mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno ti je bilo vrijeme da obrišeš prašinu, a nakon brisanja izvirili su ovi prekrasni radovi.
Bravo za prekrasne anđele i ove sličice iz nekih prošlih vremena, kad smo još pisali božićne čestitke i birali najljepše za naše najdraže |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
e da otok
![]() mi smo čestitke držali ispod bora a poslije su još cijeli prvi mjesec bile zataknute negdje za staklo na vitrini ( onda su u sobama bile vitrine)..... |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drago mi je da si opet sa nama i da mozemo uzivati u tvojim radovima. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
uvijek sam oduševljena tvojim radovima, ali sada...sa ovim torbicama sam u stanju reći samo ovo
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ili ja nisam dobivala obavijesti o tebi ili ti nisi
radila ali evo vratila si se i to u dobrom izdanju. Radovi su ti odlični kao i uvijek. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ohohooooo,vraćamo se polako jedan po jedna! Kao i uvijek bez greške
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
e bilo je i vrijeme,sinoć sam malo gledala i divanila onako malo sama sa sobom,fali Mare,Kaća,i još puno njih!i evo tebe diko,u najboljem svjetlu!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Anđelčići u okvirima su baš nježni i kad ih gledam potiču nešto nježno i dobro u meni. Radovi koji nas taknu u dušu su pravi radovi.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Kasnim kao i uvik, danas san Mare pregledala sve tvoje radove, 99 stranica, nije malo, nemam riči, pa ti si školovana umjetnica. Odakle ti sve te ideje? Ne znan, stvarno predivno.
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Tatjana čini mi se da si ti jedina uvik online pa ću tebe pitati, s kojim cracle lakom je najbolje raditi da bi se dobile velike pukotine?
|
|
![]() |
|
hvala vam djevojčice drage:))).....
sanja misliš li na običan crackle ili na 2k lak za raspucavanje?..... meni je stamperijim crackle najbolji za velike pukotine.......malo deblji sloj crackle laka ostavi da se osuši preko noći a ujutro na njega spužvicom potufkaj akrilnu boju ....... a od 2k lakova idea2k je nenadmašan i daje zaiste velike pukotine......na blogu možeš pogledati cijeli tutorijal kako se radi s idea 2k lakom i vidjeti kakav rezultat daje....... |
|
![]() |
|
Mare hvala ja jučer bila u Zadru i kupila 2K stamperia za velike pukotine, valjda će biti dobar. Tek jutros san pročitala odgovor, nema veze valjda će i ovaj biti dobar. Reći ću ti.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
NIje da nije dobar, ja sam ga isto isprobala, ali u drugu ruku moraš puno više staviti da se raspuca.Meni su pukotine na običan krakle velike, jer ga ja sa fenom sušim i onda stavim boju, dok Step ide gore. Pazi prvi sloj možeš malo dulje nego piše,ili ga stavi negdje na toplo.
|
|
![]() |
|
sanja svakako javi kako je ispalo.........ne znam koji njihov 2k si uzela ali za velike pukotine kod stamperijinih proizvoda je važno da step2 bude u debljem sloju.......
|
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Mare, ti si danas moja kraljica
![]() Na ovom forumu sam zahvaljujući tebi, a kako mi linkovi koje si poslala nisu radili, ja sam detaljno, ponovo pregledala ceo tvoj blog. Divila se i divila, čitala i uživala. Onda sam došla ovde. Nisam ranije posetila tvoju galeriju, jer redovno pratim blog, mislila sam-sve mi je poznato. O, kako sam grdno pogrešila, mada neke radove znam sa bloga, ovde ima mnogo više. U svemu si prava umetnica, dobro rekoh-kraljica. Meni se dopadaju etui za naočare, naroćito onaj na 97. strani, moraću pokušati. Moje veliko divljenje i to ne samo za rad, već i za tvoje veliko srce. Hajmo na stotu stranu tvoje teme ![]() ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
ooo nene pa ti si mi pravo znenađenjeovdj ......
hvala ti,žao mi je za linkove ali po naslovu možeš pronaći post na blogu...... ha 100 strana nikako da se dokotrlja....... baš sam zanemarila ovaj forum,osim riječkih kavica i ne dolazim više.....idem sad staviti bar jednu sličicu..... |
|
![]() |
|
potaknuta neninim postom na ovoj temi jednostavno moram staviti najnoviji rad.....
prije svega jer je cvjetni a i zato što je eksperiment uspio...... obojane bočice od začina i kako ih napraviti http://mare-ri.blogspot.com/2011/06/kako-obojati-staklo.html a onima koji vole cvijeće nadam se da će za oko zapeti ovaj lijepi i neobični lisianthus...... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Nedostaju tvoji poslednji radovi koje sam na blogu videla, hajde, obori s nogu ove žene.
Vidim da ima naših blogerki, pod drugim nickovima, ali neke sam prepoznala po blogu, ako su ga naznačile, neke po radovima, jedino je Izzy i ovde Izzy ![]() Prijatno veče ti želim, ne znam šta li nam noćas lepo za padanje u nesvest spremaš ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Oho, istovremeno smo pisale, boce su divne, hajde daj još neki rad, znam da imaš
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |