Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 245> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Clematis, kale, zvončić anemona, prelijepi su a ovaj šareni otočić kao da je pobjegao iz sna! Lonicera je do mene zamirisala!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne mogu se nagledati krasne boje ovog klematisa... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U mojem vrteku ovih dana..
Osim vesele posjete mojih dragih prijateljica koje uvijek donesu radost u moj vrt, evo i cvjetnih noviteta..
Kale će cvjetati
![]() Ljubičaste prijateljice anemona i zvončić
![]() Klematis u cvatu
![]() Miris lonicere je opojan..
![]() A krušvica je već za papati - Free probala i veli da je fina!
![]() Šareni otočić
![]() I crno-bijela maza!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O baš mi je žao što nisam barem na trenutak sa njima u tvom predivnom vrtu,ali nema veze i ovako sam se nauživala šetajući od slike do slike
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima hvala na posjeti!
Malo prije sam ispratila moje drage cure Mali Kaktus i Free i od srca im zahvaljujem na divnom druženju, darovima, smijehu i lijepim satima koje već tradicionalno dijelimo!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Ja jednostvano nemam riječi i mislim da nije potrebno ni komentirati. Tvoja okućnica oduzima dah !!!!!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo kao i uvijek, priznajem i ja te posjetim svaki dan samo se uvijek ne javim da ti nebi dosadila
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepe slikice tvoga ljetnog sna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jednostavo prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sunčeko miluje tvoj prekrasni vrt
![]() |
|
![]() |
|
Gioo, i danas nam se smiješi divan sunčani dan, baš nam je lijepo u vrtovima!
Anči, da trajnica je, jako se širi i stiže ti
![]() Hoya - znaš da ti se uvijek, uvijek radujem!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad me Otok podsjetila na moj dolazak na forum. Vidjela sam i ja vaše gabione, ali mi nikako nije padalao na pamet kako se zove "ta forumašica". A sada ranim jutrom u tvom sam vrtu među prvima
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divna ti je ova margaretica ,jel to trajnica ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prijaju ove suncane slike
![]() |
|
![]() |
|
Draga Baka - baš kako sam trenutak prije tvojeg komentara i napisala našoj Otok - samo mijena.. Svaki dan je drugačiji u našim vrtovima!
Milice - veseli me što si tu!
Nataly - nisam ničim štitila lukovice, za sada nema ni krtica ni voluharica tu naprijed, ali ih zato imam iza kuće u vrtu i voćnjaku. Samo da ne dođu naprijed
![]() Floramy - hvala ti lijepa!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan vrt Anaida!
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prekrasne boje je ovaj ljiljan. Vidim da je mojih dosta nestalo što znači da su nekome poslužili kao hrana. Stavljaš li možda lukovice ljiljana u košarice kad ih sadiš? |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam krenula od nekoliko stranica unazad...i sad mi se nemoj smijati... Gledam... bujno cvijeće, zelenilo... pa jesam li to ja u krivom vrtu... gdje je travica, otoci... pogledam gore... je to je Anaidin vrt!
Da čovjek ne povjeruje kako ti se razbujao, rascvjetao... sasvim mi drugačije izgleda...
![]() Prekrasno... sad je pravi cvjetno-zeleni raj!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |