Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 245> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mila moja. ostala ja konačno sama doma, i skočila malo u tvoj vrtek!!! Kao da sam jučer bila kod tebe!!
A Gioo ima pravo, jedna mala fontanica, nešto nisko, pa ćup ili dva, da se voda prelijeva iz njih, tek da se čuje žubor vodice. Ali tvoj kamenjar je kao stvoren za žubor vode, da se voda slijeva iz bazenčića u bazenčić, uz tvoje otoke stigla bi ti i Plitvička jezera u minijaturi!! A koliko ptičica bi ti bilo u vrtu u ove vrele dane, jutarnja kava bi ti još više prijala!! Do sljedeći put, ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida i te kako uzivam u tvom vrtu,sve me odusevljava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anaida ,tvoj vrt zaobilazim jer čim uđem u njega odmah trčim van i tražim ,kopam ,oraganiziram,planiram
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Veseli me, drage moje, da vam je ugodna šetnja mojim vrtekom..
Ja svako jutro skuham cappuccino i šetam vrtom - uživam u svakodnevnim promjenama i napretku vrteka..
Lavanda je zaista ove godine krasna - vruće proljeće joj je jako godilo. Zemlja u kojoj raste? Mix međimurske zemlje i kamenčića..
Feliciju sam dobila nedavno od naše Otok, zasadila ju u vrt da se razraste a kada zima dođe tada ću ju skloniti u zimovalište..
Svima puno, puno pozdravčeka i vidimo se opet!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prošetala, duboko udahnula i krećem dalje.. ![]() Vidjela sam na jednoj slici feliciju. Zar ti ona raste u vrtu? I prezimi? |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Žardinjere su tako nježo lijepe, a vrt, tvoji otoci, poluotoci su divno nabujali prekrasnim raslinjem. Kamenjar se lijepo popunio, divno je pratiti kako poprima željenji oblik
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Boje ljeta su predivne. Ona gredica što ju raskopavaju krtice djeluje sad ovako žuto rascvjetana nekako egzotično!Kao da su cveteki iz nekog SF filma.
žardinjere...ma sve je prelijepo. I ja se pitam koja je od nas na moru.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj ti radiš svojoj lavandi da je tak bujna, u kakvoj to zemlji raste? (Sad znam da buš napisala -međimurskoj i da je to najbolja zemlja ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno,Anaida!Uvijek uživam u slikama tvog vrta..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja se amlo prošetala i uživala..............u tvojim otocima i poluotocima!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
samo da ti se javim da sam bila u tvojoj predivnoj oazi i uživala!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Monny - kod mene je i noćas nešto kiše palo, vidjela sam ujutro da je mokra zemljica.
Silvestra - uzvraćamo pozdrave!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Anaida pozdrav za Tebe i malog crnog čupka.
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
kišeeeee.... i kod mene je potrebna i to jakooo jer je zemlja kao beton tvrda i suha :((
kod tebe je sve tako zivahno, bujno i zeleno mogu misliti kako je lijepo tek kad je kisica osvjezila.... ![]() |
|
![]() |
|
IVolim organizirani kaos i uređenu gužvu
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lijepim riječima!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i iza i ispred je savršeno! jako mi se sviđa kombinacija i žardinjerama!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |