Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 251> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pravi si kreativac
![]() ![]() ![]() kolko orhideja si posadila ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Free, k meni kišica nije baš nešto stigla.. Ja ću danas obavezno morati zalijevati!
Veseli me što ćeš se bućkati u moru i ti
![]() Danas poslijepodne sadim biljkice koje si mi darovala jučer - pusa za njih!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Freeland,imam i ja orhideje i cjelu zimu subile super,ali na proljeće su mi 3 uginule iz čistog mira...ma čistu figu iz čistog mira preveć sam ih zalijala.Tako mi je sad samo jedna procvjetala...eto tak Ti ja stojim sa orhidejama.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pa tu mi treba pola dana da sve polovim, ali najbitnije sam zapamtila, kamenar je super, cvijeća ko u rasadniku, polica za kaktuse i sukulente odlična, dalje moram opet pogledati
![]() E da grk će možda ipak procvjetati ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Malo sam opet povirila..... sve opet isto...lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala vam cure što provirite i pogledate moj vrt, jako me obraduje svaki šetač!!
![]() Lantana, svaki dan virim u središte grka ne bi li vidjela ...hura!! Valjda će procvijetati!! Da li se tebi draga štuca zadnjih 15-tak dana? Svaki put kada pređem pored dijela vrta gdje imam posijane lantane, ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Miro, dugo..dugo tvoja hoya nije micala sa mjesta a sada me razveselila mladom grančicom sa prekrasnim listićima!! Raste još jedna tvoja biljčica!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo moje podranee, raste, sve je veća, ali ako joj je do ove veličine trebalo 9 mjeseci, možda za 3 godine i procvijeta! Ali meni je jako drago kaj sam je uspjela zapelcati pa ni te 3 godine nisu ništa prema guštu koji će donijeti prvi cvijetić!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Draga Horti, sada ti vesela mogu reči da nisam uništila mak, crveni koji si mi dala i mogu s veseljem reči da će biti mladica!! Svo staro lišće se osušilo a ovo su mladi listići, koji nebi tjerali da biljka umire!!! A sada navijam za cvijet, jer sjeme je sjeme, pa iako sam rekla da više nikad neću nikaj sijati, ovo bi rado sijala!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je grančica gravillee, pokušaj pelcanja prije 2-3 mjeseca i za sada je lijepa zelena i ima nove malecke listiće, od tri zapelcane ostala je jedna i to komad koji je bio deblji, dakle vršna reznica je prva otišla!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovdje definitivno treba pretumbavanje jer sada ne lići na ništa, sin je jučer rekao da vrt lići na "stigao cirkus u vaš grad" što me je moram reči jako pogodilo, pa sada sljede radikalni rezovi i ima da radi lopata i tačke!! Seoba naroda u drugi dio vrta!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Da se vreatimo opet na onu priču: jel ovo rudbekija ili gailardija! Ima satenski gumbić za tučak!! |
|
|
|
![]() |
|
Prelijep je dan za stavljanje slikica pa idem van, sredit cirkus!!
![]() Uploaded with ImageShack.us Onima koji navrate, ostavljam slasne višnje, u slast!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve je predivno!Ma kakav cirkus!Sve te biljke imam.Nijedna nije veća od pedlja.Astilba spaljena,ostalo ne cvate.Nisam htjela ni slikati.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Tebi je predivno, i meni je bilo do jučer dok mali nije pokakao sav moj trud i muku!!
A astiba se tako kod tebe ponaša kako se šipak ponaša kod mene!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Zuta penjcica kraj ulaza...hmm moj favorit
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ma, free, ti, umjesto cvijeća preseli sina!!!
![]() Kakav cirkus, baš je lepo popunjeno!!! Kaj se tiče onih xyz cvjetića, nek oni samo rasteju, mi ih bumo i dalje mazile i pazile, a oni nas budeju nagradili "neočekivanom" ljepotom!!! Kod Jagode sam pročitala da sam dobila male moč. hibiće... ja mislim da nisam... bilo je ljubica, gazanija, ostića, lantana, xyz nepoznanice, a ovo il se nekam skrilo, pa me bu fejst iznenadilo kad poraste, il ga ni ni bilo... Ovo gore nabrojano mi lepo raste, hvala ti!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |