Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 251> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow ovdje ima svega ugodnod i za oko, a bome i za želudac! svaka čast!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Svaka ti čast, ti stvarno moraš imati puno volje i uložiti ogroman trud da bi sve ovako krasno izgledalo. A moraš imati i puno kondicije za poslikati neke stanovnike dvorišta ![]() Hosta-hosta je predivna (mislim da takvu nemam). ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Za uredenj i održavanje ovolikog prostora potrebno je puno ljubavi volje i truda. svaka ti čast!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne su ti panoramske slike! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Panoramske slike su prekrasne i pokazuju tvoj vrt u punom sjaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za danas dosta, za kraj sličica iz sredine ružičnjaka, sa crvenolistim ukrasnim grmom koji je procvao sa bezbroj loptastih cvijetića!! Nešto kao sviježne grude ali crvenolisni grm sa bijelim grudama!!!
![]() Uploaded with ImageShack.us A biljke u tom dijelu su Hortine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ovaj samonikli bor, u djelu dvorišta sa šljunkom, njegujem, pazim i mazim već 3 godine!!! A visoki je jedva 25 cm!!!
Ali to će biti samo moj bor, a kada odem s ovog svijeta, svi koje ću ostaviti ovdje, dobit će zabranu da ga ikada posijeku!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Perunike, koje su ostale nakon diobe na Vž kavi sa Zelenkom, sve završile kod mene, i SADA cvatu!!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A za koji tjedan dana maline, tj dud, bit će krivci za koja crna stopala i dlanove i naravno jezik!!! Uh, do sada mi je jezik bio samo dugi a sada i crni!!
![]() Uploaded with ImageShack.us A za koji dan......mmmmmmmmmm ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A ti ljube Gio, čula da te ja spominjem ili...... samo šetaš!!
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za nove ruze,povrtnjak,koke
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je gazda dvorišta s kokošima, skaće jedino mm na leđa, valjda je skužio da samo poslije njegovog ulaska u kokošinjac kokama fale jaja!!
Za ovu sliku napravili smo 3 dobra kruga po dvorištu ograđenom za kokoši, pa se nadam da je ispao baš macho!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Ovo visoko je kokotić, zasijava se po cijelom vrtu, jednostavno se neda iskorijeniti pa mi je onda lakše negdje ga ostaviti, a na ovim gredicama niće SVAŠTA pa bolje da ostavim nego da počupam ono kaj ne želim
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ja nemam patke kao mala luna i Gio ali imam koke, i pjetla, a tri kvočke trebaju sutra izleći piliće, od 3 gnijezda sa 45 jaja, u ponedjeljak ćemo vidjeti koliko će pilića biti, samo se nadam da neće svaka kvočka izvesti po 2 mala pilića!!! Tri tjedna ih ujutro i uvećer iznosim i unosim u gnijezda, već mi dop....lo!! Jedva čedam da akcija "kvočka"završi!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A suncokreta će biti po cijelom vrtu, naime moja kčer ih obožava i jedino je suncokretima mogu dovabiti u vrt na pljevljenje!!
![]() Ovo zeleno nije korov, već kleome i kozmosi Uploaded with ImageShack.us ![]() a Između suncokreta je i ricinus, navodno ni jedno ni drugo ne vole voluharice kojih u visokoj susjedovoj niti jednom u par godina nepokošenoj travi kraj povrtnjaka ima koliko si srce ne želi, ali zato ove godine mm kosi i susjedovu livadu, htjeli smo kupiti taj dio, baš zbog neurednosti i njegovog nemara, ali iako preko ceste i potoka on taj dio želi prodati kao, hmmm, gradilište!! Glupan sto na sat!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Kad sam došla na povrtnjak slikati, bila sam jako, jako gladna pa sam pojela jagode a kada je trebalo slikati ostale su samo ove!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, a ja htjela ponijeti jagode k tebi!!! A tvoj povrtnjak ja opljevim za 3 minute, koliki je!! Jesi maloj (onoj koja još raste) rekla da već imam ruke otvorene za zagrljaj??? Bako, i za mene su bile panoramske slikice doživljaj, ali jako mi je drago da se i tebi sviđaju, a od onog fantastičan - naraslo mi je perje!! Hvala ![]() Otok, hvala i tebi za ljepotu i prostranstvo!! ![]() Anastazija, da li ti se moja hosta-hosta toliko sviđa da bi ti voljela da to bude tvoja hosta?? Ajmo malo među moje nove i malo manje nove ruže!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako je palo jako malo kišice nočas i jutros, cvijetovi božura su svi na tlu ![]() Uploaded with ImageShack.us Livada iza povrtnjaka s pogledom na šumu ![]() Uploaded with ImageShack.us Cvijetovi mojih novih ruža ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Bila je potpuno bijela a kako odcvijetava dobila je nježnoroza boju ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I jedna slikica kojeg skupnog forumskog dvora kraljica A kišica je osvježila i moj povrtnjak, pa barem nekoliko dana neću morati zalijevati |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
E pa, ta tvoja hosta-hosta je baš prekrasna ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koje prostranstvo! I koja ljepota!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |