valliSa - moj kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još dugo, dugo uljepšavala svijet sa svojim rukotvorinama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Cure hvala na komentarima i lijepim željama, svima šaljem
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() još jedna u nizu :)...slika nije baš najbolja, sorry..... |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ova zadnja boca je fenomenalna, prava krasotica
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
molim te objasni kako radiš transfer i ja bih nešto pokušala
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Malo sam u gužvi u zadnje vrime, pa nisam baš pratila šta ima novo.
Evo sam prvo ušla u tvoju galeriju- boca FENOMENALNA!!!!! Pretpostavljam da je ovo nešto rađeno s čipkom i pastom, pitumenom...?? Jel'??? Ove vitice konturom- a kako si samo uspila ovako lipo ih napravit?! Zavidim svima na mirnoj ruci. Jednostavno mi je sve savršeno! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Prekrana flaša
|
|
![]() |
|
Cure hvala
![]() Mare je sve točno rekla osim za vitice, nisu rađene konturom već koncem(žicom) zlatne boje :) |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
boce sa prekokrasne , motiv s prethodne savršen a na ovoj zadnjoj ne vidi se kako je zaljepljena žica (ili si tako dobro poslikala)
![]() |
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Zaista predivni radovi ali boce su FANTAZIJA!!! I mene kao i mumicu zanima kako se radi transfer, kada vidim kako to kod tebe krasno izgleda pozelim da i ja to mogu
![]() |
|
![]() |
|
Gogs, lilith hvala na posjeti i podršci
![]() |
|
![]() |
|
Ususret ljetu....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna morska kutija
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Oduševila me je ova kutija. Stvarno si izvrsno izkombinirala čipku, decoupage i pittorico. Bravo.
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
baš si maštovita ,stvarno si ovo majstorski izvela
![]() |
|
![]() |
|
Cure drago mi je da vam se sviđa moja morska kutija, uživala sam radeći je....puse za sve
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kutija?....šta bi rekli: bilježim se s štovanjem!
![]() Trebam li šta dodat? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
štop je najtragičnije bila sam na tvojoj strani i odskakutala negdje a da nisam napisala ništa.
Kutija je bar meni perfa |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |