Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 16:45
wow ovdje ima svega ugodnod i za oko, a bome i za želudac! svaka čast!!!ClapClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 13:17

Svaka ti čast, ti stvarno moraš imati puno volje i uložiti ogroman trud da bi sve ovako krasno izgledalo. A moraš imati i puno kondicije za poslikati neke stanovnike dvorišta LOL.
Hosta-hosta je predivna (mislim da takvu nemam).
                  smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 07:43
Za uredenj i održavanje ovolikog prostora potrebno je puno ljubavi volje i truda. svaka ti čast!
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 23:24

Krasne su ti panoramske slike! Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:26
Panoramske slike su prekrasne i pokazuju tvoj vrt u punom sjaju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:20
Za danas dosta, za kraj sličica iz sredine ružičnjaka, sa crvenolistim ukrasnim grmom koji je procvao sa bezbroj loptastih cvijetića!!  Nešto kao sviježne grude ali crvenolisni grm sa bijelim grudama!!!

Uploaded with ImageShack.us

A biljke u tom dijelu su Hortinesmile78, Tikvićeve,smile78 Anaidine,smile78 Malog kaktusa,smile78 Korjenkovesmile78!!  I ni malo ne lići na onaj goli prizor iz poćetka proljeća!!  Sve se razbujalo, cvate i raste!!!smile57         smile113

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:14
Ovaj samonikli bor, u djelu dvorišta sa šljunkom, njegujem, pazim i mazim već 3 godine!!!   A visoki je jedva 25 cm!!!
Ali to će biti samo moj bor, a kada odem s ovog svijeta, svi koje ću ostaviti ovdje, dobit će zabranu da ga ikada posijeku!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:08
Perunike, koje su ostale nakon diobe na Vž kavi sa Zelenkom, sve završile kod mene, i SADA cvatu!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:06
U sada praznom potoku caruje jedan ogromni grm vodenih perunika!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:03
A za koji tjedan dana maline, tj dud, bit će krivci za koja crna stopala i dlanove i naravno jezik!!!  Uh, do sada mi je jezik bio samo dugi a sada i crni!!

A za koji dan......mmmmmmmmmm

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:59
A ti ljube Gio, čula da te ja spominjem ili...... samo šetaš!!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:54
za nove ruze,povrtnjak,koke
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:50
Ovo je gazda dvorišta s kokošima, skaće jedino mm na leđa, valjda je skužio da samo poslije njegovog ulaska u kokošinjac kokama fale jaja!!
Za ovu sliku napravili smo 3 dobra kruga po dvorištu ograđenom za kokoši, pa se nadam da je ispao baš macho!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:47
Ovo visoko je kokotić, zasijava se po cijelom vrtu, jednostavno se neda iskorijeniti pa mi je onda lakše negdje ga ostaviti, a na ovim gredicama niće SVAŠTA pa bolje da ostavim nego da počupam ono kaj ne želim

Ja nemam patke kao mala luna i Gio ali imam koke, i pjetla, a tri kvočke trebaju sutra izleći piliće, od 3 gnijezda sa 45 jaja,  u ponedjeljak ćemo vidjeti koliko će pilića biti, samo se nadam da neće svaka kvočka izvesti po 2 mala pilića!!!   Tri tjedna ih ujutro i uvećer iznosim i unosim u gnijezda, već mi dop....lo!!  Jedva čedam da akcija "kvočka"završi!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:31
A suncokreta će biti po cijelom vrtu, naime moja kčer ih obožava i jedino je suncokretima mogu dovabiti u vrt na pljevljenje!!
Ovo zeleno nije korov, već kleome i kozmosi

a Između suncokreta je i ricinus, navodno ni jedno ni drugo ne vole voluharice kojih u visokoj susjedovoj niti jednom u par godina nepokošenoj  travi kraj povrtnjaka ima koliko si srce ne želi, ali zato ove godine mm kosi i susjedovu livadu, htjeli smo kupiti taj dio, baš zbog neurednosti i njegovog nemara, ali iako preko ceste i potoka on taj dio želi prodati kao, hmmm, gradilište!!  Glupan sto na sat!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:27

Kad sam došla na povrtnjak slikati, bila sam jako, jako gladna pa sam pojela jagode a kada je trebalo slikati ostale su samo ove!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:12

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:09

Anaida, a ja htjela ponijeti jagode k tebi!!!   A tvoj povrtnjak ja opljevim za 3 minute, koliki je!!    Jesi maloj (onoj koja još raste) rekla da već imam ruke otvorene za zagrljaj???

Bako, i za mene su bile panoramske slikice doživljaj, ali jako mi je drago da se i tebi sviđaju, a od onog fantastičan - naraslo mi je perje!! HvalaHeart

Otok, hvala i tebi za ljepotu i prostranstvo!!Heart

Anastazija, da li ti se moja hosta-hosta toliko sviđa da bi ti voljela da to bude tvoja hosta??

Ajmo malo među moje nove i malo manje nove ruže!!

Iako je palo jako malo kišice nočas i jutros, cvijetovi božura su svi na tlu

Livada iza povrtnjaka s pogledom na šumu

Cvijetovi mojih novih ruža

Bila je potpuno bijela a kako odcvijetava dobila je nježnoroza boju

I jedna slikica kojeg skupnog forumskog dvora kraljica

A kišica je osvježila i  moj povrtnjak, pa barem nekoliko dana neću morati zalijevati

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 15:04

E pa, ta tvoja hosta-hosta je baš prekrasna LOL.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 13:42
Koje prostranstvo! I koja ljepota!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.