Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 245> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa naravno da je naša anaida pjesnikinja.................da mu ne pjeva i sklada pjesmice ne bi tako lijepo bilo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
i meni se sviđa ovako pjesnički raspoložena anaida
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dalija i 4 pcelice
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Slikice su divne, dovoljno je pogledati one vrijedne pcelice da se dobije inspiracija i vise od toga . . . .
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas si baš imala inspiraciju, izvještaj u slici i u riječi
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mila,kako si ti danas pjesnički raspoložena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
za cviječe, za pjesnički nastrojenu vlasnicu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Anaida, ti nam osim lijepog, ma prelijepog, cvijeća poklanjaš i prelijepe komentare, skoro pa i pjesmice!!!!
Uživala sam!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljetna, razigrana svjetlost unosi smijeh u moju svakodnevicu. Volim ljeto!
drago mi je ljeto u klasu ljubičastog jorgovana..
kao i crvenoj bistrini bogate dalije..
![]() A probudi čuđenje zelena rudbeckia
![]() Poput grmića nadvija se bijeli sljez nad zelenom prostirkom..
![]() I osmijeh mame šareni različci, samo malo različiti od krasnih cinija jarkih boja.
![]() Impresivno se šepure tamnocrveni šćirevi pokraj zelene braće..
![]() Opojan miris ljepotice lavande mami pčele, bumbare, leptire, pa i mene..
![]() A radilice kolo pletu i na dalijinom cvijetu..
![]() I sve je to ljeto! Tko ga ne bi volio!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepa ljetna sličica
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A dok sam jučer zalijevala baš sam mislila na vas Međimurke kako vam lijepo pada kiša, kad ono i nije baš.
Ali bolje da moraš zalijevati, nego da je bilo nevrijeme koje su najavljivali. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Izgleda draga da si ti dobila najmanje kišice ovaj put
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nakon krasnog jučerašnjeg druženja s mojim cvjetnim ljubicama Free i Mali kaktus, ja sam imala još jedno lijepo druženje na rođendanu jedne male djevojčice i kasno stigla doma..
Od kišice skoro ništa, vidim to po kišnici i bačvama u kojima ju skupljam. Nije se nimalo povećao nivo vode u njima, znači mene je skoro sasvim kiša zaobišla jučer.. Stoga danas navečer kante i ja šećemo vrtom
![]() p.s. i jučer sam upoznala malenog anđeleka, unučicu ljepoticu naše Mali kaktusek!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Antonija i bromelija, kaj se niste prije javile, poslijepodne smo vam je željele poslati ali sada može da ostane, ovako sitna, sipeća, još par dana pa je onda šaljemo do vas!! Anaida, hvala na krasnom druženju, danas su ti opet okice zasjale!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i ja čekam kišu....kod tebe je divnoooooo
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pada kiša!!! šta je to
![]() prekrasno je u tebe, još poslje današnje kiše tvoj vrt će biti umiven i osvježen! samo da znaš u mene gori kamen na kamenu (tako se u nas reče za velike vrućine i suše) |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Još i sada sitna kišica sve zalijeva, a lijepo sam vas pitala kome da danas pošaljemo kišicu, danas nam kišica ni najmanje ne treba!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sitna kišica lagano zalijeva tvoj prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sunčani, vrući dani su iza nas.. Kišica je jutros oko 5 samo malo, jako malo prhnula i nisam ni sigurna da će namočiti zemlju.. Možda nastavi padati, a možda se i u neku kišu pravu prometne, bilo ni itekakako poželjno. Inače mi opet slijedi nošenje kanti navečer..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |