Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 251> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vani je vrućina,pa i ja malo šečem po tuđim vrtovima,vidim da ti je Anaida naša dobra vila lijepe stihove poslala,ja neznam tako lijepo napisati,ali samo da ti velim da ti je vrt prekrasan i da ću uskoro i ja prošetati po njemu,a i po tvojoj lijepoj livadi. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krajolik je prekrasan za šetnju čini mi se tako mirnim .za vrt sve pohvale tu ima svega
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
blue sky, telepatija-upravo ti skitam vrtom i pjevušim si "dan plavetan kao lan" gdje si ga nabavila? Ako ćeš skupljat sjemenčice lijepo molim malo, iako sam sama sebi rekla da više nikada nikaj ne sijem, sada sama sebi skačem u usta!!! Predivan ti je!! A i kod tebe čega sve nema, a cvate ti i ono kaj će meni "ako" za mjesec dva!!
Kaktusiću, pa koliko sam ti puta rekla: Sjedni u kola i dojuri!! Uostalom, daj svoje ostavi malo same da u miru od bakinog cvrkuta uživaju u bebici!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Pravo carstvo...stvarno imas posla u vrtu ..treba to sve presetat a kamoli sredit..moram priznat da sam se umorila i sad uzivam kod tebe u parkicu
![]() svida mi se sto ti je svaki dio vrta popunjen..perunike su predivne i iskreno nisam pojma imala da mogu biti tako krasne.ruza je predivna kao i hoste...bravo za uzivanje u tvom parku ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
poslusala sam te,poletjela od cvetka do cvjetka,imas predivne perunike,citav vrt je predivan...saljem ti
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Prava kolekcija irisa u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ove panoramske snimke otkrivaju svu ljepotu i nevjerojatnu urednost tvog vrta! Vratila sam se još jednom pogledati ovu čudesno lijepo hostu
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anastazija, ja ti neznam imena hosta!! Meni je hosta - hosta!! Za mene dosta a netko od znalaca ako naleti na ime možda ti napiše naziv!!!
Misty, pa mogu ti reči da sam sada išla van pogledati jel to zbilja tako uredno kako na slikama izgleda i mogu ti reči da i u ovom trenutku ako izađem na pljevljenje mogu napuniti dvoje troje tačke!! Toliko o urednosti, ali na slikama zbilja izgleda uredno!!! Kako li mi je to uspjelo tj MM!! Moram ga poslati u povrtnjak da ga tako sredi!!! Ubila sam se jučer od posla na povrtnjaku!!! Ali i udavila u jagodaaammmaaaa, mmmmm ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jagode te i kod mene čekaju! Tak da znaš!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo zašto ja stalno trubim da bi uz pojedinačne trebalo ubacivati i panoramske slike. Na njima se vidi sva ljepota vrta. A tvoj je fantastičan....
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koje prostranstvo! I koja ljepota!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
E pa, ta tvoja hosta-hosta je baš prekrasna ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida, a ja htjela ponijeti jagode k tebi!!! A tvoj povrtnjak ja opljevim za 3 minute, koliki je!! Jesi maloj (onoj koja još raste) rekla da već imam ruke otvorene za zagrljaj??? Bako, i za mene su bile panoramske slikice doživljaj, ali jako mi je drago da se i tebi sviđaju, a od onog fantastičan - naraslo mi je perje!! Hvala ![]() Otok, hvala i tebi za ljepotu i prostranstvo!! ![]() Anastazija, da li ti se moja hosta-hosta toliko sviđa da bi ti voljela da to bude tvoja hosta?? Ajmo malo među moje nove i malo manje nove ruže!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako je palo jako malo kišice nočas i jutros, cvijetovi božura su svi na tlu ![]() Uploaded with ImageShack.us Livada iza povrtnjaka s pogledom na šumu ![]() Uploaded with ImageShack.us Cvijetovi mojih novih ruža ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Bila je potpuno bijela a kako odcvijetava dobila je nježnoroza boju ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I jedna slikica kojeg skupnog forumskog dvora kraljica A kišica je osvježila i moj povrtnjak, pa barem nekoliko dana neću morati zalijevati |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Kad sam došla na povrtnjak slikati, bila sam jako, jako gladna pa sam pojela jagode a kada je trebalo slikati ostale su samo ove!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A suncokreta će biti po cijelom vrtu, naime moja kčer ih obožava i jedino je suncokretima mogu dovabiti u vrt na pljevljenje!!
![]() Ovo zeleno nije korov, već kleome i kozmosi Uploaded with ImageShack.us ![]() a Između suncokreta je i ricinus, navodno ni jedno ni drugo ne vole voluharice kojih u visokoj susjedovoj niti jednom u par godina nepokošenoj travi kraj povrtnjaka ima koliko si srce ne želi, ali zato ove godine mm kosi i susjedovu livadu, htjeli smo kupiti taj dio, baš zbog neurednosti i njegovog nemara, ali iako preko ceste i potoka on taj dio želi prodati kao, hmmm, gradilište!! Glupan sto na sat!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Ovo visoko je kokotić, zasijava se po cijelom vrtu, jednostavno se neda iskorijeniti pa mi je onda lakše negdje ga ostaviti, a na ovim gredicama niće SVAŠTA pa bolje da ostavim nego da počupam ono kaj ne želim
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ja nemam patke kao mala luna i Gio ali imam koke, i pjetla, a tri kvočke trebaju sutra izleći piliće, od 3 gnijezda sa 45 jaja, u ponedjeljak ćemo vidjeti koliko će pilića biti, samo se nadam da neće svaka kvočka izvesti po 2 mala pilića!!! Tri tjedna ih ujutro i uvećer iznosim i unosim u gnijezda, već mi dop....lo!! Jedva čedam da akcija "kvočka"završi!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |