Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 165> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ovo je predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
gazanije, pakujci, ruže, hibići, lopoči...jedno ljepše od dugoga, prelijepooooo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bromi, koliko prekrasnih boja kod tebe!
Sve mi je prepreprekrasno, al ove gazanije ![]() ...kao naslikane izgledaju! Tvoji zvončeki se kod mene tako lijepo proširili, malo sam ih i podijelila, a kojom brzinom rastu, morat ću ih opet dijelit! ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam se ovaj put zagledala u cvijet lopoča.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kod tebe je sve rascvjetano u veselim bojama
![]() Htjela sam te pitati za mumi kao se održava i što voli ?
Ne mogu nigdje nači podatke ,možda ima još kakvo ime?
![]() Nabavila sam si tu biljkicu pa je ne bih sada izgubila sa krivom njegom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Anči sa mumijem nema problema jako nezahtjevna biljka...nalazi se na jutarnjem suncu povremeno ga prihranim i zaljem a on neumorno cvijeta
![]() evo malo ovih dana procvijetalih biljčica, a početi ću sa florom na kojoj ove godine nisam bila ali je bila moja draga prijateljica flavija ![]() stigli su lopoći nadamo se da će i biti crveni ![]() ![]() bugenvila ![]() penstemenon ![]() hibiskus bijeli dupli ![]() bijeli plumbago ![]() još jednom zahvaljujem ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hibiskusi su neumorni
bayron metz ![]() ![]() ![]() ![]() climax ![]() ![]() ![]() bugenvilije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
...meni je današnji favorit Climax i Don Mario...bugica, divota.... |
|
![]() |
|
kale također neumorno cvijetaju
![]() vrbena ![]() ![]() primula Incarvillea delavayi ![]() ![]() delphinijumi sve raskošniji ![]() ![]() opuntija ![]() papiga ![]() ![]() ![]() lišitis ![]() campanule medium ![]() ![]() ![]() ružeee..bonica ...nova mlada ružica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klematisi ![]() ![]() lopoči ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hejj draga nije raskošno kao kod tebe ali se trudim
![]() meni se sve više čini, što ga duže gledam da ovaj lopoč vuće malo na roza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
ih, nije nije raskošno...kod tebe je iberraskošno i četiri broja veće nego uobičajeno bilje....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaaaa lopočaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
lopoča ima stvarno raznovrsnih, bijeli, svjetlobijeli, tamnobijeli, bijeli špičasti, bijeli okruglasti, naglo bijeli...ma divota, cijeli spektar boja, za sad....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bromi draga, žao mi je što uvijek dođem gore zimi, voljela bi ovo vidjeti uživo, pravi rasadnik cvijeća, krasno, prekrasno, nemam riječi, veliki pozdrav
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Draga moja Lantana i ja bih voljela da možeš doči, nadam se da se vidimo oko nove ali kod mene na kavici...
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lijepi noviteti
![]() ![]() Istraživalanjem tropske hibića ,došla sam do zaključka da oni nisu ni tako jeftini
![]() Kako ih ti uzgajaš iz reznice ,sjemena ili ih kupiš zakorijenjene
![]() Evo mene uskoro na uživanje u tvoj vrt
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Baš ti paše ovaj Flavijin izraz - iberraskošno :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |