Korak po korak - VRT :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 12:44 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno, u tom se dvorištu nitko ne osjeća loše!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan zidić i cvijeće
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Cure hvala vam na pohvalama i podršci!!! To mi puno znači. Takodjer su dobrodošli vaši savjeti ako nešto treba mijenjati...računam na vas.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za veseli zidic i cvijece
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
oslikavanje zida je odlična ideja
![]() cvijeće fino napredje, a i travica se dobro drži |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
preljepo nanice svaka ti cast sve za 10-ku :)))
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
veselo, šareno, odlično
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() a kćerkica je sretne ruke kad joj je onako uspješno izrastao grah ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Vrtić pršti vedrinom i šarenilom.
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
EH, a ovo je moj vrtić i travica koja lijepo raste i ove sam godine zadovoljna sa njom....
![]() ![]() ![]() one čekaju selidbu na terasu
![]() ![]() za ovog ljepotana ne znam ime
![]() |
|
![]() |
|
Evo nekih malih detalja slikanih na brzinu (marenda)
![]() clematis pred cca dva tjedna
![]() clematis danas
![]() moja rascvjetana stara kariola
![]() moja boka, sa desne strane bršljanke čekaju današnju sadnju
![]() volim ih zbog boje
![]() eto to je što se tiče cvjeteka , danas me čeka 12 bršljanki, 4 timijana, dvije verbene, ijoš nekih biljčica za sadnju
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Oslikani zid! Puno novog cvijeća. Bravo!
|
|
![]() |
|
Cure hvala vam na pohvalama! Što se tiče trave, danas je akcija i nadam se da će krenuti do rodjendana.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
super jako zanivljivo rješenje za zid, maćuhice
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Samo neka trava uspije do rođendana. Tvoja će curica pamtiti rođendan za cijeli život.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne kombinacije cvijeća za stepenište, naravno i ostalo cvijeće je prekrasno. Tvoja kčerkica ima "zelene prstiće" - lijepo joj je uspio grah. Sigurno se jako veseli ovom lijepo i veselo oslikanom zidu
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nanice,jako lijepo cvjeće imaš,a fotke su isto kao u profesionalca,sve Ti je supeeeerrr.
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Evo i mene susjedice u tvoj vrt
![]() Bravo, bravo, vidim da ti je sve šareno i cvjetno!
Mudro si šutila kad si bila kod mene, ali ispravit ćemo mi to
![]() Nadam se da ćete imati više uspjeha s travom od nas. Mi muku mučimo već godinama.
I da naravno da moraš na Ri kavicu, ja rijetko stignem, a cure su stvarno nenadmašne.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
lijepo, lijepo... vidimo se na prvoj kavici!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |