Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljubice moja draga ni tvoj vrtek ne zaostaje za mojim ....ti bi se kod mene odmarao a ja kod tebe u onoj rasklimanoj foteljici.
Nisu ruže malo načele uši već su ih poharale, mi smo isto radili masakr u nedjelju i ima rezultata, sad za dva tjedna opet.
Hvala ti što si mi bio, šaljem Veliki
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Joj što je kod tebe sve bogato, lijepo i šareno.... odmor za oči. Vidim jedna ruža kao da je oprljena mrazom ili su je malo načele uši?
Mene je poharao i majski mraz, a sad i lisne uši. Jučer sam napravio masakr insekticidom.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
u pravu si sad sam malo bolje vidjela listove na slici kod jedića su reckaviji
|
|
![]() |
|
Kokotić – lat. Delphinium - otkrila sama
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
jedić aconitum
![]() |
|
![]() |
|
Molim pomoć! Ime ove biljčice.
![]() |
|
![]() |
|
Pandić hvala ti puno!
Triša ružice su bile bubane (bolesne) danas su dobile lijekove pa će biti još ljepše. Hvala!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Alstromerije su zbilja posebne, a svašta sam još vidjela, digitalis, pa lupinus, posebno lijep onaj svjetli, ali tvoje ružice su me osvojile, baš su lijepe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasno tija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vikend bio, vikend prošao, Dadek došao, sutra odlazi.........njegove nove fotke su tu ....ja bez neke pretjerane spisateljske inspiracije......izvolite....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nešto slično već viđeno
![]() Moje ružice.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja roza srečica
![]() ![]() ![]() moje žuta božanstvena
![]() ![]() ![]() ![]() Hostinjak..........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jagodice za kraj
![]() Dođi, Parni valjak
Dodji, zaboravi, nudim ti noći čarobne
i budjenja u postelji punoj šećera ispred mog prozora drvo divljeg kestena puno plodova koje nitko ne treba Andjeli nek te čuvaju kada vrijeme oboli da li čovjek sve, baš sve na kraju preboli Zaspao bih sada ja na tvojim rukama budio se ne bih nikada neka vrijeme samo broji svoje godine meni je već dosta čekanja Dodji, zaboravi, nudim ti noći čarobne i budjenja u postelji punoj šećera dodji i ostani, nudim ti suze ko bisere moje namjere još su uvijek iskrene |
|
![]() |
|
čekaju te, a ti samo dođi čim prije.....
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
pa palačinke...
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Znači zatvaram oglas......čekam te! Što da pripremim sve??? |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
stižem!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
s eurokremom???
|
|
![]() |
|
možda im se ne sviđaju palačinke...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nema nikog zainteresiranog za posao ?!?!
|
|
![]() |
|
Pa da obično su noćne fotke efektnije.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |