Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:50
Ovo je gazda dvorišta s kokošima, skaće jedino mm na leđa, valjda je skužio da samo poslije njegovog ulaska u kokošinjac kokama fale jaja!!
Za ovu sliku napravili smo 3 dobra kruga po dvorištu ograđenom za kokoši, pa se nadam da je ispao baš macho!!!

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:54
za nove ruze,povrtnjak,koke
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:59
A ti ljube Gio, čula da te ja spominjem ili...... samo šetaš!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:03
A za koji tjedan dana maline, tj dud, bit će krivci za koja crna stopala i dlanove i naravno jezik!!!  Uh, do sada mi je jezik bio samo dugi a sada i crni!!

A za koji dan......mmmmmmmmmm

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:06
U sada praznom potoku caruje jedan ogromni grm vodenih perunika!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:08
Perunike, koje su ostale nakon diobe na Vž kavi sa Zelenkom, sve završile kod mene, i SADA cvatu!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:14
Ovaj samonikli bor, u djelu dvorišta sa šljunkom, njegujem, pazim i mazim već 3 godine!!!   A visoki je jedva 25 cm!!!
Ali to će biti samo moj bor, a kada odem s ovog svijeta, svi koje ću ostaviti ovdje, dobit će zabranu da ga ikada posijeku!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:20
Za danas dosta, za kraj sličica iz sredine ružičnjaka, sa crvenolistim ukrasnim grmom koji je procvao sa bezbroj loptastih cvijetića!!  Nešto kao sviježne grude ali crvenolisni grm sa bijelim grudama!!!

A biljke u tom dijelu su Hortinesmile78, Tikvićeve,smile78 Anaidine,smile78 Malog kaktusa,smile78 Korjenkovesmile78!!  I ni malo ne lići na onaj goli prizor iz poćetka proljeća!!  Sve se razbujalo, cvate i raste!!!smile57         smile113

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:26
Panoramske slike su prekrasne i pokazuju tvoj vrt u punom sjaju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 23:24

Krasne su ti panoramske slike! Thumbs%20Up
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 07:43
Za uredenj i održavanje ovolikog prostora potrebno je puno ljubavi volje i truda. svaka ti čast!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 13:17

Svaka ti čast, ti stvarno moraš imati puno volje i uložiti ogroman trud da bi sve ovako krasno izgledalo. A moraš imati i puno kondicije za poslikati neke stanovnike dvorišta LOL.
Hosta-hosta je predivna (mislim da takvu nemam).
                  smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 16:45
wow ovdje ima svega ugodnod i za oko, a bome i za želudac! svaka čast!!!ClapClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:49

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:57
A imam i ovo!!
Je malecko ali je moje!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 14:01

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 14:28
Divno Smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:07

U zimskom vrtu

Uploaded with ImageShack.us procvali su flamingića tri!!!  Čak i Tijin!!  Iako je dosta mali!!

A dendrić (jedna grana ima cvijet druga keiki) i phelanopsis su baš podivljali u zimskom vrtu!!

Mladi nabildani keiki dendrića

Anaida, vidi me!!

Mladi crveni i narančasti stolisnik

Može li mi tko identificirati kaj imam posađeno u ovoj tegli? Dolje niču 2 nicandre a kaj je ovo veće??

Moje žute, Lantanina,Mirina, od Otok i Horti, posađene u veliku teglu sa postavljenom mrežom za penjanje i lakše spremanje pred zimu

Po savjetu iskusnijih forumašica, drastično orezana bugica stablašica, doslovce podivljala, nadam se da će i sa cvijetičima biti tako!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:16
I laprantusi, ovog puta iz Makarske, su se opet našli kod mene, naravno sa kamenjem iz Makarske!!

Kod Tije sam vidjela plavu ali Tija, želiš li ovakvu?

Stara poinciana

Nadam se, žarko, cvijetu ovog ljeta!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 16:20

A na ovoj polici su završili sekuleti od Otok, Kiki-ko, malog kaktusa....Ali i svih cura od kojih sam dobila, uh kada se sjetim koliko su me razveselili malecki picmoljčići, a vidi ih sada, što su narasli!!Heart  Po broju teglica, kaj  velite, jesam li uspješno cjepljena protiv zaraze sekulentitisa?

Uploaded with ImageShack.us    Ili se još nisam dovoljno zaštitila? Da li sam još u opasnosti? 

Bojim se da mi tu pomoći nema, epidemija je uzela maha!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.