Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 245> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja kamenjar je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobar dan svima koliko vas ima!
Danas samo kamenjar - mirisni, aromatični, začinski i prijateljski!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baka, Flover - nadam se da neće nikakvu štetu napraviti. Kanalizaciju rade sredinom ceste, tako da načelno ne bi trebali ni ići blizu mojoj ogradi..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasno je,valjda neće ovi s kanalizacijom napraviti prevelik nered-mislim znam da hoče,samo da ne moraju dirati cvijeće.....jer je stvarno krasno,pogotovo onako valovite gredice uz zidić....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moja prva misao je bila: da ti, kad budu kopali, dragi "samoupravljači" ne udese onaj krasni zid
![]() |
|
![]() |
|
Ušla sam u cijev i slikala
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trebala si staviti samo prvu sliku, pa da pogađamo o čemu se radi.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja mislim da je neprocjenjivo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nema cijene,to se Anaida samo šali
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh, ja bi bila sretna da imam ovakav prizor pred kućom! upravo kopamo novu septičku jamu!
ova zadnja slika me ponukala da pitam, koja je cijena!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Prodajem kuću i vrt - puno kilometara do mora ali par metara do bagera i ogromnih cijevi za kanalizaciju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo u tvom vrtu kao i uvijek ali crno bijela maza je najj vidim da uživa u ljepoti vrta pa sam se i ja pridružila i uživala zajedno sa njom , naravno da smo se i poigrale
![]() |
|
![]() |
|
Ljepotice moje - Sarajka, Lantana, Bigmamma, Freeland, Misty - na krušvice vas sve pozvam, a okus im je sličan šljivi, kiselkast, osvježavajući.. Free - već cvate klematis!? Super!! Bijeli onda u jesen stiže k tebi! |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan vrt pun cvijeća, mogu se samo diviti i uživati
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E ja ponovo svratila i nauživala se u tvom vrtu,jeste da nisam probala krušvicu što ne znači da nekada i to ne probam,naravno kod tebe,daleko mi je NJemačka da je tamo kupim
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A i kod mene je već procvao jedan cvijet, baš od ovoga tvoga, a dala si mi ga u proljeće rano, pa sada lijepo znamo da mi fali bijeli!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Moram priznat da nikad nisam čula za krušvicu!
Kad sam na Međimurskoj kavi pročitala da je Free jela krušvicu, najprije sam pomislila da je krivo napisala. ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Krušvicu bih baš htjela probati!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Korijenko, Semira, Gioiaa, Kiki-ko, Niho i Milice - pozdrave vam šaljem i hvala na posjeti!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |