Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 245> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žardinjere su tako nježo lijepe, a vrt, tvoji otoci, poluotoci su divno nabujali prekrasnim raslinjem. Kamenjar se lijepo popunio, divno je pratiti kako poprima željenji oblik
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prošetala, duboko udahnula i krećem dalje.. ![]() Vidjela sam na jednoj slici feliciju. Zar ti ona raste u vrtu? I prezimi? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Veseli me, drage moje, da vam je ugodna šetnja mojim vrtekom..
Ja svako jutro skuham cappuccino i šetam vrtom - uživam u svakodnevnim promjenama i napretku vrteka..
Lavanda je zaista ove godine krasna - vruće proljeće joj je jako godilo. Zemlja u kojoj raste? Mix međimurske zemlje i kamenčića..
Feliciju sam dobila nedavno od naše Otok, zasadila ju u vrt da se razraste a kada zima dođe tada ću ju skloniti u zimovalište..
Svima puno, puno pozdravčeka i vidimo se opet!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anaida ,tvoj vrt zaobilazim jer čim uđem u njega odmah trčim van i tražim ,kopam ,oraganiziram,planiram
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida i te kako uzivam u tvom vrtu,sve me odusevljava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Evo mila moja. ostala ja konačno sama doma, i skočila malo u tvoj vrtek!!! Kao da sam jučer bila kod tebe!!
A Gioo ima pravo, jedna mala fontanica, nešto nisko, pa ćup ili dva, da se voda prelijeva iz njih, tek da se čuje žubor vodice. Ali tvoj kamenjar je kao stvoren za žubor vode, da se voda slijeva iz bazenčića u bazenčić, uz tvoje otoke stigla bi ti i Plitvička jezera u minijaturi!! A koliko ptičica bi ti bilo u vrtu u ove vrele dane, jutarnja kava bi ti još više prijala!! Do sljedeći put, ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Kakav divan pogled na tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo da znaš da sam ja uvijek tu negdje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno i raskošno! A urednost tvog vrta uvijek me posrami
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljetni san..
![]() ![]() ![]() To je moj ljetni san.. Noćas i danas kišicom osvježen!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan ljetni san,danas ga kišica lijepo umiva
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opet vam je padala kiša? Zato su ti biljke tako vesele.
Taj gospon stolisnik ne želi ni rasti ni cvasti u mom vrtu, ali zato imam smilje, imaju sličan cvijet. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti možeš svoj vrt nazvati san svih godišnjih doba, jer tako je kod tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ti stvarno živiš svoj ljetni san...dvorište ti je uredno, pazila si na svaki detalj! Stolisnik je predivan...zapravo, sve je prekrasno...Bravo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
dragoljub, astilbe, stolisnik kao i sve ostalo to je i za mene ljetni san . . . .
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sviđa mi se tvoj ljetni san. Stvaro je san, a ne dan ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kao i uvijek uživanje je prošetati tvojim vrtom. Astilbe su ti za deset ,,pogotovo ona roza.Ja nikako da naletim na taku jednu .
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš je veselo počelo ljeto kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lavanda ti izgleda feeenomenalno!!!
A daj mi reci šta ti je ovo lijevo na ovoj slici? Da li cvjeta?
![]() |
|
![]() |
|
Ljepotanke moje - hvala vam što ste uvijek uz mene i moj vrtek!!
Proljeće - ne znam kako se taj puzavac zove, dobila sam lani pelcerek od Bromelije i narastao je jako,jako a i dijelila sam ga već mojim Međimurkama.. Ne znam ni da li cvate, samo mi je Bromi rekla da njoj raste vani sada pa sam ga i ja u poluhladovinu prebacila, inače mi je unutra.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |