dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
došla sam se odmorit u tvom vrtu,stavrno kod tebe je odmor za dušu
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Onaj kaktus s nježno roza cvjetovima je zbilja prelijep, ali znaš mene i kaktuse
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne si nam, toplje, osunčane, vedre slikice sliknula za prvi dan ljeta!
Ova posljednja slika, žuta ruža i ljubičasti klematis je predivna! Komplementarne boje, divni motivi - i nastane slika samo takva!!
Pusek do skorog viđenja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme meni kakav divan stolisnik.... a koji je to mali plavi cvijet na 9. slici ja ga imam ali ne znam ime
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako lijepa i nježna boja kaktusa!!! svo cvijeće ti je za deset!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
žuti stolisnik me oduševio a vidim i hosta procvjetala prelijepe slike vrta kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno,divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nataly,kad sam prije par godina dobila ovu biljku rečeno mi je da je to kokarda,a i ponaša se kao ona,jeste trajnica,ali svake dvije godine ju na proljeće moram tražiti na vrtu gdje je,stari grm se nakon 2,3 godine posuši,ali ona se sama jako rasijava i zbog toga je moram tražiti da je slučajno ne počupam a to su karakteristike gailardie,a ne redbeckie,možda je javi netko pametniji od mene.
Gioiaa,Fany
![]() Free,nije mi jasno zašto buš bosa hodala,pa znaš da kod mene možeš svugdje zaviriti,čekam te sutra
![]() Blue sky
![]() Antonija,tog kaktusa sam ove godine kupila i baš mi je če če
![]() Monny to je nicandra,lani sam dobila od Anaide dvije biljčice,a ove godine sam ju morala čupati iz povrtnjaka,toliko se sama rasijala.
![]() Anaida,sutra ćeš vidjeti u živo ružicu i clematis
![]() Misty,Kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tak je sve lijepo,veselo,šareno...
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I ja imam ovu biljku. Sve si točno napisala da se sama rasijava... Cvijetovi na tim rasijanim grmovima budu različito prošrani. No, ja sam u uvjerenju da je to rudbeckia. Gailardiu sam lani kupila i nije mi prezimila. Voljela bih da se javi netko tko je bolji poznavaoc pa da nas prosvjetli. ![]() |
|
![]() |
|
Možda da pitamo Baku Beu,sigurna sam da ona zna.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Zuti stolisnik....san snova....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I jeste li vas dvije leptirice dokučile odakle vam je ovaj mak stigao!! Pa ne volite se samo vas dvije, i ja vas volim a toga maka ima kod mene po cijelom dvorištu!! Zaključak? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free,kad smo nas dvije razmišljale odkud nam taj mak,nismo znale da ga i ti imaš
![]() ![]() Jesi li poslala nekom oblake
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da se i ja umiješam u ovu priču gailardia ili rudbeckia.
Po nazivu bi bila gailardia, ona se još zove i kokarda. Ali, malo me muči ta glavica u sredini cvijeta - ona je kod gailardie nekako raščupana, a na slici mi izgleda glatko, takve su kod rudbeckia. Ha, ha, sad sam još više zakomplicirala. Skoro sam zaboravila pohvaliti to svašta nešto što kod tebe raste i cvate. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |