Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 17:18
Imaš najljepšeg krumpirka na forumuWink

Baš mi se sviđa plavetilo u tvom vrtusmile64
Kameni zidovi super izgledaju obloženi sedumima i čuvarkućamaClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 16:56
Krumpirkići su ti divni! I moj je jedan tak velik ali od cviojeta ni c!! Zalijevam ga, prihranjujem ali neće i neće.. Sad sam ga ošišala, pa ćemo vidjeti hoće li se udostojiti cvasti.

A zamisli, kad je nedavno Free bila kod mene, otrgnula je malecki pelcerić, ma nekih 5, 6 cm. I kad sam prošli tjedan bila kod nje imala sam kaj vidjeti - taj pelcerić cvate!! A moj grmina-krumpirko se samo zeleni Confused
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 14:40
Meni ipak nije jasno kojom se je to brzinom sve razraslo. Sve to imam i ja, ali baš ne raste tako naočigled.
Čarobiraš.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 14:12
Monny, krumiprko je biljka koju sam nekada gledala u časopisima i mislila sam da je nikada neću imati. Sada ih čuvam kao da ih nikada više nigdje neću moći nabaviti. Baš ih obožavam.

Olja, lavande dominiraju cijelim dvorištem. A počelo je samo jednom ukradenom grančicom.

Dada, čeprkam, stalno si tražim novi posao ... valjda mi je dosadno LOL

Jagoda, morala bi i ja do tog čovjeka na placi (čini mi se da se i smrcko tamo snabdjela). I - hvala i tebi za mnoštvo tvog bilja koje kod mene raste Thumbs%20Up

Vilmač, hvala ti!

I šećer na kraju: Štefice, da samo znaš koliko sam puta zavirivala u tvoj vrt nebi li vidjela onaj predivan kamenjar. Dobro mi došla!
P.S.: Hvala ti na lijepim riječima.Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 13:29
Bilo mi je veliko zadovoljstvo prošetati tvojim vrtom.
Imaš pravi botanički vrt .
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 13:19
TongueClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 01:12
Hoya nije me dugo bilo kod tebe....Večeras sam svratila da vidim kako biljčice cvijeća i povrća u slami...Sve je pod kontrolom i lijepo napreduje...Ljepotan na stolu je prekrasan, predivne boje, a tek crnac....Nisam znala da su oni iz iste porodice. To mi je rekao neki dan čovjek na placi koji uvijek ima lijepe biljke...Kupila sam kod njega crnca za 10 kn i još neke slatke sukulente....Baš sam zadovoljna jer ga konačno imam...Moram još izdvojiti adeniume i plumeriju koji ti jako lijepo napreduju...
Tvoja slama i biljčice su super, rastu jako lijepo. Još sam nadopunila sa paprikama, blitvom, tikvicama, balancanama, jagodama , salatom  i sad je sve popunjeno....Nadam se dobrom urodu...Hvala ti još jedamput za ideju,  za slamu i biljčice....
smile79
sutra je novi dan
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 22:49
Danas sam ponovo malo skitala tvojim vrtom...imaš svakakvog, predivnog cvijeća, soka od bazge, tepih od zvončića...Super je, vidi se da puno radiš i trudiš se oko svega...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 19:25
Kakav zanimljivi,raznoliki,i nadasve mastoviti vrt...ne mozes se nagledati a kad sam videla lavande...smile39jako,jako lepo!!!
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 18:38
cuvarkuse tako zgusnute ocaravaju, lavanda mi ovdje mirisi a krumpirko zaustavlja dah.... ovakvog nisam jos nikada vidjela ;) divota
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 18:21
Triša, trebalo bi mi još toliko "čuvarakuće" da se neke stvari poslože ... ma ...

Između kapi kiše jutros sam slikala. Ja uvijek u takve dane imam inspiraciju LOL
Difenbahija je opet narasla. Opet ćemo s njom na margotiranje: 

Vidi rain plumerija iz tvoje sjemenke , mučimo se i ona i ja, ali idemo polako. Možda jednom budem i ja stavila njen cvijet u kosu Wink:
Krumpirko na mojoj terasi
i još jedan na terasi MPK
Za sada od  cvata imamo samo jedan plod i puno cvjetova na podu. Da barem još poneki opstane:
Ovo je nekada bio travnjak. Sada je to igralište našeg ljubimca. Ostale su samo lavande i na krajevima bijela i lila lagerstroemia:
Zato se ovaj dio plavi
Ovdje očekujem plavo bijeli kutak. Jednom davno pisala sam da sam sijala plumbago. I uspjela je samo jedna sjemenka. Već dvije godine čekam cvijet, ali ja je jednostavno neću kupovati dok ne uzgojim svoju. Nadam se da ću ove godine uživati.

Ovo sam morala slikati jer sam i sama iznenađena kojom brzinom se popunilo:
I ovo je lani biolo ogoljeno do daske. Sijećate se mojih suza? Ali evo ga opet:
Ovdje vaše sadnice iz dana u dan izmamljuju osmijeh na mom licu. Ni sama neznam što tu imam:
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 11:53
Čuvarkuće su i tebe vidim očarale, prekrasne su ovako kad puštaju mlade uokolo, kad imaju mjesta, ali i "zgužvane" kad nemaju mjesta - super su!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 08:57
Belina, Anastazija, magnolija hvala vam!

Franjice, čitala sam tvoje pričlice, gledala radove u tvom dvorištu. Lako će se biljke raširiti kad se samo njima posvetiš!

Misty, još ćeš ti zavoljeti ove ljepotane!

Miro, puno toga u mom dvorištu je improviziranje silom prilika. Ovaj krajnji sivi sedum (rfleksum) trebao je i sastrane prekriti  ružan kameni zid, ali neće i neće.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 08:55
Ovaj kaktus od gore imam i ja i baš je krasan!
A ovo još nigdje nisam vidjela! Ma ti si majstorica za sve !!!!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 06:17
Ljepotanu svaka čast, zaslužio je da ga tako nazoveš, ali meni je zastao dah od ovoga, prelijepo!!!! Cool

Time is something you can never get back..
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 16:03
smile57
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 23:51

Ljepotan je prekrasan i stvarno poseban, isto kao i cijeli tvoj vrt  smile141.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 07:59

Prošetala dijelom vrta, pomirisala svaki cvjetak, jasno da je HOYA izazvala uspomene ali ovaj puta me stvarno oduševila kampanula, nevjerojatna je, ja svoju mazim i pazim i nikako da se raširi a ti svoju "kosiš" , ma predivno...prekokrašno

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 06:59
ClapClapClapClapClap
Sve ti tako lijepo,prošetala,nauživala se i sada tvoj ljepotan-lijep.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 06:53
Bako, razumijemo se Wink ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.