Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 131> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nina, molim savjet! Na duplom crvenom hibiskusu bilo dva pupa ( mladi su , to bi bilo prvo cvjetanje, nabavila od tebe) i jedan po jedan otpali tek malo otvoreni da se vidi boja, sa oko 1 cm peteljke. Ne vidim ništa što bi ih grizlo a pupovi otpali.Što se može napraviti da se to ne ponovi? Hvala na savjetu.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Ajme ovaj je predivan, totlno sam odusevljena, jel ikako moguce ga nabaviti ili dobit mladicu?
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Evo nekih mojih duplih, ja ne volim duple kojima cvijet visi, a to je vecina duplih. Ovima, medjutim, ne visi:
Magic Moments, Magnifique i LOve Story, biljke koje rastu srednje brzo, sve imaju vrlo jake, debele grane i drze cvijet dosta lijepo, Magic Moments skroz uspravno, ostale dosta uspravno.
El Capitolio je drugaciji, divlji, radi dugacke,vitke grane, i cvjetic sa pumpunicem gleda prema dolje. Meni je neodoljiv. A i super se zakorjenjuje, sto je u svakom slucaju prednosti.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasni su svi....
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bromelija, divna ti je kolekcija, i zaista si majstor, tako su ti zdravi i jedri.
Kalem je cista petica, bravo! To je zaista najbolji, najbrzi i najjeftiniji put do velike zbirke hibiskusa, a i zadovoljstvo je vece kad sve sama uradis!
Sto se sijanaca tice, budi vrlo oprezna sa zalijevanjem, u dosta su ti velikim pitarima. Moras ih pustiti da se osuse svaki put prije ponovnog zalijevanja.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
...aaaa bromelija...postat ću ljubomorna na tebe i tvoje cvijetiće....
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ovo je moj prvi tropski hibiskus Moja Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je moj prvi kalem Joyela ![]() a ovo su moji prvi sijanci, nadam se da će se održati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ima toga još
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo malo mojih ljubimaca, anči kao da su brača
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Nezna se koji je ljepši od kojeg ! |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Djevojke, svi su prekrasni.....
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme koja divota nina!!!
![]() |
|
![]() |
|
preljepi su
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Wow, Bromelija, super ti je Black Dragon! A i Byron se sprema divnim pupom!
Kod mene eksploozija, sve je bilo nece, pa nece, pa nece, i onda u pet dana pomama. Evo samo jedna slicica, jer nemam vremena, ali bit ce slika na tone.
Ovo je Herm Geller, prekrasne nijanse jesenjih boja, ogroman, i ocito vrlo cvatan.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
divan je....
![]() |
|
![]() |
|
Nina jel ima sličica....evo moga Bleck Dragon
![]() ![]() ![]() upravo čekam da se rascvijeta Bayron Metzz ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
presadila sam ga u teglu ima jedno 10-ak dana, mislim da je privikavanje prošlo ok, bar za sada veselo izgleda, to je onaj obični, crveni, jednostruki, valjda je zato i lakše išlo zakorjenjivanje
Nina, bravo za tvoje ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |