Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Živica susjedina porezana, u njoj kolonija crvenih paukova, pa su porezane ružice, i onda sam se lijepo čičnula (sjela) na onu svoju jednu jedinu stepenicu i gledam ja taj svoj vrtek, i mislim si kako je lijep. Uglavnom odluka je pala da još samo podijelim ono što sam obećala i za ovu sezonu dosta s dijeljenjem jer budem bormeš narušila stvoreno. Druge godine bude toga a za sad..... Imam i nešto sitno fotkica
![]() ![]() Voki procvala je i zbilja je božanstvena..........Hvala ti S moja!
![]() Jelena Rozga, Ja znam što mi je
Ovih dana nisam najbolje
ne spavam, samujem sve što kazem, radim, učinim ne valja, slabo je ej, ja znam dobro što mi je Ref. Ja bi samo da se pojaviš samo pridješ, samo zagrliš i staru mi želju probudiš da me voliš dok ne ostariš Ja bi samo da me pogledaš pa da vidim kako izgledaš da ti šapnem zašto postojim da te volim dok ne ostarim Teško dobre dane nabrojim teško noć podnosim da bar loše misli ostavim sa sobom ne nosim ej, ja znam dobro što mi je |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
bemti,zbilja je božanstvena
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Čuj tu riječ smijemo upotrebljavati?
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
evo moja alstroemerija, pa neka se druže...
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Rain ...... opustile smo se
Voki gle kako je tvoja intenzivno žuta, ili je samo fotka takva, moja je nekako nježna. Jučer sam dok sam ju vidjela rascvjetanu raspametila sam se, čak je i poljubac dobila. Malo treba da me se usreći, tek jedan cvijetak ili samo riječ....
..... a da ti ovu ljepoticu dovedeš na jednu kavu pa da se podruže uživo?
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Kada se cvet otvori nešto je bleđi, a za dan dva bude tamniji. Teško je "uhvatiti" pravu boju preko dana, ali večernje slike su mnogo vernije.
|
|
|
|
![]() |
|
Pa da obično su noćne fotke efektnije.....
|
|
![]() |
|
Nema nikog zainteresiranog za posao ?!?!
|
|
![]() |
|
možda im se ne sviđaju palačinke...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
s eurokremom???
|
|
![]() |
|
stižem!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znači zatvaram oglas......čekam te! Što da pripremim sve??? |
|
![]() |
|
pa palačinke...
|
|
|
|
![]() |
|
čekaju te, a ti samo dođi čim prije.....
|
|
![]() |
|
Vikend bio, vikend prošao, Dadek došao, sutra odlazi.........njegove nove fotke su tu ....ja bez neke pretjerane spisateljske inspiracije......izvolite....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nešto slično već viđeno
![]() Moje ružice.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja roza srečica
![]() ![]() ![]() moje žuta božanstvena
![]() ![]() ![]() ![]() Hostinjak..........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jagodice za kraj
![]() Dođi, Parni valjak
Dodji, zaboravi, nudim ti noći čarobne
i budjenja u postelji punoj šećera ispred mog prozora drvo divljeg kestena puno plodova koje nitko ne treba Andjeli nek te čuvaju kada vrijeme oboli da li čovjek sve, baš sve na kraju preboli Zaspao bih sada ja na tvojim rukama budio se ne bih nikada neka vrijeme samo broji svoje godine meni je već dosta čekanja Dodji, zaboravi, nudim ti noći čarobne i budjenja u postelji punoj šećera dodji i ostani, nudim ti suze ko bisere moje namjere još su uvijek iskrene |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasno tija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Alstromerije su zbilja posebne, a svašta sam još vidjela, digitalis, pa lupinus, posebno lijep onaj svjetli, ali tvoje ružice su me osvojile, baš su lijepe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pandić hvala ti puno!
Triša ružice su bile bubane (bolesne) danas su dobile lijekove pa će biti još ljepše. Hvala!
|
|
![]() |
|
Molim pomoć! Ime ove biljčice.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |