Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 245> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dosla sam vidjeti sto sam propustila,ljiljani cvjetaju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Anaida - listala sam nekoliko dana stranice tvoga vrta...dojmovi su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepim stihovima i slikicama si nas počastila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Anaida krasan vrt imaš,puno raznovrsnog cvijeća....a kao što je več neko rekao ti razređuješ,a neki od nas tek sade....predivno je sve zaista.... |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo se udomaćila kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne znam da li su slike jutarnje ili popodnevne, ali ovog sam se sjetila
Naslikaj mi sunčano jutro ..... molim te, jutro prepuno boja, zvukova i mirisa, jutro što mir vraća nakog dugog traženja .... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ona opanoramska slika vrteka me oduševila, bravo Anaida
![]() makić i ljiljani su clatki jako ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
"Curi od jutos, od četiri, pet..
rešilo nebo da potopi svet.."
![]() Ali ja sam slikala jučer dok kišice nije bilo! Evo i moj je mak procvao!
Uz krem ljiljane javljaju se i njihovi žuti prijatelji.
![]() Krušvica je tako rodna da su joj se sve grane savinule..
Otočić šarenčić
![]() I tak, kad sam već krenula s Balaševim ringišpilom, da tako post i zaokružim -
"... O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi.
To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje. Dođi, iz plave boce se pojavi, bar jednu želju ispuni i dodaj svetu malo boje, čudo moje...." |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
redovan sam posjetilac tvog vrta, ne javim ti se uvijek ali tu sam.predivno.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vilmač, Antonija, Proljeće, Niho i Triša - lijepo vas je vidjeti tu!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
božeeeeeeeeeeeee koji Rajjjj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasan je sjenoviti dio vrta gdje se "kočopere! astilbe i hoste.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kuc,kuc evo i mene malo na uživanje. Ljiljani su ti krasni, a ja sam tek prije dva dana skužila da i moja svekrva ima one bijele ili ih još zovu ljiljani sv. Ante. Prekrasno mirišu, ali ovi tvoji imaju posebnu boju.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
toliko ti je sve lijepo da i taj bager nimalo ne strši! i on se uklopio u sklad!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ma sve pet!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Da, cure, ljiljani su i meni baš krasni - tako lijepi, mirisni...Boja im je baš neka krem, svečano mi jako djeluju.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i meni se sviđaju ljiljani ...posebna boja
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Aaaa,ljiljani su mi favoriti!Sve je divno,ali ljiljani su moji ljubimci!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Milice, Anastazija, Fany i Moon - pozdravčeke kišom okupane vam šaljem iz malog međimurskog vrta!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |