Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 251> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo je bila poduza setnja,videla sam propusteno...odusevio me tvoj 'otok Krk",kamena golubica,ruze,jezic...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Otok, vidi nas!! Jupppi, nisam ga ubila!! Ima 4 nova listića, a manji 2 listića!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Krčka ljepotica od tete Đurđice za 25 kuna, molim lijepo kako se ja zovem!!! I šta sam uopšte? Osim ljepotice?
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Mali krumpirko Malog kaktusa cvate kao veliki!!
![]() Uploaded with ImageShack.us Krčka gaurica za 8 kuna!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Procvijetala i prva gazanijica od Otok!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Trebala je biti plava, ali i lila je prekrasna!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako ježići u vrtu nose sreću, možda sreča doluta i do mene!! Nije mama i 3 ježiča ali je vjerojatno tata-ježurak!!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Misty, ovo je krasno, ova hortenzija je sekina a najesen je se pola seli k meni a ono gore je moja malecka!!!
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo su moje hortenzije, do sada dvadeset godina roze a sada odjedanput poplavije!!! Jedva sam dočekala da poplave!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pošto dolazi jako, jako toplo vrijeme, kod mene sve više cvijeta plavo i lila cvijeće, pa žuto, pa ciglasto, pa bijelo........pa svega pomalo, a vi uživajte u sljedećim sličicama!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Za usporedbu, krosandra i achimentes na prozoru visoki su 30-tak cm!! A vidite dendrić!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Free eto me malo kod tebe...Vidim puno lijepog cvijeća, ali makovi i astilbe su mi favoriti. Skupljaj sjeme od maka ...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
kod tebe uvijek nesto novog i lijepog!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
![]() |
|
I sve to na treću jer kvadrat je premalo!!!!! Hmmm, pa međimurke smo!!!!! Cure, jurim dalje, A moon i Belini hvala na šetnjici, Belina mogla bi i ti staviti slikice da vidimo kaj si radila!!! Za sada su mi još svježe slike tvog vrta pa bi mogla pasti i koja ocjena ![]() A mojim curicama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko sam već puta i virtalno i osnobo prošetala ovim vrtekom..
I uvijek ti volim doći!
Hvala na krasnom poslijepodnevu, draga moja Free!
A bez moje mile Mali kaktus bi bilo nezamislivo naše veselo druženje.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |