mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 36> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
ukrast ću ti ideju imam jedam mali od kćeri, ne znam hoće li mo dati da u njega posadim cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bravo, bravo, tako treba!
Sad vidimo da si stvarno bila vrijedna! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mnogo mirisnog cvića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
puno posla imaš kao i ja ali me veseli svaki novi cvjetak dušu mi odmara moždA JE TO KRIZA SREDNJIH GODINA ili rezime svega do sada učinjenog ali sada radim ono što me veseli i opušta
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Đurđice ćeš dobiti, bez brige, a od hotrenzija jedna je grančica potjerala, a ona sa korjenom se nije primila. Grančica je u tegli dok malo ne poraste.
Nek se sama hvali! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Joj draga, to mi radi jedan kum već tri god. i nikak završiti.Dobar dio love je dobil naprijed, a radi kad mu se hoće. Nije lijepo da svojeg ogovaram, ali ovo se više ne da trpjeti. Ove godine još nije bil tam. Ak se ne pojavi do lipnje idem sama tražiti drugoga majstora. Nije da reklamiram oblice smo uzeli u DI Rubinić, Jastrebarsko. Hvala svima na posjeti. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bravo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome puno posla imaš i puno posla si odradila, bravo vrijednice
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
previse posla ali vrijedi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
vidi, se vidi, upravo sam se vratila od tam, suho ko barut kak veli MM, a trava je raste luda. Čekam da ona mal mrkvica još maloporaste, onda ide malč. Veliki luk i mrkvu sam danas malčarila.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga, vidim posla na pretek, pa došla sam ti pomoć pojest luk, pomirisat đurđice i oprorijedit mrkvicu, jel se što vidi
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala bako, na novom ću tek početi, bilo je puuunoo posla oko vikse i nisam prije stigla. A za plakati mi je jer sam krasnog cvijeća posadila, a sad cvate u travi. No kad krenem sve bu došlo na svoje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |