Djelo mojih ruku - by djibril |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nije me bilo nekoliko dana, pa da ubacim novije slike...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala! ![]() |
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
||
Uvijek uredno i lijepo kod tebe.
|
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
|||
||
Thanks!
Jedva čekam da se razrastu, pa da imam divnu hladovinu. ![]() A što se tiče šišanja, stvarno ima dosta posla oko toga. Dosta često treba šišati (to je najveći problem). A sam oblik živice - najteže je prvi puta napraviti oblik kakav želiš. Kasnije samo pratiš prethodno šišanje, tako da nije problem...
Ma nema na čemu. Ako Vas još nešto zanima, slobodno pitajte! Nadam se da će se i ta živica primiti. Nešto se nije, pa ću to morati popuniti mladicama. A mislim da bi dosta brzo trebalo narasti.... |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Hvala ti za odgovor sa prethodne stranice, sve si mi napisao.
A i ovu drugu živicu sam vidjela već na prethodnim stranicama. Mogu misliti kako će biti lijepo dvorište kada i ona naraste.
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Kad se ova stabla razrastu biti će to divan park.
Šišalica. Imam i ja istu.I moj posao je šišanje grmova i živica... ali jedva održim ravnu crtu
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Uredno i prelijepo! |
|||
Time is something you can never get back..
|
|||
![]() |
|||
||
I još malo cvijeća sa prozora...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nekoliko pogleda...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Jedan 'skriveni' djelić moga dvorišta...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala na komplimentima! ![]() |
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
ruža, palma, cvijeće uz stazu, kamenjar, zelena površina s drvećem, cvijeće na prozoru , sve je tako lijepo uređeno
![]() |
|||
![]() |
|||
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
||
bravo,krasno,imaš jako puno prostora i možeš ga lijepo iskoristiti
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |