Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 07:30

Znam, Otok.. Da čovjek ne povjeruje da je to isti vrt! Zato i volim slikati, kao i vi svi, i pratiti stalnu promjenu, stalni napredak, stalno neke nove poglede, taj čarobni krug koji priroda stvara uz malu pomoć čovjeka i koji nikada nije isti i ne može se reći da je sve viđeno.. Samo mijena stalna jest Smile - kako u životu čovjeka tako i u životu prirode.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 07:13
Greškom sam jutros umjesto zadnje otvorila prvu stranicu tvog vrta. Pričalo se tamo uglavnom o tvojoj ogradi. Priznajem, i ja sam te po njoj zapamtila
(Anaida-gabioni). Pa kad sam već tu , malo sam razgledavala.
Pogledaš li ti kada te prve slike? Jer od njih do ovog ljetnog sna ......a već je i onda bilo lijepo.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 07:06
Ljetni san se nastavlja!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 06:50
Hoyček - Smile , dobro ti jutro!! Nagurala sam sve i svašta u moje otoke, poluotoke i kamenjare, ali sam ih omeđila rubnicima i istina je da zbog toga djeluju uredno.
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 06:42
Znaš što mi je kod tvog vrta najbolje? To što koji god cvijetak slikaš ja u pozadini gledam sklad, ljepotu i urednost.
Ja se moram dobro, dobro namjestiti da se baš sve ne vidi LOL
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 06:30
Dobro jutro svima koliko vas ima!
Osvježeni i vrt i ja danom odmora (dobro mi je došao kišni dan jer sam odmorila malo od vrteka, iako sam malo pljevila i jučer - ali kratko), a kako sam jučer bila slobodna baš sam se nauživala dugih kava i ugodne subote!

Jutros me sunčeko probudilo i bit će divno poslijepodne šetati vrtom koji je odmah živnuo kad ga je nebo namočilo!
A sada imam dovoljno vremena prošetati i vašim divnim vrtekima!

P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 19:11
Ponekad pomislim kad bi imala veliko dvorište zvala bi Anaidu da mi da ideju kako ga urediti, ovako šetam tvojim vrtom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:16
dobro je kad padne kisa,ali posljednjih godina uvjek dodje sa nevremenom,tako da joj se i ne obradujem...nas je ovih dana zaobilazila,ali je popodne najavljuju.
a tvoj vrt?...uredan,savrsen
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 10:49
Originalno poslano od člana LOVRO LOVRO napisao:

Anaida, samo da znaš, bila sam tu!!!
Neću te više hvaliti, jer neznam riječ koju već neko nije spomenuo!!!
Joj, moram proć, Fifi me naganja!!!

Lovro je sve lijepo rekla kaj sam ja mislila,za tvoj vrt nemam više riječi,a ova lagana kišica će ga još lijepše osvježiti.Tongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 10:41
Cure moje - sve vas puno pozdravljam iz osvježenog međimurskog vrteka! Jučer nam je bilo malo nevrijeme, srećom bez tuče, no pljuštalo je jako a i vjetar se u nekoliko trenutaka opasno probudio.
Noćas mirno, a sada od jutra pomalo paducka, baš kako treba žednoj zemlji. Temperatura nam je pala za dobrih petnaestak celzijevaca, pa se Fifi i ja zadržavamo unutra danas.
Sutra nam se već vraćaju sunčeko i celzijevci pa je ovo baš bilo potrebno i dobrodošlo osvježenje.
P.Bosmans
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 23:26
Prošetala,divila se ,nauživala i po koju jagodicu ubrala,prekrasan vrt zaista
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 23:08
Predivne slike i cvijećesmile99, a Fifi je pravi modelWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 22:08
smile78  smile199
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 21:29
Anaida, samo da znaš, bila sam tu!!!
Neću te više hvaliti, jer neznam riječ koju već neko nije spomenuo!!!
Joj, moram proć, Fifi me naganja!!!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 18:11
Anaida prekrasno je sve! Osjete se ljubav i mir kojima odiše tvoj vrt, i hvala ti za dio toga... pusa
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 15:06
sve 5! karanfili pogotovo! ja ove godine imam samo bijele, a toliko sam htjela roze. al dobro!, cvijet je cvijet!!!!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 14:49
Draga, malo sam šetala, malo gledala i puuuuuno uživala.
Od mojih početaka na forumu mi je tvoje dvorište bilo posebno, al svaki put kad dođem, čini mi se još ljepše i posebnije.
Šaljem ti veliku smile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 14:05
draga, neću ništa izdvajati jer sve čini jednu predivnu cjelinu, svaka čast Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 13:50
Savršeno! Fifi se baš namjestio
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 13:47
Ljetni ugođaj u svibnju..

P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.