Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 156157158159160 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:57

Uploaded with ImageShack.us

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:49

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:42

Ovdje definitivno treba pretumbavanje jer sada ne lići na ništa, sin je jučer rekao da vrt lići na "stigao cirkus u vaš grad" što me je moram reči jako pogodilo, pa sada sljede radikalni rezovi i ima da radi lopata i tačke!! Seoba naroda u drugi dio vrta!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:37

A ovo je grančica gravillee, pokušaj pelcanja prije 2-3 mjeseca i za sada je lijepa zelena i ima nove malecke listiće, od tri zapelcane ostala je  jedna i to komad koji je bio deblji, dakle vršna reznica je prva otišla!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:31

Draga Horti, sada ti vesela mogu reči da nisam uništila mak, crveni koji si mi dala i mogu s veseljem reči da će biti mladica!!  Svo staro lišće se osušilo a ovo su mladi listići, koji nebi tjerali da biljka umire!!!  A sada navijam za cvijet, jer sjeme je sjeme, pa iako sam rekla da više nikad neću nikaj sijati, ovo bi rado sijala!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:26

Miro, dugo..dugo tvoja hoya nije micala sa mjesta a sada me razveselila mladom grančicom sa prekrasnim listićima!! Raste još jedna tvoja biljčica!!Heart

Evo moje podranee, raste, sve je veća, ali ako joj je do ove veličine trebalo 9 mjeseci, možda za 3 godine i procvijeta! Ali meni je jako drago kaj sam je uspjela zapelcati pa ni te 3 godine nisu ništa prema guštu koji će donijeti prvi cvijetić!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:12
Hvala vam cure što provirite i pogledate moj vrt, jako me obraduje svaki šetač!!Heart

Lantana, svaki dan virim u središte grka ne bi li vidjela ...hura!!  Valjda će procvijetati!!
Da li se tebi draga štuca zadnjih 15-tak dana? Svaki put kada pređem pored dijela vrta gdje imam posijane lantane,Confused barem ja mislim a i posijala sam iz vrečica gdje je pisalo Žute, crvene i lila lantane, sve više vrtim glavom...jer, ono kaj tu raste meni ne lići na lantane, čak je i Anaida sumnjičava da li su to lantane, pa da ne napravimo štos kao s rudbekijama i gailardijama, možda je a možda i nije, stavit ću slikice, pa me onda ili ubijedite da jesu lantane a ako nisu jako bi voljela znati kaj to je, jer ja "TO" mazim i pazim mjesecima!  Ili ima netko, tko je sijao lantane ( ne vjerujem da nas ima mnogo jer se lakše i brže zapelca grančicama) pa da mi stavi sličicu ali zbilja lantana! smile123  Da znam kaj s "tim" napraviti! Jer sam to i dijelila kao lantane......Stern%20Smile

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 07:36
Malo sam opet povirila..... sve opet isto...lijepo.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 00:16
Pa tu mi treba pola dana da sve polovim, ali najbitnije sam zapamtila, kamenar je super, cvijeća ko u rasadniku, polica za kaktuse i sukulente odlična, dalje moram opet pogledati LOL
E da grk će možda ipak procvjetati Wink
život je more
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 23:24
Freeland,imam i ja orhideje i cjelu zimu subile super,ali na proljeće su mi 3 uginule iz čistog mira...ma čistu figu iz čistog mira  preveć sam ih zalijala.Tako mi je sad samo jedna procvjetala...eto tak Ti ja stojim sa orhidejama.smile125A kod Tebe sam opet malo navratila i sve mi je supić.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2011 u 19:32
smile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2011 u 07:05
Free, k meni kišica nije baš nešto stigla.. Ja ću danas obavezno morati zalijevati!
Veseli me što ćeš se bućkati u moru i ti Smile !!
Danas poslijepodne sadim biljkice koje si mi darovala jučer - pusa za njih!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 14:23
pravi si kreativacClap a imaš ti krasnog kamenja i od prije, sad sam uočilaBig%20smileTongue
kolko orhideja si posadilasmile203
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 12:10
Mira K, neopisivo sam sretna kaj su orhidejice spašene, jer bilo me je jako strah za njih, nisam znala kako su dugo stajale u vodi i kolika je šteta!! Baš si me sada obradovala, beba

Olja, i imam se ćega sječati jer cure iz 051 ekipe su...Mrak!!   od prve do posljednje   A nije samo "Kamena baštica" za prisječanje!! Cijeli moj vrt se pretvorio u spomenar, jer svaka biljčica koja je stigla u njega ima svoju priču o divnoj osobi od koje je stigla!! Za poneku biljčicu priču stavim odmah, a neke biljčice ćekaju da njihova priča bude ispričana kada procvatu, jel da [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Mira!! To će da bude roman!!

Anaida i mali kaktus, nikako da spremin ručak, a već sva treperim a u mislima sam već tamo!!

Jedno pitanjce: kome i kamo da pošaljem ovu kišicu koje će nam kvarit razdledavanje i brbljanje kod malog kaktusa? Jel kod Otok? Ili da osvježi Muhlenbergijine biljčice? Bilo kome samo da ne ostane danas sa nama!!!

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 11:14
Kako dobra ideja Fee,divno si poslagala biljcice u kamenu basticu...to ti dodje kao nekad ''spomenar''...sednes kraj nje i svega se setis..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 07:58
Vidiš kako to naša mala Anaida zna lijepo napisati,zahvaljujući tebi i moje su orhideje žive i cvatu.A kako ćete danas lijepo brbljati ja se unaprijed veselim.Heart
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 07:50
Free - i volje i vremena imamo za čitati duge postove, gledati lijepe slikice i uživati u cvijeću! Pa ovaj je forum naša mala sretna cvjetna oaza, tu punimo dušu lijepim mislima koje jedni drugima pišemo, tu punimo i srca slikama prirode i biljkica.. Nemoj se sputavati niti ograničavati u izricanju svojih misli i osjećaja! Ako ti je za to potrebno 1000 riječi - neka ih je! Zato smo tu! Heart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 05:21
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

A svako jutro kada izađem sa velliikoommm šalicom kapučina, sjednem kraj mog Krka, sjetim se kako sam svako jutro čekala dok se Mira K probudi i profunkcionira (baš mi je drago kaj se ta 3 dana barem naspavala kak spada), sjetim se Hamare, Jagode, Moon, Blanke C, Korjenka i Nataly, baš mi uljepšate jutro i izmamite divan osmjeh na lice!!

Prije svega je prelijep ovaj kamenjar, a onda si me podsjetila kako i sama ponekad tako zastanem pred nekim cvijetkom koji je stigao paketu iz daljine iz nekog vrta kroz koji šetam samo virtualno i s toliko dobrih želja..
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 00:21
Uh, načitala sam se ...Wink
Draga, orhideje se sve drže osim jedne mladice zasađene, druge su spašene! Hvala ti na tome!
smile79
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 23:17
Draga Free,
Prošetala sam opet malo tvojim vrtom,ima se tu i čega vidjeti i naučiti.
Orhideje su sve na stolu,a sada je sve u sretnim prsićima.
Dovukla si silno kamenje,ali ti bi još,ima ga navrati.
Sada i moj vrt diše drugim plučima,ali ima se što još raditi.smile55Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 156157158159160 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.