Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 251> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koje perunike draga Free... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ruže i hoste su ti prelijepe, ali ovaj božur je uistinu poseban!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hoste su mi opet najljepše - luda sam za njima! Koja ti je ona u zadnjoj seriji slika prva? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Otok i Mirjam, najljepše hvala na posjeti!!
![]() Hajmo sada nešto raditi, najveća vručina je prošla a posla ima kao u priči!! A večeras, slikice ruža iz mog ružičnjaka!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A za kraj, jedna ruža, ima 35 velikih pupoljaka, 5 sam odrezala mojoj sekici za vazu!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ciglasta je!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i to 35 pupoljaka na stabljici od pola metra!!! A miriše- ma ko ruža!! |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Poletjeli, u letu uživali i sretno i veselo sletjeli.
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Za sada ih je dosta, ali garant ih imam 30!! |
|
|
|
![]() |
|
Ako vam nije dosta, hoćete malo hosta??? Samo malo!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A ne moram ni pisati, za nekaj ni neznam kak se zove a još manje od koga je!! Ali netko će se javiti, tko prepozna biljkicu!!
![]() Uploaded with ImageShack.us Za nekaj znam kaj je al neznam čije je!! Nekaj znam čije je al neznam kaj je!! Za nekaj znam čije je i kaj je al me opet strah - kak je!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Za neke jako dobro znam kaj su i čiji su, jelda Horti, Nataly, ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ajoj, ima previše toga kaj neznam kaj je, pa dok procvijeta - naučit ćete me!!! I nikak na zelenu granu!! Dok ne procvijeta!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A sada katruže, po naškim, a književni božuri:
drvenasti ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us sada čekam sjemenke, kao Muhlenbergija!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Ispražnjen, Anaida !!!!
A sada ću da vas malo davim! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I kada sam već pomislila, kako to da nemam bijele perunike, evo je- samo što nije stigla ostale!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Free, sandučić ti je pun!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Žuri se,brzo posadi i onda sjedni na svoju klupicu i uživaj u svakom cvjeteku koji ti tvom lijepi vrt podari
![]() |
|
![]() |
|
E, Anaida draga, hvatam ja svaki rascvjetani trenutak vani, slika ima za enciklopediju u 3 djela!! Ali previše mi je to slika za stavljati, ja sam ti više žena od prljavih dlanova, kada imam zemljice pod noktima, najsretnija sam!!
Danas sam od pola 4 na nogama; odvela majčicu na bus za Makarsku, u pola 5 šetnjica sa mojom buckom stafordicom Donom, šetamo ujutro rano dok je još svježije, jer očekuje bebice pa da je ne zamaram previše kad se sunce pojavi, a današnju drugu jutarnju kavicu ću si zasladiti sa buketom svježe ubranih plavih različaka!!! A sada idem saditi Otokove napelcane puzajuće gazanijice, Lantanine Lantane, tvoj dragoljub i ljetne čempresiće, za svega pomalo jer se želim riješiti brda tegli i teglica u kojima je napelcano svega i svačega, zatrpani mi je svaki kut dvorišta, pa se svako malo sjetim Horti i njezinih teglica, ma kao da smo sestre po teglicama, ali znam da nas ima takvih jako puno!!! Ali obečajem, svaka pauzica i bit će par slikica!!! Krasan sunčan dan želim vam, dobro ga iskoristite!! ![]() Hvala svim vrijednim šetačicama na posjeti, svakoj lijepoj riječi, mislim na vas!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ribica, fotić u ruke i slikat idi van jer su nam ovi sunčani dani prekrasni i treba ih zabilježiti za CiF! Osim toga, prevruće je za kopanje, košnju i slične aktivnosti oko podneva - tako da pusti posao i u to nam vrijeme samo slikni nekaj.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad se nisam dosla odmoriti vec uzivati u divnim slikama,rodic je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasan vrt, ali su me ruže oborile s nogu...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |