Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 13:14

Ovak dok ovu fotku gledam nije mi sve jedno.....Baka Bea ni bilo od ničega, imala sam drvo hibiskusa, jednu malu nikakvu višnjicu i jednu žutu ružu Smile.  Čujte meni se i čini da je ono bila izvanredna situacija ....ja mala bedasta nisam imala pojma što imam i još to nazvala običnjačom, a kad je kod mamine sestrične to na dvorištu raslo ko korov pa ja mislila da to svaka šuša ima. Naravno da sam ih zavoljela i da sad dok ih tako bujne gledam zbilja uživam u njima. Iako ih imam dosta uživam u svakom novom listiću.

Anastazija gledam i ja i fakat ne mogu vjerovati s kakvim maleckim vrtekom se ja tu nešto predstavljam, a vi svi imate puno puno veće i ljepše, ali ipak hvalai tebi i Misti na lijepim riječima.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 09:26

Gledam i ja i nemogu vjerovati! Svaka čast Tija (i BB).  smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 07:34
Ajde Tija, pa nije valjda... ja sam ti jako miroljibiva osoba, osim u izvanrednim situacijama Big%20smile
Koraljne zvončike nisu običnjače, vrijedilo se njima pozabaviti, priznaj. Ne mogu vjerovati da je to isti vrt, stvarno si počela od ničega. 
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 06:11

Perla je uz odlične komentare ponovila najljepše djelove ovog malog a tako raskošnog vrta!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 00:16
Anaida HVALA!

Perla, jesi me zbunila pošteno, ti zbilja nikad ne "citiraš" toliko fotki i sad si ja mislim koji ti je jarac to trebalo i zašto si onda ponovila samo određene fotke a ne sve i još si "samo" napisala dva reda teksta ispod svih njih......i onda evo u doslovno pola noći meni prorade "sive" čelije.......pa ispod fotki nije moj tekst nego tvoj i to fenomenalan duhovit tekst....e pa HVALA TI NA TOME ovo je super. Čuj BB-inoj aleji teško da mogu konkurirati, tamo vlada raznovrsnost, ja to nemam za sad, ali hoću. U Heuchere sam zaljubljena od prvih svojih vrtlarskih početaka, gle prvo što sam zasadila u gredicu su bile one

s njima je sve počelo, a i s njima je počelo moje dopisivanje s BB. Zapravo ja sam ove svoje nazvala "običnim" i onda dobila bukvicu od BB kako ne postoje obične Heuchere.....ostalo je povijest.

Hoste sam opet poželjela kad sam vidjela Veliki Hostinjak na jednom bregu blizu granice sa Slovenijom Wink. I gle čuda opet je za to "kriva" BB.

Perlić nadam se da ćeš zbilja u 6. mjesecu uživati kod mene u vrteku.....i znaš što je najljepše, nema nahodavanja........tako je mali da dok sjedneš na stolicu vidiš sve i noge ti ne stradavaju......ako ne vjeruješ pitaj Kumu.

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:12
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ovo je tvoj kutak koji u meni uvijek budi znatiželju.
 Tu prebrojavam stanje LOL
 Ah, tu sam ostala bez daha! Prva hosta lijevo! Kakva krasna hosta! Kao svjetiljka!Clap
 Ovu imam,  ovu imam, ova mi je prevelika, ovu imam.....OVU NEMAM, OVU NEMAM"Embarrassed
 Luster naopačke!

Hmm LOL! Ova poza mi je poznata, samo u mojim godinama koljena protestiraju!
 Gospodičnu u ''crvenim čarapicama'' imaš, sad ti samo fali ''plavuša s crvenim čizmicama''.
 Impresivno"
 Vrlo uspješno si rješila ovu stranu gredice i s pravom možeš pristup kući nazvati '' Aleja heuchera''.
 Ovu sličku sam skinula u svoj album heuchera, pravi mix koji ističe svaku pojecinu biljku i sve njene atribute.
 Najbolja fotografija tvoje ''Aleje heuchera''! Po fotki bi se reklo da opasno konkuriraš Beinoj Aleji.

Prava ikebana: zemlja, čovjek, nebo

Ove poslijednje tri fotke, prava su mala umjetnička djela i pokazuju svu ljepotu biljaka koje krase tvoj vrt.

Taman kad sam došla do riječi, evo novih fotografija. Ne volim ponavljati vlasnikove fotke, ali ovaj puta stvarno nisam mogla zaobići neobičnost i ljepotu tvoje ''problematične'' gredice. Hoste i heuchere, definitivno, su mi slabost!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 13:45
Pohvalama se i ja pridružujem! I mladoj fotografkinji i malom vrtu i vrijednoj gazdarici!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 12:57
Ufff što će Mija biti uzbuđena dok će ovo čitati......hvala vam u njeno ime!!!!

Ljubice ajde pali auto i dođi k meni. Trebam mladog sposobnog i vrtlarski nadarenog da mi smućka otrov za špricanje, sve imam doma, ali se ne usudim sama pripraviti. Tako da ja još nisam iskusna ja sam amaterka. Problematičnu sam sredila za sad, dok mi ne "puhne" da bi mogla što promijeniti.

Lijepo te "vidjeti"tusmile78

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 12:07

Ah da su meni barem sve gredice ovako "problematične" ko tvoje. Vrt ti je prekrasan, nemam riječi. Kakva kolekcija biljaka....

A Mija je talentirana za fotke ko i tata. Pohvale mladoj fotografkinji.

Al ipak najviše pohvala glavnoj vrtlarici tj. tebi, jer ni jedan aparat ne može napravit lijepu fotografiju, ako vrt nije sredila ruka iskusne majstorice vrtlarstva.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 07:32
Jabuka ne pada daleko od stabla.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 23:25
Na tatu jesmile186
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 23:13
Izgleda da je definitivno na tatuThumbs%20Up.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 22:48
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Heuchere, hoste, lupinusi, ruže, sve je tako bujno, uredno, jednom riječi fantastičan vrt!
...sve ovako mislim...predivno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 22:47

Uploaded with ImageShack.us

kod tebe kao i uvjek uživam u ljepoti tvoga vrtasmile78
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 21:12

Zvrkice draga kod mene u životu ti je ovako, ako mi se nešto ne dopada i ako me ne zadovoljava takvo kakvo je onda treba to mijenjati, tako je i s vrtom. Ja sam u stanju svašta napraviti da dobijem ono što zaista želim, a najgore mi je kad moram "pristati" na privremena riješenja.

E sad je zbilja pitanje do kad će mi srce biti zadovoljno ovakvim stanjem.

Dragi moji veli se da "jabuka ne pada daleko od stabla" i kod nas je tako. Prije dva tjedna je moja Mija imala krizmu i dobila je novce od kuma i poželjela je foto aparat. Tako da je od skupljenih novaca kupljen Olympus SP-610UZ, i sad dijete moje da mama ne ostane uskraćena za neke važne trenutke u vrtu krenulo fotkati. Danas sam vidjela te neke fotke i mogu reći da sam baš sretna, dijete ima talenta. Uglavnom sljedeće fotke koje ću vam pokazati su njenih ruku djelo.

naša prva jagodica

još jedan Allium se sprema cvasti

a i moja draga Klivija (Voki hvala na savjetu, konačno ću i ja uživati u cvijetićima)

Hoya

žuta ružica

Alstromerija puna pupoljaka i sa šljokičastim listićima

i gredica danas

Ti si mi sve, Jelena Tomašević

Kad mi krene nizbrdo
kad mi nista ne ide
kad nad mene samo sivi oblaci
hoce da me potope
nista mi drugo ne treba, jedino ti
samo uz mene ostani

Ti si mi sve, sve sto zelim ja
moja karta za srecu
moj lek protiv tuge
ti si mi sve sto sam sanjala
ja ne umem i necu
bez tebe ne idem nikuda

Kad mi krene nizbrdo
kad mi krene baksuzno
oko mene sva se vrata zatvore
hoce da me zarobe
nista mi drugo ne treba, jedino ti
samo uz mene ostani

Ti si mi sve, sve sto zelim ja
moja karta za srecu
moj lek protiv tuge
ti si mi sve sto sam sanjala
ja ne umem i necu
bez tebe, bez tebe

http://www.youtube.com/watch?v=54_yCxCUbDc

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 21:41
Tija ,ti si sama sebi najveci kriticarHug.
Meni je tvoj vrt bio lijep i prije ali sada si i ti zadovoljna i srce ti je na mjestu (koliko dugoLOL) .

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 12:12
Znate Vi i Voki ste prekrasni ljudi s ogromnom količinom znanja i sviđate mi se zato jer mi ne dajete gotova rješenja već me tjerate da razmišljam i sama dolazim do zaključaka, a pri tom ste uvijek tu kraj mene pa makar i nevidljivi.

Hvala Vam na tome
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 11:51
Bistra si ti cura, ne treba tebi puno riječi... Clap za problematičnu, još ćeš ti nju doraditi. Zapamtla si što je poštovani vrtoljubac napisao koje osobine krase trajničare. 
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 11:45
Triša ja ti imam osjećaj da ti kod mene vlada kaos a ne urednost, sve se nekako otelo kontroli.....ali je svaki dan sve ljepše i ljepše to moram priznati.

BB dok ste u subotu pričali o Perlinim, ja se sjetila da sam prošle godine od vas dobila jedne, pa reko da ih nađem ako su opstale. Mislim koja Hosta ne opstane, jedino ako je pužići srede onda ne opstane.

Hostinjak je sve ljepši, najbolji dokaz kako i sjenoviti, problematični kutci mogu postati prekrasne cvjetne oaze zahvaljujući dobrom odabiru biljaka.
Pa zato ja i jesam dramila s ovom svojom problematičnom, ono znaš da postoje biljke i za takva mjesta svašta pokušavaš promijeniti u njoj, a nikakva je i dalje. Onda mi je kliknulo i evo je kakva je sad.

Hvala Beić kaj bi ja bez Vas.....

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 08:31
A ti to čučiš da vidiš crvene čarapice? LOL Tko se sjetio nazvati hoste s crvenim nožicama, čini mi se rain? Zahvaljujući Perli dobila hosta i čarapice. Ta i žuta s crvenim nogama su mi dvije najomiljenije hoste (i još neke) jer su tako drukčije od drugih... Hostinjak je sve ljepši, najbolji dokaz kako i sjenoviti, problematični kutci mogu postati prekrasne cvjetne oaze zahvaljujući dobrom odabiru biljaka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.