznih boja do sada sam kupovala one procvjetane u saksijama ali nisu mi uspjevale ove sam jesenas posadila gomoljčiće smile78
Nataly prvi moj posjet Delnicama bit će i upoznavanje s tobom nadam se i dobit ćeš rizomWink

Blago meni!smile213

Vidim da si odgovorila Misty za ranuncule. Ja sam ih posadila po drugi put i opet nisu niknule..Confused

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:04
Bravo Nona, krasan ti je vrtek
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:14
bravo za vrijednu ženuThumbs%20UpHeart
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 13:25
Nataly vjerovatno su ti smrznule probaj ih posaditi u proljećesmile78
Otok hvala tismile78
Mari5510 nisam ti ja posebno vrijedna ništa više od svih nas na Cif-uWinksmile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 16:33
danas pocinjem sa oxalisom
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 16:40
ispod mandarine nikle glicinije iz sjemena od nase Jagode ispod palme delosperme nikle su mi dvije albicije iz sjemena
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 18:58
Sad vidim da nisam bila dugo kod tebe. Nije čudo ima puno vrtova pa se malko zbunim gdje sam bilaEmbarrassed... Prvo, svaka čast  na površini.Treba tih 4000 držati uredu.
Imaš cvijeća.... ona glicinija je prekrasna, pa ruže, pa oni aranžmani u košarama (kakva odlična ideja).... Predivan vrt iako bih prije rekla po veličini  -  imanje.Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 21:16
moj jastucac tek sad stidljivo cvjeta
baka draga ima puno posla ali i zadovoljstvasmile161 smile78 gredica s iglicom i jedicem surfinija i bakopa u visecoj saksiji
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 23:08
nona predivno je u tvom vrtu
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 06:28

misty ranunkule su mi konačno ove godine uspjele predivne su i raznih boja do sada sam kupovala one procvjetane u saksijama ali nisu mi uspjevale ove sam jesenas posadila gomoljčiće smile78
Ja se nadam da ću i ja uspjeti pronaći negdje te gomoljčiće, ovdje baš nema nekog izbora Confused
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 06:35
Nona, evo i mene u tvoj (k)raj!! Vidjela sam i tvoj veeeeliki povrtnjak, pa uz svo ovo cvijeće i činjenicu da si dislocirana od vrta - uh, dosta se ti i naradiš i naputuješ!! Ali zato mi s tobom itekako uživamo.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 20:28
gioiaa smile78
misty prvi put ih imam pa neznam dal se šire ako se prošire na jesen dobiješ

smile73
Anaida pravo kažeš puno putovanja, puno posla, ali i uživanja danas smo malo odmarali bili nam dvoji prijatelji ispekli roštilj i uživali to su inače dragi ljudi koji vole doći kod a bome i pomoć kad god treba naravno nikad ni ne odu praznih ruku uglavnom jedan divan dan druženja koji je završio kišom koja je dobro došla  našem cvijeću i povrću
smile78

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 21:35
Ja tek sada pronašla ovaj vrt. Prekrasno. Gdje sam bila dosada?smile141
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 22:05
o koliki velikki vrtek imaš a koliko cvijeća...ma ona kantica od mljeka mi je za 5Big%20smile 
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 22:17
drago  mi je vidjeti dvije nove cure u mom vrtu Gricka tako blizu a tako dalekoWink  smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 14:06
danas me posebno obradovala hoya puna je pupova moja narandjasta ruza mislim da je gloria deigazanija i stic pelargonija puzava bijeli zvoncic visoki
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 14:35
Prekrasno!
Život je more...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.