Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 19:55
Moja Free, nema lijeka i mislim da ti i ne treba.s tom zarazom se može vječno živjeti,kad bi bar sve zaraze takve bileTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 19:37

Drage i mile moje, hajmo redom:

Cvijetomanijak - dobrodošla u moj vrtić!!! A kaj se tiće laprantusa na  kontinentu, vani ni pod razno - prehladno mu je, a unutra - mojemu je lani bilo pretoplo u zimskom vrtu!!  Dakle nešto hladniji (barem 10 stupnjeva)i svijetli prostor uz minimalno zalijevanje!!!  Svrati mi u vrt još ponekad, pa ako ti se što sviđa .....Wink, zašto da ne kažeš, ako ima, podijelit će se!!

Anaida - drago mi je kaj sam ti donjela malo srečice svojim slikicama, a kada dođeš in live, imaš i turističkog vodića!!

Mali kaktus - da li ti imaš kakav lijek, da ne umrem od toga!!  Prekontrolirat ćemo moju terapiju s tvojim, pa možda počne djelovati neki tvoj lijek!!Tongue

Anči39 - drago mi je što si svratila  Tongue

Lovro - kada veliš - čarobno kućno okruženje, točno znam na kaj misliš!!  E pa imat ćeš kaj i vidjeti, jer tvoja krasotica - upravo to postaje!!  Ali još malo treba pričekati, ali napreduje jako lijepo!!  A ako ti želiš vidjeti  SVE, onda lijepo smile115 i krećemo u razgledavanje!!!  Uz lijepo druženje!!  Pa bilo bi i vrijeme da dođeš!!

Milice7 - drago mi je da si svratila!!!

Blue sky - znam koliki si put prevalila, od 1. do 86. stranice!!!  Puno puta sam se našla u toj situaciji, a bilo je i po 250 stranica, koliko puta me je zora našla za kompom, a kada dođeš do kraja toliko si umoran da nemožeš ni komentar ostaviti jer si jednostavno ostao bez riječi od ljepote viđenoga!!  Na moju žalost, ima vrtova gdje sam bila samo jednom a ima i vrtova gdje još nisam ni ušla, mnogo puno ima krasnih vrtova a vremena je tako malo!!  Ne stignem svima ni vratiti posjetu, jer dani su jednostavno prekratki a sve mi se ćini da su mi i noći prekratke!!  A toliko krasnih vrtova ima!!

Anastazija - sa sekulentitisom ti se borim bez težih posljedica, korak po korak, iako nisam jako dugo inficirana brojka je oko 45-50 slatkih tabletica, Hostitis - neki 5 vrsta tabletica koje mogu podijeliti ali hauceritis - tu ti stojim jako loše, imam crvene tabletice više komada i samo jednu malecku koja je još neidentificirana, koja je k meni zalutala izgleda sa nekom drugom biljčicom, tako da za to nemam lijeka!!  Ali voljela bih imati Wink,  da mogu i nekome drugome pomoći!!

Kiki-ko : operacija uspjela- pacijent je preživio, postoperativni tijek jako uredan, konzilij  zadovoljan!!  Nadam se da će se pacijent potpuno oporaviti i uživati u klinici Freeland jer od polaska s mjesta tragedije do dolaska u kliniku nije prošlo ni 24 sata, ćime sam bila jako začuđena, a isporuka je bila-prvi put u životu, na kućni prag !!   Slikice pacijenta kasnije - kada izađe iz sobe za intenzivnu njegu, do tada šaljem pusu i veliki smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 00:05

Je, sukulentitis je stvarno uzeo maha i tu više nema pomoći, moramo se prepustiti Wink.  Mene  muči i hostitis i heucheritis i ..... LOL
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 21:29
opet sam uovom vrtu išla od samog početka i ja sam vodenjak.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 21:26
Thumbs%20Up  Thumbs%20Up  Thumbs%20Up
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 21:19
Diplica je porasla lijepo!!!
I da, samo nas poslužuješ s vanjskim cvijećem, na našu veliku radost, no  daj malo i kućno izbaci, pa nas duplo obraduj!!!
Da, da, bilo je danas par slikica, al znamo mi kaj se sve krije u tvom čarobnom okruženju!!!Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 21:11
Što ti svašta lijepog imaš smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 20:46
Nisi ti cjepljena protiv sukulenta,totalno si zaražena i još širiš zarazu svud oko sebeWink.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 20:28
Baš se radujem slikicama, otkrivanju novoga, napretku staroga... Kod tebe, uz cvijeće, uvijek je prisutna i vedrina - zato toliko volim zaviriti k tebi!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 17:25
Ovo je doista prekrasno, pa vise u tvom vrtu ima nego po rasadnicima u Zg... Svaka cast za odrzavanje toliko biljaka

Interesira me ako znas mozda kako laprantusi da prezime u kontinetalnoj klimi ? dali je to uopce moguce?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:51
Prvi hostini pupoljci
Uploaded with ImageShack.us

A i nas ima sve više!!!

A ružice u mom ružišnjaku su sve bujnije i ima sve više cvijetova!!

Antonijina puzajuća lantana

A sada, hajmo malo vannnnnn!!!

Ostavljam vam lijepo pozdrvčiće, idem udahnuti svjež zrak!!smile79

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:31

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:30

Mali kaktus, poznaješ li nas?

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:20

A na ovoj polici su završili sekuleti od Otok, Kiki-ko, malog kaktusa....Ali i svih cura od kojih sam dobila, uh kada se sjetim koliko su me razveselili malecki picmoljčići, a vidi ih sada, što su narasli!!Heart  Po broju teglica, kaj  velite, jesam li uspješno cjepljena protiv zaraze sekulentitisa?

Uploaded with ImageShack.us    Ili se još nisam dovoljno zaštitila? Da li sam još u opasnosti? 

Bojim se da mi tu pomoći nema, epidemija je uzela maha!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:16
I laprantusi, ovog puta iz Makarske, su se opet našli kod mene, naravno sa kamenjem iz Makarske!!

Kod Tije sam vidjela plavu ali Tija, želiš li ovakvu?

Stara poinciana

Nadam se, žarko, cvijetu ovog ljeta!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:07

U zimskom vrtu

Uploaded with ImageShack.us procvali su flamingića tri!!!  Čak i Tijin!!  Iako je dosta mali!!

A dendrić (jedna grana ima cvijet druga keiki) i phelanopsis su baš podivljali u zimskom vrtu!!

Mladi nabildani keiki dendrića

Anaida, vidi me!!

Mladi crveni i narančasti stolisnik

Može li mi tko identificirati kaj imam posađeno u ovoj tegli? Dolje niču 2 nicandre a kaj je ovo veće??

Moje žute, Lantanina,Mirina, od Otok i Horti, posađene u veliku teglu sa postavljenom mrežom za penjanje i lakše spremanje pred zimu

Po savjetu iskusnijih forumašica, drastično orezana bugica stablašica, doslovce podivljala, nadam se da će i sa cvijetičima biti tako!!

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 14:28
Divno Smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 14:01

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:57
A imam i ovo!!
Je malecko ali je moje!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:49

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.