Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Balka Bea PP!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
wau prekrasne slike ...doista su mi uljepsale jutro
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Samo da proverim da li ima nesto novo a usput da pogledam opet ono staro...
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Oj....ja imala goste!!!
Franjice hvala na svemu, a promijena je uvijek dobrodošla, pa makar lijevu kopanju stavili na mjesto desne...samo naprijed, uživati ću gledati te promjene.
GT hvala!!!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
lijepo!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Vjerujem da je Mia dobro a sad moram reči da me šetnja osvježila, ozdravila, napunila snagom samim time i željama i idejama...stvarno uživanje, meni je do sada u mojim kopanjicama bilo zadovoljstvo vidjeti zelenu boju (glavno da sam razbila sivilo asfalta i betona) a sada si me dovela do toga da i ja moram napaviti promjene, dodati tonove i malo boja...napraviti hostinjak i dodati heuchere... baš ste zarazni vas troje cvjetnofotografskih umjetnika....
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija na pp ću ti večeras reći.
Budi uz mene , Tony Cetinski
Nocas, sanjao sam brod na moru |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tija, kak je Mia? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Hvala Belina od srca!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prišetala i nadivila se tvojim biljkicama.
Slikice su lijepe i mirišljave,trešnjica preljepa,a ti si se dobro uklorila u svu tu ljepotu.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vilmač draga |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
predivne fotke, kao i uvijek!
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Imamo žuti i crveni .....
je vidiš reginicu procvala je i baš je preslatka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidjela sam jučer ujutro crveni kombi i onda razmišljala zašto nije žuti.
![]() Lijepe su slikice tvog vrta,lijepe biljčice rastu u njemu,vidim li ja to tamnolisnu reginicu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je bio jedan od onih ljepših vikenda, kada je crveni kombi stigao doma pa onda imate i friške fotke ... uživajte i mojoj maloj "izložbi" izabranih djela.....na moju veliku žalost za par sati taj će crveni kombi otići i opet ga neće biti dva tjedna.....
Za uvod http://www.youtube.com/watch?v=VedEuCU0i_s (Gabrijel, Doris Dragović)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uhvaćena u trenu......
![]() božanstvene....
![]() ![]() ![]() Colonia, Nedostaješ mi
Jos uvijek volim te
a proslo je dugo vremena osjecam prazninu gledam na tvoju stranu kreveta I malo po malo a sve mi se cini zastrasujuce u zrcalo gledam to netko je drugi ne prepoznajem se Moje tijelo treba te ruke traze te nedostajes mi moje srce treba te usne jos ljube te nedostajes mi Jos uvijek volim te odavdje pa sve do neba i svaka mala stvar krije miliun uspomena I malo po malo a sve mi se cini zastrasujuce u zrcalo gledam to netko je drugi ne prepoznajem se http://www.youtube.com/watch?v=I_mNobPWRLM |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Stvarno je čudesan ovaj amarilis.
Imaš pravo, kao da ga je sama Majka Priroda obukla u prekrasnu Can-can haljinu. Gledaj ti samo te šare, kao da su naslikane kistom.
Samo još jedan dokaz da je Majka Priroda najtalentiraniji umjetnik.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Kumo daj ono crno vino koje još ni takle nismo.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Nisam bash sigurna!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Kumo ...... vidjeti će u ponedjeljak
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad ja padam u nesvest
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |